Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

2019 metų karjeros horoskopas: kaip klostysis jūsų piniginiai reikalai?

Ką žvaigždžių ir planetų išsidėstymas kitais metais atneš karjeros srityje – kam siekti pokyčių, o kam geriau palūkėti? Metų horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė.
Sėkminga moteris.
Sėkminga moteris. / Scanpix/Panthermedia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiais metais dalykinėje veikloje nusimato nemažai pokyčių. Tinkamas laikas verslo plėtrai, profesinės kvalifikacijos kėlimui. Daugelis Avinų nuspręs keisti darbą ar net iš esmės keisti profesiją – metas tam palankus. Metų eigoje ne kartą smarkiai keisis finansinė padėtis. Saugokite savo reputaciją, nesivelti į painias situacijas, ypač sausį ir spalį.

Sudėtingesnis periodas laukia nuo kovo pabaigos iki rugsėjo vidurio. Šiuo metu neverta pradėti didelių projektų, imtis atsakingų darbų – viskas strigs, bus daugiau trukdžių, įvairių apribojimų. Sulėtinkite tempą, daugiau laiko skirkite apmąstymams, atlikite korekcijas. O štai gruodį laukia apdovanojimai už visus metus – tai itin geras mėnuo svarbioms pradžioms, dalykiniams bei piniginiams reikalams tvarkyti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučio zodiako ženklo atstovų laukia daugiausiai pokyčių iš visų. Metų pradžia nebus lengva, nesusipratimai darbo aplinkoje neleis ramiai gyventi. Staiga galite nuspręsti keisti darbą arba būsite priversti palikti seną darbovietę. Dar vienas sukrėtimas laukia kovo mėnesį. Tai laikas, kuomet situacija taps nevaldoma ir mažai kontroliuojama.

Sąmoningai išbandykite ką nors nauja, tik originalūs ir nestandartiški sprendimai šiuo metu gali padėti išvengti krizės. O štai rugpjūtį ir rugsėjį aplankys finansinė sėkmė. Lapkritį verčiau susilaikyti nuo rizikų bei didesnių investicijų. Gali kilti nesutarimų dėl bendrų pinigų, nutrūkti ankstesni susitarimai. Gruodį planuokite komandiruotes, puoselėkite tarptautinius santykius.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiais metais laukia daugiau painiavos ir nesusipratimų darbo aplinkoje, išimtis – meno atstovai. Sausį, rugsėjo pabaigoje ir spalį tikėtinos įtampos ir konfliktai. Šiuo metu didelė tikimybė suklysti ar būti suklaidintiems. Būsite linkę pervertinti savo jėgas, gali nepasiteisinti lūkesčiai. Šis periodas ypač sudėtingas politikams, teisininkams, vadovams bei dirbantiems švietimo srityje.

Verčiau susilaikykite nuo tolimesnių komandiruočių, svarbių sutarčių pasirašymo. Liepos viduryje palanku tvarkyti finansinius reikalus, galimos premijos, didesnės piniginės įplaukos. Kovą ir lapkritį sunkiai seksis susikalbėti su kolegomis, vadovais bei kitais darbo aplinkos žmonėmis. Bus daugiau įvairių gedimų, strigs reikiami dokumentai, būsite priversti taisyti anksčiau padarytas klaidas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžio zodiako ženklo atstovų laukia stiprus augimas karjeroje, tačiau gali nutrūkti senos partnerystės. Jausite didžiulį poreikį atsinaujinti, keisis prioritetų sistema. Daugelis Vėžių iškils, taps lyderiais, vadovais. Pasitikėkite savo jėgomis, būkite drąsūs ir ryžtingi – tai atneš sėkmę šiais metais.

Metų pradžia kiek įtempta, galimi finansiniai nuostoliai, skubios išlaidos. Nuo kovo situacija darbe darysis aiškesnė, reikalai stabilizuosis. Liepą realizuosis svarbūs projektai, tai savotiškos kulminacijos laikas. Pavasaris ir vasaros pradžia bus gana konfliktiniai, tačiau tai geras laikas verslo pradžiai. Lapkritį atsargiai vertinkite naujus pasiūlymus, atidžiai tikrinkite visus dokumentus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtai, norintys tobulėti darbe, šiemet turės visą reikiamą palaikymą. Jupiteris jus apdovanos sėkme, tačiau Saturnas neduos nieko veltui. Tad atsiraitokite rankoves ir kibkite į darbus. Puikiai seksis organizaciniai, kūrybiniai darbai. Įvykdysite ne vieną sėkmingą sandorį. Sausį daugiau įtampos nusimato dalykiniuose santykiuose, gali nutrūkti ilgametės partnerystės.

Kovo mėnesį neišvengsite permainų ir netikėtumų. Pats laikas atsinaujinti, atsisakyti nebeproduktyvių darbo metodų, ieškoti originalių sprendimų, diegti inovacijas. Liepą pernelyg neatviraukite, galimas slaptas kenkimas, apkalbos. O štai rugpjūčio pabaigoje ir rugsėjo pradžioje palanku tvarkyti piniginius reikalus, tartis dėl didesnio atlygio, geresnių sąlygų. Metų pabaiga – gana paini, todėl susilaikykite nuo rizikingų sprendimų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Puikus laikas kažką keisti! Šiais metais jausitės įkvėpti, norėsis kurti ir svajoti. Neleiskite, kad baimės ir įpročiai jus ribotų. Klausykitės širdies balso, nebijokite eksperimentuoti. Palanku vystyti tarptautinius santykius, plėsti savo veiklą. Kovas, liepa ir lapkritis bus kiek keblesni. Šiuo metu visi reikalai ir procesai apstos, išryškės senos klaidos, bus daugiau įvairių nesusipratimų, galimi finansiniai nuostoliai. Tai itin nepalankus laikas svarbios dokumentacijos tvarkymui, teikimui.

Rugsėjo viduryje ir spalio mėnesį tvarkykite piniginius reikalus, fortūna jums šypsosis. Tiesa, šiuo metu jūsų lūkesčiai gali prasilenkti su realybe – teks nuleisti kartelę. Gruodį pasiteisins anksčiau darytos investicijos, palankus laikas kreiptis dėl paskolų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiais metais viskas klosis daug lengviau ir paprasčiau, tačiau darbų netrūks. Jei sąžiningai vykdysite savo pareigas, jūsų laukia dideli apdovanojimai. Būtent karjera taps svarbiausia šių metų tema. Kuo daugiau energijos ir laiko investuosite į profesinę sritį, tuo didesnius laurus skinsite metų pabaigoje.

Sausį laukia dosnūs pasiūlymai. Tiesa, neverta skubėti su atsakymu, tai painus metas, gerai išnagrinėkite visas detales. Gegužės mėnesį itin palanku tvarkyti dalykinius reikalus, tinka viešai pristatyti savo projektus, kreiptis dėl finansavimo, ieškoti verslo partnerių. Fortūna šypsosis ir finansuose. Liepą – sudėtingiausias šių metų mėnuo, tikėtinos didesnės krizės darbo aplinkoje. Jokiais būdais neprovokuokite konfliktų su autoritetingais žmonėmis – nukentėsite. Ruduo – ramus ir sėkmingas.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Metai gali prasidėti kritinėmis situacijomis darbe. Teks rinktis. Stenkitės kontroliuoti savo emocijas, vadovaukitės racionaliu protu. Dar vienas nelengvas periodas laukia pavasarį, ypač kovą ir balandį. Tikėtini finansiniai nuostoliai, didesnė konfliktų tikimybė su darbo aplinkos žmonėmis. Svarbiausius reikalus ir didžiausius projektus suspėkite pradėti iki gegužės, vėliau viskas ims strigti, taps daug sudėtingiau.

Nepaisant prastesnių periodų, tai finansiškai sėkmingi metai. Didesni pinigai gali ateiti per užsienį, švietimo ar turizmo sektorius. Liepą fortūna jums šypsosis – galite sulaukti perspektyvaus darbo pasiūlymo. Tačiau venkite neapgalvotų veiksmų, neskubėkite priimti sprendimo visko gerai neišanalizavę. Gruodis – didelių pasiekimų ir naujų perspektyvų karjeroje laikas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šauliams seksis ne tik asmeniniame gyvenime, bet ir profesiniuose reikaluose. Tai visokeriopos plėtros metas, reikia aktyviai veikti, plėsti akiratį ir pažinčių ratą. Palanku mokytis, kelti profesinę kvalifikaciją. Ypač seksis politikams, teisininkams, turintiems tarptautinį verslą bei dirbantiems švietimo srityje.

Tiesa, sausį ir spalį galite pervertinti savo jėgas, pernelyg optimistiškai vertinti savo galimybes. Nepradėkite per daug projektų vienu metu. Ką nors žadėdami gerai pagalvokite, ar tikrai turėsite užtektinai resursų tam įvykdyti, kitaip ilgam susigadinsite reputaciją. Finansiniams reikalams tvarkyti palankiausias bus vasaris ir gruodis. Šiuo metu ypač tinka vykdyti stambias, ilgalaikes investicijas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiais metais daugelis Ožiaragių karjeros aukštumas gali iškeisti į jaukų šeimos židinį. Tai metas, kuomet privalu atlikti būtinas korekcijas, atsikratyti to, kas atgyvenę ir nebeperspektyvu. Naujas darbas ar pasikeitęs socialinis statusas gali tapti vienu svarbiausių 2019 metų įvykių. Visi profesiniai pokyčiai bei dalykiniai susitarimai bus itin svarbūs ir reikšmingi, tai stipriai veiks jūsų gyvenimą ateinančius 27 metus.

Metų pradžia – dinamiška, laukia daug dalykinio bendravimo, svarbių susitarimų. Tvarkysite piniginius reikalus, reikės gebėti apginti savo poziciją ir jums seksis. Nuo balandžio pabaigos iki rugsėjo vidurio visi procesai apstos, tai nėra tinkamas laikas pradžioms ir plėtrai, tačiau idealus metas būtiniems pataisymams vykdyti. Metų pabaigoje saugokite tai, ką pasiekėte, – tikėtina krizė.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vandeniai sieks finansinės naudos, norės įsitvirtinti. Tapsite praktiškesni ir stabilesni šiais metais. Nerekomenduojama keisti profesijos, verčiau tobulėti pasirinktoje sferoje, siekti geresnių pareigų. Ypatingai seksis dirbantiems finansų srityje, maisto pramonėje. Nuo kovo mėnesio gali pastebimai pagerėti finansinė padėtis. Laukia dosnūs pasiūlymai.

Tiesa, išlaidų taip pat netrūks, norėsis gyventi ne pagal savo kišenę, tai ypač pasakytina apie sausį ir lapkritį. Liepą tikėtina daugiau nesusipratimų dalykiniuose santykiuose, gali nutrūkti svarbūs susitarimai. Na, o spalio mėnesį skinsite laurus darbe, jūsų pastangos bus tinkamai įvertintos.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvų Zodiako ženklo atstovų laukia didžiulis augimas karjeroje. Nesnauskite, kitas toks palankus periodas bus tik už 12 metų. Siekite aukštų pareigų, kurkite savo verslą! Šiais metais viskas eisis daug sklandžiau ir lengviau. Turėsite noro ir resursų kurti, realizuoti naujus sumanymus. Ypač pasiteisins kūrybiniai projektai ir verslo plėtra. Tai puikus laikas teisininkams, menininkams, gydytojams.

Nebijokite didelių užmojų, dairykitės į užsienio rinkas, plėtokite tarptautinius santykius. Nepamirškite ir patys tobulėti, gilinti bei atnaujinti turimas žinias. Balandžio viduryje – gegužės pradžioje aplankys didesnė finansinė sėkmė, itin palanku tvarkyti piniginius reikalus. O štai kovą ir lapkritį verčiau susilaikyti nuo svarbių sprendimų – tai painus ir apgaulingas metas.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje