Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
04 14

Žiauriausi samdomi žudikai, kurių istorija bijo: vykdė mafijos užsakymus ir nejautė sąžinės graužaties

Vieni kankino dėl pinigų, kiti džiaugėsi stebėdami, kaip kenčia jų aukos. Žymiausius istorijoje samdomus žudikus sieja tai, kad jų nekankino sąžinės graužatis, be to, jie puikiai mokėjo darbuotis virve, peiliu ir pistoletu.
Samdomi žudikai
Samdomi žudikai / „Wikimedia Commons“ nuotr.

15min prenumeratoriai turi galimybę skaityti žurnalo „Iliustruotoji istorija“ straipsnius. Tapti 15min prenumeratoriumi galite čia. O daugiau intriguojančių faktų ir istorijų rasite žurnale „Iliustruotoji istorija“. Prenumeruokite arba ieškokite žurnalo visose prekybos vietose!

Sovietų samdomas žudikas Aleksandras Solonikas sėjo siaubą NATO gretose, o mafija buvo įkūrusi savo smogikų kompaniją „Murder Inc.“, kuri šaudė, smaugė ir peiliu badė varžovus.

Susipažinkite su baisiausiais žudikais istorijoje, tarp kurių yra aktoriaus Woody Harrelsono tėvas ir brazilas paauglys.

Richardas Kuklinskis didžiavosi savo gebėjimais

Nepažįstamiesiems Richardas Kuklinskis atrodė mylintis tėvas, tačiau po šia kauke slėpėsi šaltakraujis žudikas. Per tris dešimtmečius nuo XX a. 6-o dešimtmečio Richardas Kuklinskis, pasak jo paties, nužudė nuo 100 iki 200 žmonių.

Dauguma žmogžudysčių buvo įvykdytos galingos Niujorko mafijos įsakymu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius