Tiesiogiai

TS-LKD neeilinis suvažiavimas: partijos programa ir Seimo rinkimų kampanijaTS-LKD neeilinis suvažiavimas: partijos programa ir Seimo rinkimų kampanija

Aklumas

Visos temos
Aklumas Ryan McGuinness, Flickr.com/Saugokite savo akis

Aklumas – yra regėjimo sutrikimas, kai iš dalies arba visiškai sutrinka tikrovės regimasis suvokimas. Atitinkamai, jis gali būti dalinis arba absoliutus, kai akis visiškai neskiria šviesos nuo tamsos. Aklumą gali lemti regėjimo aštrumo sutrikimas arba regėjimo lauko susiaurėjimas.

Akcija MANE VEŽA

Akcija MANE VEŽA kviečia motociklininkus vežti akluosius ir silpnaregius

Regos negalią turinti Edita su savo šuniu vedliu

Šunį vedlį turinti Edita: Lietuvos politikams reikėtų „užrištų akių savaitės“

Neregys

Tyrimas: kas antras Lietuvos neregys savarankiškai iš namų išeina tik esant būtinybei

Asociatyvi nuotr. ir Julius Špakauskas

Atostogos Kolumbijoje J.Špakauskui vos nesibaigė apakimu: gydytojo verdiktas – ameba akyje

Šuo vedlys

Turintys regos negalią Lietuvoje palikti likimo valiai: nori šuns vedlio – mokėk 25 tūkst. eurų

Vygaudas Juozaitis

Socialinė akcija „Mane veža“ grįžta – birželio 1-ą dieną kviečia motociklininkus „sukurti dar vieną stebuklą“

Smurtas artimoje aplinkoje

Papasakojo, kaip smurtaujama prieš regos negalią turinčias moteris: „Tyli net drąsiausios“

Brailio raštas

Lietuvos audiosensorinei bibliotekai toliau vadovaus I.Davidonienė

Oksana Dobrovolskaja Lietuvos lengvosios atletikos čempionate

Paralimpiadai besiruošianti ir didelių svajonių turinti neregė Oksana: „Per akimirką nutariau keisti visus gyvenimo planus“