-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„CFMOTO RACING TEAM“ „Fenix“ ralyje lipo ant nugalėtojų pakylos

Sacharos dykumoje šeštadienį baigėsi įtemptos lenktynės – vis didesnio populiarumo susilaukiančiame „Fenix“ ralyje prieš savaitę startavo pusantro šimto ekipažų, rašoma pranešime
Temos: 2 Ralis Autosportas

RALIO REZULTATAI: sužinokite, kaip sekėsi visiems dalyviams

Dalyviams per septynias dienas teko įveikti ne tik sudėtingus greičio ruožus, kurie driekėsi per kopas ir sudėtingas vietoves, bet ir stiprią smėlio audrą, trukusią kelias dienas. Tiesa, dėl pastarosios gamtos išdaigos organizatoriai net keitė vienos dienos maršrutą.

Jau nuo pirmųjų dienų „CFMOTO RACING TEAM“ komandos lenktynininkai demonstravo pergalingą tempą. Abu vyrai prieš startą neslėpė jaudulio dėl technikos patikimumo, mat joje buvo sumontuotų važiuoklės bei variklio komponentų, kurie anksčiau nebuvo testuoti didelių apkrovų sąlygomis. Po savaitės laiko intensyvių išbandymų komanda džiaugėsi, kad technika atlaikė kuo puikiausiai – „CFMOTO CFORCE 1000“ keturračiai padėjo pasiekti pirmą ir antrą savo įskaitos vietas. „Fenix“ ralyje abu komandos sportininkai dalyvavo antrą kartą.

Sunkumai iki paskutinio kilometro

Praėjusių metų ralyje užėmęs ketvirtą vietą, šiemet Antanas Kanopkinas lipo ant aukščiausios nugalėtojų pakylos keturračių įskaitoje. Po paskutinės ralio dienos, kurios metu užsitikrino čempiono titulą, sportininkas neslėpė nuovargio ir džiaugsmo: „Paskutinė, septintoji ralio diena buvo žiauriai sunki ir karšta. Atidavėme visas savo jėgas ir vėl finišavome pirmieji. Jausmas nuostabus.“

Adomas Gančierius, praėjusiais metais užėmęs antrąją vietą, paskutinę ralio dieną parodė geriausią rezultatą tarp keturračių ir pakartojo savo ankstesnį rezultatą – bendroje įskaitoje liko antras. Trečioje vietoje liko prancūzas Nicolas Martinez, kuris viso ralio metu lipo lietuviams ant kulnų.

„Paskutinė diena buvo tikrai sunki ir įtempta. Per visus 150 kilometrų negalėjau nei trupučio sumažinti tempo, kadangi turėjau tik dviejų minučių persvarą nuo artimiausio varžovo. 25 kilometre pasivijau bei aplenkiau Antaną ir likusį atstumą važiavau pirmas“, – po finišo pasakojo A. Gančierius.

Abu vyrai dalinosi, kad labai džiaugiasi rezultatu ir dėkoja visai komandai, buvusiai šalia ir padėjusiai jo siekti. Taip pat padėkas siunčia partneriams ir gerbėjams, kurių palaikymą jautė viso ralio metu. Be didesnių incidentų daugiau nei 1200 sportinių kilometrų pravažiavę lietuviai sakė, kad pavyko įgyvendinti maksimalų scenarijų. Pasak jų, dabar laukia technikos įvertinimas grįžus namo ir pasiruošimas kitiems startams – artimiausios lenktynės numatomas birželio mėnesį Andalūzijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius