-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

2021 metų pinigų horoskopas: tenkintis tuo, ką turite, ar visgi rizikuoti?

Astrologė Dovilė Krupickaitė pateikia astrologines įžvalgas 2021 metams – kaip tvarkysimės finansų srityje? Ar tikėtis stabilumo? Kurie metų mėnesiai bus giedresni, kalbant apie pinigus?
Kiaulė taupyklė
Kiaulė taupyklė / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Visus metus fonas bus panašus – galimi tiek netikėtas uždarbis, tiek ir nuostoliai. Itin būkite dėmesingi visoms finansinėms operacijoms iki pat birželio mėnesio – venkite pagundos užsirbti nelegaliai, kažką nuslėpti, gudrauti.

Itin įtemptas laikotarpiais bus sausio pabaiga ir vasario pradžia, birželio mėnuo, taip pat spalio pabaiga ir gruodžio pradžia, kuomet gali tekti įdėti gerokai daugiau pastangų siekiant išlaikyti finansinį stabilumą,.

Tačiau visų pirma bus svarbu garbingai, be didesnių baimių praeiti minėtą metų pradžios išbandymą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Rimtų projektų pradžiai didžioji metų dalis nėra palanki, tačiau tuo pačiu ilgą laiko tarpą – iki pat rugpjūčio – jūsų finansinė sėkmės bus apsaugota, jeigu vengsite didesnių iniciatyvų ar investicijų, ypač kovo ir balandžio mėnesiais, kuomet pagundų ir finansinių išbandymų gali kilti gana daug.

Tačiau partnerystei, asmeniniams santykiams puoselėti metai gana palankūs, ypač antroji jų pusė. Nuo rugpjūčio išbandymai palies jūsų vertybių sistemą, taip pat ir sąžinę – mokėkite mokesčius, venkite nelegalios veiklos, darykite tik tai, dėl ko jaučiatės visiškai teisūs. Ateity tai grįš jums su kaupu.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Finansine prasme visus metus išliks ilgalaikė tendencija, kuomet atsakomybė už resursus verčia gyventi gana smarkiai įsitempus, nuolat galvoti apie tai, kaip išlikti kintančiomis sąlygomis.

Nors praėjusiais metais pavyko nusimesti kai kurias naštas, tačiau įtampos užtenka. Jums asmeniškai labiau įtempti, kuomet pavyks uždirbti, bet ir gerokai išsileisti, bus gegužės mėnuo ir birželio pradžia.

Gana sėkminga, padėsianti sėkmingai užbaigti finansinius metus bus antroji metų pusė ir ypač paskutinieji metų mėnesiai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Finansine prasme visi metai bus sėkmingi, jeigu susitelksite, vengsite nereikalingų išlaidų ir tikslingai darbuositės vystydami savo veiklą.

Metai pareikalaus didelės ištvermės, nes rezultatus pamatyti pavyks tik po ilgesnio laiko, o grėsmių, pareikalausiančių gana greitai reaguoti į besikeičiančias sąlygas, kils gana daug. Jos pareikalaus ne tik sveiko proto, bet ir išradingumo, gebėjimo pasitelkti naujausias technologijas – tai tęsis su nedidelėmis pertraukomis beveik visus metus.

Liepos mėnesį būsite linkę šiek tiek paišlaidauti, pasimėgauti atostogų malonumais, tačiau bus svarbu išlikti saikingiems. Dar vienas rizikingesnis laikas bus lapkričio pradžioje, kuomet vertės susilaikyti nuo pagundų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Finansinės temos dar nuo praėjusių metų lieka jums gana sudėtingos – aiškumo mažoka, perspektyvos miglotos, juolab ir profesine prasme nuolatiniai pokyčiai, būtinybė prisitaikyti prie mažai apibrėžtos situacijos rodo, kad vertėtų nuolat stebėti situaciją, tenkintis tuo, ką turite ir laukti stabilesnio laikotarpio.

Tiesa, laikotarpis gali būti sėkmingas, jeigu investuojate į chemijos, naftos pramonę, kai kurias meno sritis, psichologiją, tačiau vertėtų įvertinti asmenines galimybes.

Rugpjūtį gali kilti ūpas paišlaidauti, taip pat azartą pirkti dovanas galite pajausti pačiame metų gale – pasistenkite likti saikingesni.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Finansinės temos šiais metais jus mažai kabins – tiesiog dirbkite, atlikite tai, kas jums priklauso, ir ateis visa tai, kas priklauso.

Pasistenkite mažiau išlaidauti rugsėjo pabaigoje ir spalį. Pajamų, tikėtina, bus, tačiau ar verta viską iš karto išleisti?

Suvaldyti savo norus ar vaikų poreikius gali būti sudėtinga, tad būkite dėmesingi, ieškokite optimalių sprendimų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Finansiniai reikalai visus metus reikalaus gana įtempto jūsų dėmesio,. Ypač didelio sąmoningumo pareikalaus pirmasis metų pusmetis – venkite pasiduoti panikai, baimėms ar bandyti pasislėpti, vengti atsakomybės – tik nuo jūsų atsakomybės priklausys jūsų gerovė.

Itin rizikinga bus sausio antra pusė, vasaris, liepos, lapkričio mėnesiai, kuomet gali tekti priimti skubius sprendimus. Visus metus pasistenkite būti saikingesni, nors pagundų įgyvendinti savo ar vaikų svajones bus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Visus metus patartina būti taupesniems – vargu ar pirkiniai jus džiugins, įsigykite tik tai, kas būtina. Kovas finansiškai labai rizikingas – daug jėgos, resursų, tačiau reikės energiją suvaldyti, nukreipti tikslingai, bus svarbu vengti staigių, mažai apgalvotų sprendimų.

Laikas palankus kurti savo namus, spręsti nekilnojamojo turto klausimus, investuoti į tai. Turite progos nuveikti labai perspektyvių darbų, padėti pagrindą tolimesnei ateičiai, tačiau šiais metais anksti tikėtis apčiuopiamų rezultatų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Praėję metai finansine prasme jums buvo susiję su dideliais įsipareigojimais, apribojimais ir rūpesčiais, o ir visus metus užteko pagundų pinigus išleisti ten, kur tikėjotės patirti džiaugsmo.

Dalis problemų išsisprendė, patirties įgijote daug, tačiau dalis įsipareigojimų liko, tad ir šiais metais būkite dėmesingesni savo poreikių ir galimybių subalansavimui, ypač gegužės ir birželio mėnesiais, kuomet progų veiklos plėtrai padaugės – bus itin svarbu vengti impulsyvių sprendimų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Jums tai didelių galimybių, tačiau tuo pačiu ir iššūkių metai. Būsite itin kūrybingi, aktyvūs, rasite išties naujų, perspektyvių sprendimų ir idėjų, visų pirma susijusių su praktiniu naujų informacinių technologijų diegimu. Jų įgyvendinimas reikalaus imtis skubių, taip pat ir finansinių sprendimų, gali tekti prisiimti ilgalaikių įsipareigojimų.

Antra vertus, sėkmės ir plėtos tikimybė taip pat didelė, tad daug kas priklausys nuo jūsų vidinės tvirtybės, gebėjimo prisiimti atsakomybę ir nuolat išlikti kūrybingais, nuolat atsinaujinti.

Pirmąjį pusmetį gali kilti su tuo susijusių įvairių baimių, jausis pasitikėjimo savo mintimis stoka, tačiau tikėtina, kad antrąjį pusmetį veikla vystysis sklandžiau – tad nusiteikite kūrybiniam maratonui.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pastaruoju laiku pinigai vaidina jums daugiau priemonės, skirtos pasirūpinti kitais, negu realios vertybės vaidmenį – jie ateina ir išeina, kiek yra, tiek užtenka, nesukate per daug dėl to galvos.

Tiesa, kartais pasielgiate mažai apgalvotai, kažkas pasinaudoja jūsų išsiblaškymu – tokių rizikų bus balandį, birželį, rugsėjo mėnesį, pačiame metų gale, tad šiais laikotarpiais labiau apgalvokite išlaidas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Naujieji metai finansine prasme jums bus gana ramūs, ypač lyginant su praėjusiais – mažai tikėtini didesni nuostoliai ar uždarbiai, išskyrus gal vieną kitą nedidelį epizodą, ypač spalio mėnesį.

Nors bendras fonas bus gana įtemptas, aplinkoje užteks problemų ir audrų, tačiau pinigai bus jums iš esmės antraeilis klausimas, nes išsprendus iššūkius, susijusius su naujais komunikacijos būdais, būtinybe iš esmės pakeisti bendravimo su pasauliu būdus, būsite linkę kuo labiau atsiriboti nuo aplinkos ir imtis kūrybos, saviraiškos galimybių.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius