-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lūpų dažymo tendencijos: pamirškite matinius dažus, išsitraukite blizgius!

Šią vasarą vizažo meistrai siūlo dažytis lūpas blizgiais, šviesą atspindinčiais lūpų dažais ir blizgiais, o matinius lūpų dažus palikti praeičiai. „J&J make up box“ vizažistė Jurga Kartu intriguoja sakydama, kad šią vasarą lūpas madinga ne tik dažyti, bet ir dekoruoti.
Blizgios lūpos
Blizgios lūpos / Vida Press ir Eglės Juozaitytės nuotr.

Uogų atspalviai ir blizgiai

Pastaraisiais metais viena ryškiausių makiažo tendencijų yra natūralumas. Natūralus įvaizdis – skaisti, graži veido oda, švelniai paryškinti bruožai, drėgnos, blizgios lūpos.

Tad ir šią vasarą, Jurgos Kartu teigimu, natūralumo netrūksta, visi linksta į tą pusę. „Lūpos praranda griežtą kontūrą, matinės lūpos visiškai išeina iš mados, šią vasarą lūpos – gaivesnių, skaistesnių spalvų ir būtinai blizgios!“ – pagrindinius akcentus dėlioja vizažistė.

Pasak jos, dabar madingi uogų atspalviai, o kad lūpos išties atrodytų gaivios ir akį traukiančios, siūlo rinktis rausvo, koralinio, nude atspalvio lūpų dažus ar lūpų blizgius.

Vida Press nuotr./Makiažas
Vida Press nuotr./Makiažas

Vakarėliui – lūpos, puoštos lipdukais

Dar viena šios vasaros tendencijų yra... lipdukais margintos lūpos. Kad ir kaip keistai tai skambėtų, atrodo išties neįprastai, ir tokį įvaizdį vizažistė Jurga Kartu šią vasarą rekomenduoja išbandyti einant į vakarėlį ar draugų šventę.

„Šią vasarą madingi ne tik blizgiai, bet ir margintos lūpos. Jas galima klijuoti naudojant nagams arba specialiai lūpoms skirtus lipdukus. Nežinau, kur rasti ir ar rasite jų Lietuvoje, pati siunčiausi internetu“, – sako vizažistė.

Eglės Juozaitytės nuotr./Jurgos Kartu kurtas makiažas
Eglės Juozaitytės nuotr./Jurgos Kartu kurtas makiažas

Raudona, oranžinė ir fuksijos

Žvaigždžių vizažistas Patrickas Ta, portalui Elle.com komentuodamas šios vasaros makiažo tendencijas, lūpų dažus įvardijo kaip priemonę, galinčią patobulinti kiekvienos mūsų išvaizdą, pridėti ryškumo, o šių metų spalvomis įvardijo raudoną, oranžinę ir fuksijos.

„Mėgstu maišyti lūpų priežiūros priemones. Man labai patinka skysti lūpų dažai, nes jų spalva intensyvesnė, tačiau jie turi savybę džiovinti lūpas. Todėl visada uždedu jų ant lūpų tiesiai iš tūbelės, kad būtų daugiau drėgmės ir lūpos atrodytų sveikesnės ir minkštesnės, putlesnės“, – patarimais dalijasi P.Ta.

Vida Press nuotr./Makiažas
Vida Press nuotr./Makiažas

Vizažistas pabrėžė ir mūsų jau paminėtą sezono tendenciją – blizgias lūpas. Tokios lūpos, pasak jo, visada atrodo sveikai, „tai tarsi šviesą atspindinti priemonė (angl. highlighter) jūsų lūpoms“.

Vida Press nuotr./Makiažas
Vida Press nuotr./Makiažas

Jo patarimas: jei lūpas darote labai blizgias, akis dažykite matiniais šešėliais, kad sukurtumėte tekstūrų kontrastą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius