Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Visoje Lietuvoje vyko motociklininkų, silpnaregių ir neregių akcija „Mane veža“

Šeštadienį, birželio 9-ąją, jau antrą kartą vyko Lietuvos motociklininkų, silpnaregių ir neregių akcija MANE VEŽA! Visoje Lietuvoje, nesvarbu iš kokio miesto ar kaimelio, sutarę individualiai arba prisijungę prie didžiųjų miestų dalyvių grupės, neregiai, silpnaregiai ir motociklininkai susitiko, susipažino ir pasivažinėjo motociklais, rašoma pranešime.
Akcija „Mane veža“
Akcija „Mane veža“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Motociklas Aklumas

Tai – Motociklininke.lt iniciatyva, kurią Aldona Juozaitytė-Pieva įgyvendino kartu su Lietuvos aklųjų ir silpnaregių Sąjunga (LASS).

Šįmet dalyvių skaičius pranoko ir pernai metus – akcijoje važinėjosi daugiau negu 150 dalyvių, iš kurių daugiau negu pusė nedalyvavo pernai metais, o kai kurie keleiviai važinėjosi ir pirmą kartą gyvenime. Dalyvių kolonos buvo suformuotos Vilniuje ir Kaune – čia su Policijos pareigūnų palyda riedėjo atitinkamai 40 ir 20 ekipažų.

Akcijoje buvę užsiregistravę dalyviai nuo 18 iki 72 m. amžiaus, keleivėmis panoro būti daugiau moterų negu vyrų, o tarp vežėjų šįmet buvo ir 4 merginos. Seniausi motociklai, kuriais dalyviai į Vilnių atšvilpė net iš Panevėžio, buvo kelios „Jawa“ – 1978 ir 1979 m. Naujausi motociklai dalyvių sąraše buvo „KTM 1190 Adventure“ iš Vilniaus (2015 m.) bei BMW S1000R Neringoje (2017 m.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius