-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natūralus ir nemokamas „botoksas“: patarimai, kaip per 30 dienų pagražinti veidą

Veido masažas – viena tų procedūrų, kuri nieko nekainuoja, tačiau labai daug padeda. Jo nauda neabejotina tiek grožiui, tiek sveikatai ir net emocijoms – reguliariai atliekant procedūras galima pasiekti stulbinamų rezultatų.
Aistė Ramanauskaitė „Harmoningos grožio laboratorijos“ renginyje
Aistė Ramanauskaitė „Harmoningos grožio laboratorijos“ renginyje / Stop kadras

Apie tai, kaip tą padaryti ir nuo ko pradėti pasakojo veido masažo specialistė, medicinos studentė, prekės ženklo „Manilla“ atstovė Aistė Ramanauskaitė. Patarimais ji dalijosi viename iš „Harmoningos grožio laboratorijos“ renginių, pavadintų „Natūralus ir nemokamas „botoksas“. 30 dienų veido masažo programa“.

„Veido masažas – tai pasyvi raumenų mankšta, jis ramina, atpalaiduoja, pagerina savijautą. Atlikdami masažą padedame odai greičiau regeneruoti, prisipildyti drėgmės ir ją išlaikyti. Todėl ji kasdien tampa vis labiau spindinčia ir atsparesne aplinkos pažeidimams“, – 15min sakė A.Ramanauskaitė.

Jos teigimu, mėnesį kasdien skiriant šiek tiek laiko veido masažui galima pamatyti neįtikėtinus rezultatus – veido oda tampa skaistesnė, lygesnė, elastingesnė, labiau prisotinta drėgmės. Todėl ne veltui sakoma, kad veido masažas gali atstoti brangias botokso procedūras.

„Botoksas suteikia greito poveikio efektą, o tai – kaip greitas maistas, kuris nors patenkina poreikį, tačiau ilgalaikėje perspektyvoje norimo rezultato neatneša. Be to, botokso procedūras reikia atlikti reguliariai, o tai reikalauja ir laiko, ir finansinių resursų“, – kalbėjo specialistė.

Todėl, specialistės teigimu, verta išbandyti veido masažą – jis padės ne tik sutaupyti, bet ir garantuos gerą, ilgalaikį efektą.

Plačiau apie spalio 31-ąją Vilniuje vykusį renginį žiūrėkite videoeportaže:

VIDEO: Natūralus ir nemokamas „botoksas: 30 dienų veido masažo galia

TAIP PAT SKAITYKITE:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius