-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Baltramiejūnienė dalijasi įtampą mažinančiu savimasažu: sukūriau kaip padėką medikams

Veido mankštos, savimasažo ir kitų manualinių technikų specialistė, knygų „Jaunas veidas. Veido savimasažas – maloni priklausomybė“ ir „Veido revoliucija“ autorė Viktorija Baltramiejūnienė, išreikšdama padėką ir palaikymą medikams, specialiame vaizdo įraše parodė, kaip namuose atlikti atpalaiduojamąjį veido savimasažą, kuris, pasak jos, padeda pašalinti emocinę įtampą ir nuovargį.
Viktorija Baltramiejūnienė
Viktorija Baltramiejūnienė / Asmeninio archyvo nuotr.

Atlikti šį neilgą atpalaiduojamąjį veido savimasažą, pasak V.Baltramiejūnienės, tikrai nesudėtinga. Kaip ji pati sako, tam reikia švarių rankų, tiesios nugaros ir švaraus veido.

Taigi prieš pradėdami veido savimasažą, nusiplaukite rankas ir veidą įprastomis priemonėmis. Arba veido ovalą, kaklą ir dekoltė sritį kruopščiai nusivalykite veidui skirta drėgna servetėle.

Nepertraukiamas kontaktas su oda duoda teigiamą poveikį mūsų centrinei nervų sistemai.

Dar viena reikalinga priemonė – savimasažo bazė. Tai gali būti riebus kremas arba aliejus, arba jūsų naudojamas įprastas kremas. Tačiau, kaip pabrėžia Viktorija, atliekant savimasažą svarbiausia, kad visą laiką būtų geras rankų slydimas. Tad, jei pajusite, kad jūsų kremas susigėrė į odą, padrėkinkite pirštus vandeniu, kad jie ir vėl gerai slystų.

„Nepertraukiamas kontaktas su oda duoda teigiamą poveikį mūsų centrinei nervų sistemai“, – kodėl svarbu, kad rankos veido oda slystų lyg per sviestą, sako V.Baltramiejūnienė.

Pasak jos, šio savimasažo rezultatas – sumažėjęs nuovargis bei spaudimas veide ir galvoje.

Taigi po to, kai nusiplovėte rankas ir veidą, ištiesėte nugarą, metas pradėti savimasažą. Pirmiausia savimasažo baze reikia padengti veidą – ovalą, kaklą ir dekoltė. Lengvais judesiais, nespausdami odos tai darykite apie 30 sekundžių.

Paruošus veidą prasideda savimasažo žingsniai. O kaip taisyklingai juos atlikti, kiek laiko ir ką daryti, kviečiame pažiūrėti žemiau esantį vaizdo įrašą.

VIDEO: Viktorija Baltramiejūnienė rodo, kaip namuose atlikti atpalaiduojamąjį veido savimasažą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius