Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konstantino lieknėjimo kelias tęsėsi daugiau nei 200 kilometrų

311 tūkstančių žingsnių, tai yra daugiau kaip 200 kilometrų – tiek per tris savaites nužingsniavo paskutinysis lieknėjimo projekto „Mes tikim – tu gali!“ dalyvis Konstantinas Daunaras. Per pirmąsias dešimt projekto dienų Konstantinas suvartojo 60 labai mažo kaloringumo „Nutriless“ kokteilių ir sriubų, per likusias vienuolika – dar 33. Rezultatas – atsikratyta 8 kilogramų, 10 centimetrų plonesnis liemuo, sumažėjusios kitos kūno apimtys, dingę putlūs skruostai ir veide šviečianti pati plačiausia šypsena.
 „Mes tikim – tu gali!“
„Mes tikim – tu gali!“ / Projekto partnerio nuotr.

Be to, Konstantinas susigrąžino meilę sportui, triskart susitiko su asmeniniu treneriu Andriumi Česnausku ir gavo vertingų patarimų, kaip sportuoti ateityje, su gydytoja dietologe doc. Edita Gaveliene aptarė savo mitybos įpročius ir sužinojo, kaip reikėtų juos koreguoti, kad numesti kilogramai negrįžtų, o maistas visada teiktų malonumą, apie sveiką mitybą ir gyvenimo būdą daug diskutavo su mitybos specialistu Artūru Sujeta. Viso projekto metu Konstantiną palaikė ir motyvavo žurnalistė Lavija Šurnaitė, o rugpjūčio mėnesį vestuves ir povestuvinę kelionę planuojančiam projekto dalyviui stiliaus patarimų negailėjo stilistė Agnė Gilytė. Visi tikėjo, kad Konstantinas gali, ir jam pavyko!

Kelios ištraukos iš Konstantino dienoraščio, rašyto antruoju projekto etapu

„Tiesą sakant, bijojau, kaip organizmas reaguos po 10 dienų skysto maisto valgymo. Bet viskas gerai. Dabar maisto ruošimas užtrunka ilgiau negu iki šiol. Atrodė, kad mitybos plane surašytų gramų bus per mažai ir norėsis daugiau, bet taip nėra. Valgydamas pietų porciją jau galvojau, ar tikrai ją įveiksiu“.

„Svoris po truputį krenta toliau. Vakar jaučiau treniruotės su Andriumi pasekmes kojų raumenims. Ryte pabandęs nusileisti laiptais ir vėliau kilti supratau, kad šią veiklą šiandien ribosiu“.

„Nustebino, kad per visą laiką svarstyklės pirmą kartą rodė +0,2 kg :( Nors vakar gana aktyviai praleidau dieną. Svarstau, ar gali būti tokia organizmo reakcija, kad kėliausi apie ketvirtą ryto, vėliau ėjau pasivaikščioti, pusryčiavau gana anksti – šeštą valandą, todėl koregavosi visas dienos mitybos tvarkaraštis. Nes paskutinį kartą valgiau šeštą vakare, o ėjau gulti apie dvyliktą“.

„Pastebėjau, kad ryte kažkaip sunkiau kėliausi. Kiek prisimenu, laikantis vien „Nutriless“ produktų plano ryte jaučiausi energingesnis. Kolektyvas darbe vis teiraujasi, kaip man sekasi ir kiek numečiau. Smagu, kad pastebi mano pokyčius. Kai pagalvoju, nemažai laiko laikausi lieknėjimo programos ir jaučiuosi gerai“.

„Savijauta puiki! Net negalėjau pagalvoti, kad per tokį trumpą laiką tiek sulieknėsiu centimetrais. Tikrai labai gera motyvacija nesustoti ir tęsti toliau. Labai džiaugiuosi dalyvaudamas projekte“.

„Jaučiuosi puikiai ir tikrai ne todėl, kad šiandien paskutinė projekto diena :) Džiaugiuosi, kad per tokį trumpą laiką sugebėjau numesti tiek svorio. Su „Nutriless“ produktais ir Artūro Sujetos sudarytu mitybos planu numečiau net 8 kg. Manyčiau, tai nuostabu. Pats jaučiuosi geriau, yra drabužių, kurie man jau tikrai didoki :) Tikrai nesiruošiu mesti visko dėl picos ar kebabo. Planuoju laikytis ir toliau. Tikiuosi po kelių mėnesių jums parašysiu ir pasidalinsiu dar geresniais rezultatais :)“

Projekto partneriai:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius