-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 populiariausi mitai apie moters grožį

Šiuolaikiniame pasaulyje supratimą apie grožį arba, tiksliau kalbant, stereotipus apie grožį formuoja televizija, spauda, mados žurnalai, kuriuose mes matome tobulų figurų ir išvaizdos modelius.
Merginos linksminasi.
Moters talija. / Fotolia nuotr.

Turbūt kiekviena moters nors kartą gyvenime girdėjo, kad „vyrams patinka didelė krūtinė“, „moters kūnas turėtų būti tobulai nudepiliuotas“, „vyrai mėgsta blondines“ ir taip toliau. Bet ar verta tuo tikėti? Pabandykime sugriauti populiariausius mitus apie moterų grožį.

1 mitas: vyrams patinka ryškus makiažas

Visai ne. Iš tiesų vyrai bijo ryškiai prisidažusių moterų. Kasdienis makiažas turėtų būti kuo natūralesnis, ypač turint omenyje, kad natūralus grožis visada madingas. Žinoma, tai nereiškia, kad visą kosmetiką reikėtų išmesti ir visai nesidažyti. Kosmetiką reikėtų naudoti taip, kad ji pabrėžtų privalumus ir paslėptų trūkumus. Atminkite auksinę taisyklę: mažiau yra daugiau.

Taip pat skaitykite: Eksperimentas: kaip dvi savaitės be kosmetikos veikia odą ir plaukus

2 mitas: idealios figūros parametrai: 90–60–90

Moters figūroje ne skaičiai svarbiausia. Svarbiausia – harmoningas krūtinės, liemens ir klubų apimties santykis. Vyrus traukia gražus siluetas, kuris primena smėlio laikrodį: graži krūtinė (ir nebūtinai didelė), lieknas liemuo, platūs klubai. Ir, žinoma, nepamirškite gražios eisenos, nesikūprinkite, linguokite klubais ir atminkite taisyklę: „krūtinė pirmyn, pečiai atgal, pilvas įtrauktas“.

3 mitas: vyrus vilioja stipriai prisikvėpinusios moterys

Tikrai ne. Kvėpintis reikėtų nedaug ir subtiliai bei būtinai ant švarios odos, ten, kur ji pulsuoja: už ausų, ant kaklo, riešų, vidinės alkūnių pusės, krūtinės srityje. Kvėpinti drabužius – blogo skonio ženklas.

Vida Press nuotr./Kvepalai
Vida Press nuotr./Kvepalai

4 mitas: ilgi raudoni nagai atrodo seksualiai

Įdomu, kas taip sugalvojo? Priešingai, dauguma vyrų bijo ilgų raudonų nagų. Toks manikūras vyrams asocijuojasi su piktais pasakų personažais arba su tam tikros profesijos atstovėmis. Jeigu mėgstate auginti ilgus nagus, verčiau rinkitės subtilias, pastelines, neryškias spalvas. Beje, nepamirškite, kad ant ilgų nagų puikiai atrodo ir klasikinis prancūziškas manikiūras.

Taip pat skaitykite: Manikiūro tendencijos: kokiomis spalvomis lakuosime nagus rudenį?

5 mitas: vyrams patinka ilgaplaukės

Iš tiesų vyrams visai nerūpi plaukų ilgis. Jiems vienodai gražios ir ilgaplaukės, ir trumpaplaukės. Svarbu, kad plaukai būtų gražus, sveiki ir prižiūrėti. Ir moterisi tiktų, o ji pati jaustųsi savimi ir laiminga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius