Dabar populiaru
Publikuota: 2013 gruodžio 29d. 14:00

Sėkmę nešantis Naujųjų metų maistas

Suktinukai
Fotolia nuotr. / Suktinukai

Nors rytiečių Naujieji nesutampa su mūsiškiais, pasitinkant 2014-uosius, Arklio metus, jau galima pabandyti prisišaukti į namus sėkmę. Kokie valgiai tam būtų tinkamiausi?

► Kadangi arklys – žolėdis, valgius patartina puošti įvairiais žalumynais, pavyzdžiui, krapais, petražolėmis, bazilikais. Pasistenkite, kad ant stalo būtų kuo daugiau termiškai neapdorotų daržovių salotų: kopūstų, morkų, agurkų, pomidorų ir pan. Taip pat siūloma nepamiršti grūdų (pvz., į salotas dėkite daigintų kviečių).

Receptai
Receptas: Avižiniai sausainiai
5 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
3.5 / 21
Kaip gaminti

1. Spanguoles apie 40 min. pamirkykite brendyje, tada gerai nuvarvinkite.

2. Cukrų ir vanilinį cukrų gerai išsukite su sviestu.

3. Į purią cukraus ir sviesto masę įmaišykite kokosų drožles, avižinius dribsnius, suberkite spanguoles ir ryžių miltus.

4. Jei masė atrodo per skysta ir tokią bus sunku formuoti, galite įberti dar šiek tiek miltų.

5. Sausainėlių tešlą gerai išminkykite ir maždaug pusvalandžiui palikite, kad susimaišytų skoniai.

6. Iš paruoštos masės drėgnomis rankomis formuokite sausainėlius ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

7. Kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. Tiekite su arbata ir kava.

Ingredientai
Avižos: 250.00 g (dribsnių)
Sviestas: 100.00 g (pusė pakelio)
Cukrus: 1.00 st.
Ryžiai: 2.00 valg. š. (ryžių miltų)
Spanguolės: 40.00 g (džiovintų)
Vanilinis cukrus: 16.00 g (pakelis)
Kokosų drožlės: 2.00 valg. š.
Brendis 50.00 ml
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Kopūstų ir morkų salotos su medumi
4 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.4 / 19
Kaip gaminti

1. Kopūstą ir morką sutarkuokite. Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais. Suberkite daigus, kapotas petražoles ir viską gerai permaišykite.

2. Dubenėlyje sumaišykite medų, alyvuogių aliejų, žaliųjų citrinų sultis, supilkite ant salotų ir išmaišykite.

Knyga „30 minučių virtuvėje“
Knyga „30 minučių virtuvėje“

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Daigai: įvairūs - dėžutė 1.00 vnt.
Kopūstai: 300.00 g (pusė raudonojo)
Morkos: 1.00 vnt.
Petražolės: 1.00 sauja (kapotos)
Raudonasis svogūnas: 30.00 g (pusė galvutės)
Medus: 1.00 valg. š.
Alyvuogių aliejus: 30.00 ml
Citrinos: 2.00 vnt. (žaliųjų sultys)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Pipirai: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją

► Per Naujuosius metus sėkmę lemiantis maistas paprastai yra lęšiai. Tik šiemet patartina juos rinktis žalios spalvos.

Receptas: Lęšių mišrainė su kiaušiniais
2 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
3.4 / 52
Kaip gaminti

1. Lęšius 30 min. pamirkykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Nepervirkite!

2. Išvirkite ir supjaustykite kiaušinius.

3. Papriką ir svogūnus supjaustykite stambiau ir pakepinkite aliejuje.

4. Visus produktus pagardinkite prieskoniais ir sumaišykite su majonezu.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Ingredientai
Lęšiai: 300.00 g
Svogūnai: 1.00 vnt.
Paprikos: 1.00 vnt. (geltonoji)
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Majonezas: 2.00 valg. š. (pagal skonį)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Prieskoniai (mėgstami) 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Lęšių troškinys
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.9 / 23
Kaip gaminti

1. Lęšius išvirkite arba ištroškinkite garuose.

2. Svogūną, baklažaną ir pievagrybius supjaustykite, nuskustas morkas sutarkuokite smulkiais šiaudeliais. Į keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus ir pakaitinusi suberkite smulkintas morkas, pievagrybius ir baklažanus. Kai apkeps, suberkite smulkintą svogūną ir dar patroškinkite. Galiausiai suberkite virtus lęšius, pagardinkite druska ir žolelių mišiniu, išmaišykite ir kelias minutes patroškinkite.

