Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ar gali vyras tepti veidą žmonos kremu?

Tokie ir panašūs klausimai pasiekia grožio specialistus vaistinėse arba elektroninėje vaistinėje internetu. Konsultantai pasakoja, kad daugiausia klausiama apie jau turimą kosmetiką tik tuomet, kai išsiaiškinama, kokias papildomas savybes kosmetika galėtų suteikti, su klientais bendraujama ir apie galimus naujus pasirinkimus, rašome pranešime žiniasklaidai.
Vyro veido odos priežiūra
Vyro veido odos priežiūra / 123RF.com nuotr.

„Tikrai gali. Tegu tik vyras naudoja kremą. Jeigu moteris naudoja kokybišką kremą, jeigu jis neturi specifinio stipraus kvapo, jeigu odos tipas poroje sutampa, galite naudoti vieną ir tą patį kremą“, – sako kasdien klientams patarimus internetu dalinanti „Eurovaistinės“ grožio ekspertė Valentina Rimkienė.

Jauni pirkėjai mieliau konsultuojasi internetu

„Pastebėjome, kad jaunesnio amžiaus klientams reikia ne gyvo pokalbio, o susirašinėjimo su žmogumi, kuris žino daugiau nei socialiniuose tinkluose viešinami vaizdo siužetai.

Tenka nuoširdžiai paaiškinti, kuo skiriasi tonikas nuo losjono, kodėl verta naudoti ne tik šampūną, bet ir kondicionierių, kaip pašalinti spuogus ar kodėl gali atsirasti pleiskanų“, – apie darbą internetinėje vaistinėje pasakoja specialistė, nuo 2015 m. pradėjusi ypač gilinti žinias apie odos priežiūros priemones, dermatologinę kosmetiką ir jų sudėtį, pastebėdama, kad konsultacijas apie vaistus užtikrina kiti kolegos.

Daugiausia klausimų – pirmadienį

Pasak specialistės, dažniausiai kreipiasi žmonės su klausimu, kokias priemones naudoti odos drėkinimui, odos valymui. Teiraujamasi, kaip nustatyti odos tipą. Gausūs klausimai, ar šaltuoju metų laiku odą reikėtų prižiūrėti kitaip.

„Dažnai susiduriu su stereotipu, kad žmonės šaltuoju metų laiku nori maitinamojo, o ne drėkinamojo kremo. Kai lauke šalta, kremas ar losjonas parenkamas pagal odos poreikius ir odą drėkinti ne tik galima, bet ir reikia, todėl, kad viduje oro temperatūra siekia daugiau nei dvidešimt laipsnių, o oras dažniausiai sausas. Tokiu atveju rekomenduoju drėkinamąjį kremą tepti ne vėliau nei pusvalandį prieš išėjimą į žvarbų orą“, – teigia specialistė.

Moteris pasakoja, kad daugiausia klausimų atkeliauja pirmosiomis savaitės dienomis, ypač pirmadienį. Vėliau, savaitei baigiantis, jų gerokai mažiau.

„Dažniausiai užklausų sulaukiame pirmadienį, o į savaitės pabaigą jų mažėja. Didžiausias srautas klausimų būna 14 val., vos prisijungus“, – sako V.Rimkienė.

Teiraujasi drąsiai net intymiausiais klausimais

Specialistė pastebi, kad žmonės internetu drąsiai klausia apie pačius intymiausius dalykus, drįsta teirautis priemonių, kurios skirtos asmeniškai jiems ir papasakoja apie šalutinį poveikį priemonių, kurias galbūt įsigijo nepatikimose vietose.

„Pasitaiko ir atvejų, kai oda sureaguoja į namuose pasigamintą veido kaukę ar seniai spintelėje gulėjusį kūno kremą. Sulaukusi bet kokio klausimo, pirmiausia stengiuosi įsigilinti į kiekvieno kliento poreikius ir patarti, kaip artimam draugui“, – sako grožio specialistė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius