Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Patiekalai Visos temos

Patiekalai Bulviniai rageliai

Patiekalai – bendras pavadinimas, skirtas apibūdinti įvairiems maisto patiekalams. Tai valgis, paruoštas iš kelių ingredientų, ir paprastai skirtas valgyti prie stalo kaip pusryčiųpietųvakarienės dalis.

 

Kiaulienos šaltiena

Vaidos kiaulienos šaltiena: tobulas receptas mėgėjams

Ryžiai su kiauliena

Svajojate apie restoraninį meniu? Pakvieskite saldžiarūgštę kiaulieną į svečius

Sumuštiniai su burokėliais ir silke

Vaidos sumuštiniai su silke ir burokėliais: spalvingi ir tokie gardūs!

Vištienos krūtinėlės šnicelis

Vaidos vištienos krūtinėlės šnicelis – tikra stalo žvaigždė

Kepenėlės

Skanu kaip pas mamą: švelnios kepenėlės su obuoliais bulvių košės patale

Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama

Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?

Tiršta mėsiška sriuba

Tiršta veršienos sriuba – sotiems pietums

Pikantiškos morkų salotos

Pikantiškos morkų salotos

Kibinai

Močiutės kibinai su vištiena: tokius valgėte tik vaikystėje

Užsisakykite 15min naujienlaiškius