3. Tiekdama galite pagardinti šaukštu neriebios grietinės ar natūralaus jogurto.

Ingredientai
Druska: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis)
Aliejus: 1.00 valg. š.
Lęšiai: 400.00 g
Baklažanai: 1.00 vnt.
Pievagrybiai: 200.00 g
Raudonasis svogūnas: 1.00 vnt.
Morkos: 2.00 vnt.
Provanso žolelių prieskoniai: 1.00 arbat. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją

► Palanku bus valgyti ir žuvį (sūdytą, keptą, troškintą) ir patiekalus su virtais kiaušiniais.

Receptai
Receptas: Traški žuvis su saldžiarūgščiu padažu
1 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.4 / 16
Kaip gaminti

1. Žuvį supjaustykite nedideliais gabaliukais, pabarstykite pipirais, druska, šiek tiek apšlakstykite sojų padažu ir palikite pasimarinuoti 15 minučių.

2. Išplakite kiaušinio baltymą iki putų, užpilkite ant žuvies, įdėkite porą šaukštų kukurūzų krakmolo, viską gerai išmaišykite ir dėkite į stipriai įkaitintą aliejų. Kepkite, kol žuvis gražiai apskrus.

3. Padažo gaminimas: į pusę stiklinės vandens supilkite kečupą, actą, cukrų, druską – viską gerai išmaišykite. Paragaukite, ar netrūksta rūgštumo/saldumo. Smulkiai pjaustytą česnaką pakepinkite, supilkite padažą ir kaitinkite, kol sutirštės.

4. Žuvį patiekite su virtais ryžiais, apšlakstykite padažu ir papuoškite šviežiai pjaustytais bazilikais.

Skanaus!

Ingredientai
Žuvis: 200.00 g (mėgiama jūrinės žuvies filė)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti)
Sojų padažas: 2.00 valg. š.
Kukurūzų krakmolas (ir 1 valg. š. ištirpintas 1/3 stiklinėje vandens - padažui) 2.00 valg. š.
Kiaušiniai: 1.00 vnt. (baltymas)
Aliejus: 50.00 ml (kepimui)
Česnakai: 1.00 skiltelės (padažui)
Vanduo: 100.00 ml (padažui)
Kečupas (padažui) 70.00 g
Actas: 1.00 arbat. š. (padažui)
Cukrus: 1.00 arbat. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Žuvies kotletai
3 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.2 / 37
Kaip gaminti

1.Riekelėmis supjaustytą batoną užpilkite karštu pienu ir palikite mirkti. Žuvį ir nuluptus svogūnus sumalkite mėsmale.

2.Į žuvies faršą sudėkite išmirkusį batoną, įmuškite kiaušinį, pasūdykite, pagardinkite pipirais, gerai išminkykite ir formuokite kotletus.

3.Kiekvieną kotletą pavoliokite džiūvėsėliuose ir keptuvėje įkaitintame aliejuje kepkite, kol gražiai apskrus (maždaug po 5 min. kiekvieną pusę).

Ingredientai
Žuvis: 500.00 g (baltos žuvies filė)
Duona: 100.00 g (batono)
Pienas: 100.00 ml
Svogūnai: 1.00 vnt.
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Džiūvėsiai: 2.00 valg. š.
Aliejus: 2.00 valg. š. (kotletams kepti)
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š. (maltų pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Škotiški kiaušiniai
4 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
4.4 / 16
Kaip gaminti

1. Paruoškite maltą mėsą: įmuškite kiaušinį, pagardinkite prieskoniais, pagal skonį pasūdykite ir viską gerai išmaišykite.

2. Virtus kiaušinius nulupkite. Kiekvieną aplipdykite paruošta mėsa ir apvoliokite džiūvėsėliuose. 

3. Apvoliotus džiūvėsiuose kiaušinius truputį apkepkite keptuvėje, o paskui šaukite į orkaitę ir 20 minučių dar pakepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

 

Ingredientai
Faršas: 500.00 g (kiaulienos)
Kiaušiniai: 5.00 vnt. (4 kietai virti ir 1 žalias)
Džiūvėsiai: 50.00 g (malti)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Mėsos prieskoniai (mėgstami) 1.00 žiupsnelis
Druska: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Tunu įdaryti kiaušiniai
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.5 / 54
Kaip gaminti

1. Kiaušinius išvirkite, perpjaukite pusiau.

2. Išimkite trynį, jį sutrinkite, supjaustykite porą ir viską sumaišykite su tunu.

3. Mase įdarykite kiaušinius ir ant viršaus užtarkuokite sūrio.

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Ingredientai
Kiaušiniai: 10.00 vnt.
Tunas: 180.00 g (indelis)
Porai: 50.00 g
Sūris: 100.00 g („Džiugo“)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

► Žinovai pataria vengti mėsos patiekalų, tačiau užkietėjusiems mėsos mėgėjams siūloma labai nenusiminti – tereikia paslėpti mėsą po žalumynais ir daržovėmis. Taigi tiks įvairiausi troškiniai keraminiuose induose ir pan.

Receptai
Receptas: Mėsos troškinys
2 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.7 / 3
Kaip gaminti

1. Kubeliais supjaustytą mėsą pakepinkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. Apkepusią mėsą išdėliokite į indelius, o likusiuose riebaluose pakepinkite kubeliais supjaustytas morkas, sugrūstą česnaką bei svogūnus. Juos taip pat išdėliokite į indelius.

2. Bulves ir salierus supjaustykite kubeliais, sudėkite į indelius, įpilkite vandens, kad apsemtų, pasūdykite, pagardinkite pipirais, į kiekvieną indelį įdėkite po šaukštą grietinės, uždenkite ir 180°C karštumo orkaitėje kepkite 30–40 min.

Ingredientai
Jautiena: 200.00 g
Aliejus: 2.00 valg. š.
Bulvės: 200.00 g
Morkos: 100.00 g
Salierai: 100.00 g (šakniagumbio)
Svogūnai: 100.00 g
Česnakai: 1.00 skiltelės
Grietinė: 4.00 valg. š. (arba natūralaus jogurto)
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Jautienos troškinys su prieskoniais
4 asmenims
Pagaminsite per 2 val. 30 min.
4.0 / 11
Kaip gaminti

1.Česnako skilteles nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Kalendras nuplaukite, nuvarvinkite ir smulkiai sukapokite. Morkas nuskuskite ir supjaustykite plonais šiaudeliais. Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.    

2.Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite smulkintą česnaką, suberkite maltą muskatą, cinamoną ir maišydami truputį pakepinkite.

3.Sudėkite morkas, mėsos gabalėlius ir maišydami kepinkite, kol gražiai apskrus. Viską sukrėskite į troškintuvą, supilkite sultinį ir ant silpnos ugnies virkite apie valandą. Sudėkite svogūnus, kapotas kalendras, džiovintas slyvas, persikus, suberkite razinas, karį ir troškinkite dar apie 45 minutes. Jeigu sultinys išgaruos, įpilkite šiek tiek vandens.

4.Prieš tiekdami pabarstykite keptuvėje be riebalų skrudintomis migdolų plokštelėmis.

Knygos "Sotūs pietūs" viršelis
Knygos "Sotūs pietūs" viršelis

Receptas iš knygos „Sotūs pietūs“,  kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Jautiena: 800.00 g
Migdolai: 100.00 g (plokštelės)
Džiovintos slyvos: 150.00 g
Džiovinti vaisiai: 100.00 g (persikai)
Razinos: 50.00 g
Svogūnai: 5.00 vnt.
Mėsos sultinys: 500.00 ml
Morkos: 2.00 vnt.
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š.
Česnakai: 4.00 skiltelės
Cinamonas: 1.00 arbat. š.
Muskatas: 1.00 arbat. š.
Karis: 1.00 arbat. š.
Kalendros: 20.00 g (ryšulėlis šviežių)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Pipirai: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Klasikinis troškinys
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
3.7 / 56
Kaip gaminti

1.Kiaulieną ar veršieną supjaustykite didesniais gabalėliais ir apkepkite su sviestu storadugniame puode.

2.Į puodą sudėkite rūkytą mėsą, luptą svogūną ir stambiai pjaustytą kopūstą. Užpilkite vandeniu ir ant mažos ugnies troškinkite 25–30 minučių. Sudėkite pjaustytas morkas, griežtį ir troškinkite dar 10 minučių.

3.Sudėkite luptas ir perpus ar į keturias dalis pjaustytas bulves ir troškinkite dar 20 minučių. Pagardinkite druska ir troškinkite dar 10 minučių, kol visos daržovės bus minkštos.

4.Papuoškite smulkintais žalumynais. Į sultinį galima įdėti laurų lapelių, kvapiųjų ir juodųjų pipirų žirniukų.

Knygos "Sotūs pietūs" viršelis
Knygos "Sotūs pietūs" viršelis

Receptas iš knygos „Sotūs pietūs“,  kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Mėsa: 600.00 g (500–600 g kiauliena arba veršiena ir 300 g rūkyta mėsa (pvz., šonkauliukai ar šoninė))
Sviestas: 2.00 valg. š.
Svogūnai: 1.00 vnt.
Kopūstai: 1.00 vnt. (nedidelis)
Vanduo: 2.00 l
Morkos: 6.00 vnt.
Kaliaropė: 1.00 vnt. (arba griežtis,arba ropė)
Bulvės: 6.00 vnt.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Prieskoniniai žalumynai: 1.00 arbat. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją

► Kadangi arkliai labai mėgsta obuolius ir cukrų, verta iš jų pagaminti desertą. Tai gali būti paprastas obuolių pyragas, obuolių suflė ar sausainiai su obuolių skiltelėmis. Bet kokį desertą pabarstykite milteliniu cukrumi.

Receptai
Receptas: Obuolių gardėsis
6 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
4.0 / 4
Kaip gaminti

1. Obuolius nuplaukite, nulupkite, pašalinkite sėklalizdžius, susmulkinkite ir sumaišykite su nutarkuotomis citrinos žievelėmis, vaniliniu cukrumi, cinamonu ir brendyje pamirkytomis razinomis.

2. Šaltą sviestą labai smulkiai sukapokite peiliu, sumaišykite su miltais, avižiniais dribsniais ir cukrumi – turite gauti trupinius. Po truputį trupinių masės krėskite į sviestu pateptus karščiui atsparius indelius, tada dėkite obuolių ir vėl krėskite trupinių masės.

3. Galiausiai užpilkite po kelis šaukštus sutirštinto pieno. Pyragaičius kepkite gerai įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Puoškite mėtų lapeliu ir obuolių skiltelėmis.

 

Ingredientai
Obuoliai: 5.00 vnt. (dideli)
Razinos: 1.00 st. (0,5)
Brendis: (tinka ir romas) 50.00 ml
Citrinos: 1.00 vnt. (pusės nutarkuotų žievelių)
Cinamonas: 1.00 arbat. š.
Vanilinis cukrus: 1.00 arbat. š.
Cukrus: 1.00 st. (0,5)
Miltai: 1.00 st.
Avižiniai dribsniai: 1.00 st. (0,5)
Sviestas: 200.00 g (pakelis ir šaukštas formelėms patepti)
Sutirštintas pienas: 1.00 st. (0,5 be cukraus)
Mėtos: 2.00 g (lapelių - papuošti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Greitos bandelės su obuoliais
4 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
4.2 / 37
Kaip gaminti
  1.  Tešlą išimkite iš šaldymo kameros ir palikite ~15~20 min kambario temperatūroje, kad atšiltų.
  2. Tuo metu nulupkite ir supjaustykite obuolius, sumaišykite su 2 rūšių cukrumi ir cinamonu (galite užpilti šiek tiek citrinos sulčių, kad obuoliai nepatamsėtų).
  3. Tešlą šiek tiek iškočiokite, iš jos išpjaustykite norimo dydžio kvadratėlius.
  4. Ant kiekvieno kvadratėlio dėkite obuolių, ir patepę kraštelius tirpintu sviestu (kad geriau suliptų) suklijuokite.
  5. Bandeles patepkite lydytu sviestu ir pabarstykite 2 rūšių cukraus ir cinamono mišiniu.
  6. Kepkite ~20 min 180 laipsnių orkaitėje.

Skanaus!

Receptas iš tinklaraščio VIRTUVĖS UŽRAŠAI

Ingredientai
Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla: 1.00 vnt. (pakuotės 6 lapelių)
Obuoliai: 4.00 vnt. (vidutinio dydžio)
Cukrus: 5.00 arbat. š. (3 - bandelėms ir 2 - traškiai plutelei)
Cinamonas: 1.00 arbat. š. (0.5 - bandelėms ir 0.5 - traškiai plutelei)
Sviestas: 40.00 g (20 - bandelėms ir 20 - traškiai plutelei)
Rudasis cukrus: 5.00 arbat. š. (1 - traškiai plutelei ir 2 - bandelėms)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Angliškas obuolių pyragas
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 15 min.
3.5 / 87
Kaip gaminti

1. Trynius išsukite su cukrumi. Paskui supilkite pieną ir ištirpintą sviestą. Po truputį suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Sudėkite nuluptus ir smulkiai supjaustytus ar stambiai sutarkuotus obuolius.

2. Galiausiai įmaišykite standžiai išplaktus baltymus. Tešlą sukrėskite į riebalais pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą skardą ir 30–40 min. kepkite 200ºC karštumo orkaitėje.

Ingredientai
Sviestas: 125.00 g
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Cukrus: 1.00 st.
Pienas: 125.00 ml
Miltai: 2.00 st.
Kepimo milteliai: 2.00 arbat. š.
Cinamonas: 1.00 arbat. š.
Obuoliai: 1.00 kg
Peržiūrėti detalesnę informaciją

► Siūlomi lengvi gėrimai. Puikiai tiktų sultys, mineralinis vanduo, putojantis ar raudonasis vynas, sidras, punšas. Nuo stipriųjų gėrimų siūloma susilaikyti.

Receptai
Receptas: Klasikinis punšas
4 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
3.7 / 3
Kaip gaminti
  1. Cukrų užpilkite stikline vandens ir užvirinkite kartu su pipirais. Supilkite vyną ir pakaitinkite, bet neužvirkite. Tada indą nukelkite nuo ugnies, supilkite romą, citrinų sultis.
  2. Paruoštą gėrimą išpilstykite į stiklines taures arba puodelius.

Plačiau skaitykite: Kuo skiriasi grogas nuo punšo?

Ingredientai
Vynas: 750.00 ml (butelis baltojo sauso)
Romas: 1.00 st.
Citrinos: 1.00 vnt. (sultys)
Pipirai: 2.00 vnt. (2-3 - kvapieji)
Rudasis cukrus: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

► Ir nepamirškite skirti dėmesio stalo serviravimui! Ant stalo turėtų vyrauti žydra arba žalia spalvos. Nebūtinai viskas turi būti žalia, pakaks vieno kito ryškaus akcento, tarkime, žvakių, staltiesės ar servetėlių.

Fotolia nuotr. / Šventinis stalo serviravimas
Fotolia nuotr. / Paserviruotas šventinis stalas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

N-18 Aktualu

40 metų nuo makabriškų Džonstauno žudynių: išgyvenusi moteris gyvenimą kūrė iš naujo

Aktualu

Mergaičių mokykla Palestinoje: šypsenas slepia tragedijos ir košmarai naktimis

Gyvenimas

40-metės nuotykiai internete: ieško meilės, bet jaučiasi klampojanti po gilią pelkę

Aktualu

Kovodamas su kainomis Saulius Skvernelis gali sudeginti savo populiarumą

Interviu Kultūra

T.H.Eriksenas apie žmonijos perkaitimą: „Mes neturime laiko informaciją paversti žiniomis, o žinias – išmintimi“

Verslas

Iš Ispanijos į Lietuvą grįžusi vilkaviškietė sėkmę atrado pasidalinusi žaislo nuotrauka internete

15min recenzija Kultūra

Knygos recenzija. Apie Rusijos tęsiamą sovietų dezinformaciją – vyriausiojo N.Ceausescu šnipo lūpomis

Sportas

Tautų lygoje – futbolo stebuklas: neįtikėtinai sugrįžusi Šveicarija triumfavo grupėje

Vardai

Po žinios apie „Naktinių personų“ iširimą Alanas Chošnau pristato naują singlą „Tu gali arba ne“

Aktualu

Gaisrai Kalifornijoje: kodėl tiek daug žmonių laikomi dingusiais be žinios?

Vardai

Monika Šalčiūtė bušido turnyruose dirba nuo 17 metų: „Aš čia – kaip „Victoria's Secret“ angelas“

Pasaulis kišenėje

Automobiliu po Europą keliavę jonaviškiai: norėjome pratęsti bobų vasarą

24sek

Po A.Kavaliausko tritaškio – Šaro pokštai: „Nemanau, kad ant to reikia statyti žaidimą“

Gazas

A.Juknevičius ir K.Povilaitis: kam vairuotojui reikalingas „šaltas dušas“

Gyvenimas

Pigmentinės dėmės kankina ir jaunus: kaltas vitaminų stygius

Gyvenimas

A.Kriščiūnas pasidalijo patirtimi, kaip atsikratė nerimo priepuolių ir išmoko mylėti

Vardai

„Orų mergaitei“ K.Liukaitytei – 30 metų: „Didžiausia dovana man – vyras ir dukrai sesuo į kompaniją“

Vardai

Seksualiausiu pasaulio vyru paskelbto Idriso Elbos sužadėtinė didžiuojasi: „Jis velniškai karštas“

Aktualu

Gamtosaugininkai: vilkų nėra tiek daug, kaip teigia medžiotojai ir ūkininkai

Sportas

135 kg „buldozerį“ per minutę įveikęs T.Pakutinskas: „Tokio nepasmaugsi, patį pasmaugs“

Naujienos

N-18 Aktualu

40 metų nuo makabriškų Džonstauno žudynių: išgyvenusi moteris gyvenimą kūrė iš naujo

Aktualu

Mergaičių mokykla Palestinoje: šypsenas slepia tragedijos ir košmarai naktimis

Gyvenimas

40-metės nuotykiai internete: ieško meilės, bet jaučiasi klampojanti po gilią pelkę

Aktualu

Kovodamas su kainomis Saulius Skvernelis gali sudeginti savo populiarumą

Interviu Kultūra

T.H.Eriksenas apie žmonijos perkaitimą: „Mes neturime laiko informaciją paversti žiniomis, o žinias – išmintimi“

Verslas

Iš Ispanijos į Lietuvą grįžusi vilkaviškietė sėkmę atrado pasidalinusi žaislo nuotrauka internete

15min recenzija Kultūra

Knygos recenzija. Apie Rusijos tęsiamą sovietų dezinformaciją – vyriausiojo N.Ceausescu šnipo lūpomis

Sportas

Tautų lygoje – futbolo stebuklas: neįtikėtinai sugrįžusi Šveicarija triumfavo grupėje

Vardai

Po žinios apie „Naktinių personų“ iširimą Alanas Chošnau pristato naują singlą „Tu gali arba ne“

Aktualu

Gaisrai Kalifornijoje: kodėl tiek daug žmonių laikomi dingusiais be žinios?

Vardai

Monika Šalčiūtė bušido turnyruose dirba nuo 17 metų: „Aš čia – kaip „Victoria's Secret“ angelas“

Pasaulis kišenėje

Automobiliu po Europą keliavę jonaviškiai: norėjome pratęsti bobų vasarą

24sek

Po A.Kavaliausko tritaškio – Šaro pokštai: „Nemanau, kad ant to reikia statyti žaidimą“

Gazas

A.Juknevičius ir K.Povilaitis: kam vairuotojui reikalingas „šaltas dušas“

Gyvenimas

Pigmentinės dėmės kankina ir jaunus: kaltas vitaminų stygius

Gyvenimas

A.Kriščiūnas pasidalijo patirtimi, kaip atsikratė nerimo priepuolių ir išmoko mylėti

Vardai

„Orų mergaitei“ K.Liukaitytei – 30 metų: „Didžiausia dovana man – vyras ir dukrai sesuo į kompaniją“

24sek

M.Kuzminskas nežaidė, o A.Gudaitis su „dizaineriais“ vos neprisižaidė Venecijoje

Vardai

Seksualiausiu pasaulio vyru paskelbto Idriso Elbos sužadėtinė didžiuojasi: „Jis velniškai karštas“

Aktualu

Gamtosaugininkai: vilkų nėra tiek daug, kaip teigia medžiotojai ir ūkininkai

Vardai

Ypatingos

07:40
07:22

Gera keliauti kartu

Ko reikia šiuolaikiniam pirkėjui?

Sveikata

Būk nesustabdoma

Parašykite atsiliepimą apie GYVENIMO rubriką