Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 27

„Toyota Touch Life“ – pirmasis pasaulyje telefoną atspindintis įrenginys

„Toyota“ pristato naujausią „Toyota Touch“ informacinių pramoginių produktų šeimos priedą – „Toyota Touch Life“. Šį išmaniojo telefono ir automobilio ryšio galimybes siūlantį priedą „Toyota iQ“ automobiliui bus galima įsigyti 2011 m. pabaigoje.
„Toyota Touch Life“ technologija
„Toyota Touch Life“ technologija / Gamintojo nuotr.

„Toyota Touch Life“ naudojami naujausi pramonės ryšio protokolai, kad atspindėtų išmaniojo telefono ekraną informacinės pramoginės sistemos 7 colių liečiamajame ekrane. Išmaniojo telefono funkcijos bus lengvai pasiekiamos naudojant valdiklius ant vairo arba didelio liečiamojo ekrano paviršiuje.

Išmaniojo telefono „Nokia“ savininkai gali be vargo sujungti savo prietaisus su „Toyota Touch Life“ naudodami naują įprastą pramonės ryšio protokolą „MirrorLink™“, kurį sukūrė Automobilių ryšių konsorciumas. Tai pirmas kartas, kai šis protokolas panaudojamas automobilių pramonėje.

Be to, išmaniųjų telefonų „Nokia“ naudotojai gali naudotis ir specialiai sukurta „Nokia“ automobilio režimo programa, kuri supaprastina naudotojo sąsają ir leidžia tiesiogiai pasiekti įrenginio telefono funkcijas, išsamią balsu valdomą navigaciją ir muzikos grotuvo funkcijas. Ši paprastai naudojama grafinė vartotojo sąsaja užtikrina, kad važiuojant vairuotojai pasiektų tik būtiniausias ir vairuoti netrukdančias išmaniojo telefono funkcijas. „Nokia“ automobilio režimo programą „Car Mode“ su „MirrorLink™“ palaikymu galima atsisiųsti iš „Nokia Store“ ir naudoti su įrenginiais, kuriuose yra operacinė sistema „Symbian Belle“.

Technologija gali naudoti „Nokia“ telefonų su „Symbian Belle“ operacine sistema, bei „iPhone“ telefonų savininkai

Kai automobilis nejuda, „Toyota Touch Life“ leidžia vairuotojams ir keleiviams pasiekti visas jų išmaniųjų telefonų „Nokia“ funkcijas per automobilio liečiamąjį ekraną. Ekranas palaiko ne tik įprastas liečiamojo ekrano nurodymo ir lietimo galimybes, bet ir slinkimo ekranu bei braukimo judesius.

„Apple iPhone“ naudotojai su „iOS4“ ar naujesne versija iš „App Store“ gali atsisiųsti nemokamą programą „Application Launcher“ ir sujungti savo įrenginius su „Toyota Touch Life“. Programa „Application Launcher“ leidžia vairuotojams ir keleiviams pasiekti įvairias programas automobilio ekrane, įskaitant programą „Garmin StreetPilot“, interneto radijo ir naujienų programas, pvz. „Stitcher“, taip pat socialinio tinklo paslaugas „Facebook“ ir „Twitter“.

Visos garso ir vaizdo ryšių galimybės su „Apple iPod“ taip pat yra įprastos „Toyota Touch Life“ įrenginiui, taigi galima pasiekti visą savo muzikos ir vaizdo įrašų kolekciją naudojant valdiklius ant vairo arba informacinės pramoginės sistemos mygtukus.

„Toyota Touch Life“ išmaniojo telefono ir automobilio sujungimo galimybės ir toliau bus plečiamos, nes vis daugiau mobiliojo ryšio ir vartotojų elektronikos bendrovių diegia pramonės standartą „MirrorLink™“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius