Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – lapkričio 16 d.

Dar viena itin aktyvi diena, pratęsianti pirmadienio tendencijas.
Skaitymas (asociatyvi nuotr.)
Skaitymas (asociatyvi nuotr.) / 123RF.com nuotr.

Visų pirma, tai sietina su Mėnuliu, keliaujančiu ugniniu Avino zodiako ženklu ir palaikančių aktyvią veiklą, iniciatyvas, ryškumą, drąsa, tačiau ir kovingumą, o blogiausiu atveju, ir agresiją, todėl bus itin svarbu išlikti dėmesingais, atkreipti dėmesį į kylančias emocijas ir suvokti iš kur jos kyla, susilaikyti nuo perdėto proveržio.

Šios savaitės antrojoje pusėje vyks Mėnulio užtemimas ir antradienis jau patenka į užtemimo įtakos lauką ir visos pastangos stiprinti savo dvasią, ugdyti dorybes, deja, ir priešingas savybes, turės tendenciją labiau įsitvirtinti, todėl bus labai svarbu vengti skubos, karščiavimosi, galvoti, ką transliuojate pasauliui net mintimis.

Suvaldžius emocijas, ši diena, ypač jos popietė, gana sėkminga pradėti didesnius, ilgalaikius, jau iš anksčiau gerai parengtus projektus, darbus, naują veiklą, verslą. Juk tai ir pirmoji Saulės mėnesio diena, siejama, su kūrybingumu, džiaugsmu, dosnumu, tad po aktyvios dienos vakare vertėtų surengti šventę sau ir artimiesiems, draugams.

Apranga atitinkamai turėtų būti aukso, geltonos, ugninės, purpurinės arba baltos spalvų, puoškitės piropu, dirbiniais iš alavo. Maistas ir gėrimai turėtų būti kvapnūs, su daug egzotinių prieskonių, kepkite ir valgykite Saulę primenančius pyragus ar blynus, valgykite daugiau sėklų, riešutų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Išskirtinio intensyvumo dienos, kuomet užgriūna tiek didelės atsakomybės, profesiniai, tačiau ir asmeniniai reikalai, kuomet turite būti vienu metu ir tvirtais, tačiau širdyje daug nerimo, jaudulio. Svarbiausia, venkite skubotų finansinių sprendimų, nebent jie susiję su skolų grąžinimu, puikus laikas pradėti gerai parengtus tiek profesinius, tiek ir visuomeninius projektus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Laikas jums gana sunkus, nes gali jaustis nuovargis, noras pabūti ramiai ir užsiimti jums svarbiausiais reikalais, o aplinkybės verčia aktyviai ieškoti sprendimų, bendrauti, derėtis, ieškoti verslo partnerių, ypatingai iš mokslo srities, susijusių su užsieniu. Puiku, jei tai jūsų antroji pusė – palankus laikas rasti bendrą kryptį, bendras pastangas nukreipti siekiant vieno tikslo.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Visos jūsų mintys suksis apie darbus, didelius projektus, finansinių klausimų sprendimą, tačiau, visų pirma, atkreipkite dėmesį į sveikatą – paūmėjusios senos problemos gali gerokai sutrikdyti jūsų planus, todėl pasistenkite derinti darbą su poilsiu, venkite karščiavimosi, suvaldykite norą iš karto išspręsti visas problemas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Iššūkių daug, visų pirma, susijusių su profesine veikla, visuomeniniais įsipareigojimais, tačiau tai gana sėkmingos dienos asmeninių klausimų sprendimui ir susitarimams – vakarop pavyks sudėlioti kai kuriuos taškus, situacija taps aiškesnė, geras laikas įgyvendinti savo kūrybines iniciatyvas, tačiau bus itin svarbu paisyti savo nuomonės, įžvalgų, vengti skubotų sprendimų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Aktyvi, sėkminga ir džiaugsminga diena, kuomet vos spėjate suktis. Iššūkiai ir problemos greičiau inspiruoja jus imtis veiklos, spręsti iškilusius klausimus ir šiandien jums seksis, jei suvaldysite norą kelti savo reikalavimus tiek darbe, tiek namuose. Po pietų tikėtinos geros žinios, susijusios tiek su sveikata, tiek ir finansiniais reikalais.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Gana sudėtingas, tiek fiziškai, tiek emociškai įtemptas laikas, kuomet vienu metu tenka spręsti keletą reikalų. Informacijos, darbo srautas labai didelis, reikalaujantis susitelkimo ir jus lydi sėkmė, viskas tarsi ir gerai, tačiau pasaugokite savo sveikatą. Venkite skubėjimo, griežtų pareiškimų ir atsargiai vairuokite, dirbkite su elektros prietaisais, laikykitės saugos taisyklių.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pastaruoju metu kylantys vertybiniai, finansiniai klausimai verčia jus vis sukti galvą, ieškoti naujų sprendimų, išeičių. Jūs patys gal ir žinote, ko siekiate, tačiau iššūkiu tampa būtinybė suderinti tiek savo, tiek ir antrosios pusės, kitų asmenų interesus, ankstesnius įsipareigojimus. Venkite karščiavimosi, skubos ir sprendimus rasite.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Panašu, kad gyvenimas su visu savo žavesiu ir problemomis užgriuvo vienu metu ir jūsų gerų norų, sėkmės, pripažinimo džiaugsmas sklaidosi. Juolab, kad ir ryšiai su aplinkiniais, antrąja puse sunkiai atitinka jūsų lūkesčius. Paguodą rasite darbe ir kūryboje, tačiau tai ir labai geras laikas skirti daugiau dėmesio sau, pasirūpinti sveikatos reikalais, daugiau pajudėti, pasportuoti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pats metas daugiau laiko skirti poilsiui, kūrybai – esate gerai nusiteikę, aktyvūs, džiaugsmingi, tad pasinaudokite galimybėmis daugiau pabūti jus džiuginančioje aplinkoje, imtis mėgstamos veiklos. Tik būkite atsargesni išlaidaudami, venkite azarto ar noro pasirodyti. Pasaugokite savo bei artimųjų sveikatą ir asmenines paslaptis.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Viena iš ypatingai sėkmingų dienų, kuomet sulaukiama pripažinimo, garbės ir šlovės, tačiau tuo pat metu tai gali tapti pagrindu apkalboms ar manipuliacijoms, todėl labai ramiai priimkite tiek viena, tiek ir kita. Verčiau daugiau dėmesio ir laiko skirkite artimiesiems, palanku įsigyti ilgai tarnauti turinčių daiktų namams, investuoti į būstą, pasirūpinti šeimos gerove.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Sudėtingas ir jautrus laikas, kuomet jūsų išorinė tvirtybė sunkiai sutaria su tomis problemomis, su kuriomis dorojatės viduje. Esate labai geranoriškai nusiteikę, linkę atsisakyti kuo daugiau vardan kitų, tačiau labai sunku sulaukti artimųjų, kitų asmenų pritarimo ar bent supratimo, todėl bus labai svarbu išlaikyti balansą tarp tos veiklos, kuri jums svarbi dabar ir ankstesnių įsipareigojimų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Nors ir atrodo, kad viskas gerai sekasi ir esate sėkmės kūdikis, tačiau ryšių su pasauliu palaikymas gali tapti tikru iššūkiu – vargu ar sulauksite tokio pritarimo, kokio trokštate, tačiau stiprų užnugarį turite, tad šiandien, ypač po pietų, vertėtų tuo pasinaudoti viešinant savo idėjas. Susilaikykite nuo spontaniškų pirkinių, noro pasirodyti kažkuo daugiau nei esate dabar.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje