Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – spalio 17 d.

Ką šįkart žada žvaigždės?
Svarainiai
Svarainiai / „Fotolia“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tai produktyvi diena tiems, kurie ketina pasirūpinti savo kūno sveikata. Pats organizmas suteiks jums informacijos apie tinkamiausius maisto produktus, mankštą ir galimus negalavimus. Atkreipkite dėmesį į jums siunčiamus signalus, tai leis išvengti problemų ateityje. Vakaras gali atnešti pozityvių įvykių asmeniniame gyvenime ir malonių pakvietimų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jausitės mylimi ir gerbiami, tad dienos įvykiai džiugins ir įkvėps veikti aktyviai. Galima maloni ir tuo pačiu naudinga pažintis su žmogumi, kuris itin palankiai jus vertins. Gims naujos idėjos, atsivers naujos galimybės, tačiau tik tiems, kurie savimi pasitiki. Vakare susidursite su kasdienėmis problemomis, tad teks skubiai imti jas spręsti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Jūsų energijos potencialas ir optimizmas greičiausiai nebus itin didelis, tad gali atrodyti, kad visai neseniai daug ką darėte veltui, kad jūsų ankstesnės pastangos yra visiškai nevaisingos, nereikšmingos. Pasistenkite nepriimti šios laikinos būsenos kaip tikrovės, nes tai gali būti tiesiog kantrybės ir tikėjimo stoka. Neužsikraukite darbų naštos, pailsėkite, sukaupkite jėgas ateičiai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Palankus laikas užmegzti vertingas pažintis, dirbti su informacija, prekybos srityse, mokytis naujų dalykų. Tai aktyvi diena, nors joje gali būti per daug paviršutiniškumo, noro nuveikti kuo daugiau, tačiau nebūtinai kokybiškai. Vakare greičiausiai būsite pavargę nuo aktyvaus dienos ritmo, tad trauks rami aplinka, namų jaukumas ir skanus maistas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Rytas iki 9.30 val. gali būti sunkiausia dienos dalis: atrodys, kad aplinkiniai prieš jus susimokė ir nesibaigiančiais priekaištais mėgina jūsų kantrybę. Vis dėlto tai laikina būsena, tad pasistenkite šiuo laiku neužsiimti jokiais svarbiais darbais, ypač susijusiais su valstybinėmis institucijomis. Likusi dienos dalis gali būti rami, gal net nuobodi ir monotoniška.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Rytas sudarys ne itin palankias sąlygas rimtiems darbams, todėl veikti pradėkite nuo 9.30 val. Likusi diena palanki pristatyti savo veiklą visuomenei, dirbti su reklama ir formuoti respektabilų savo bei savo veiklos įvaizdį. Svarbiausius darbus pasistenkite užbaigti iki 18 val., o vakarą skirti įprastiems reikalams, asmeniniam gyvenimui arba tingiam poilsiui.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Daugumai šio ženklo atstovų šią dieną padidės dirglumas, emocinis jautrumas, todėl verta neskubėti veikti, o įsiklausyti į kiekvieną situaciją ir savo savijautą. Aplink taip pat gali jaustis daugiau priešiškumo, tad verta atsargiau elgtis nepažįstamoje aplinkoje. Vakare atsigausite ir pajusite pozityvios energijos antplūdį ir pasiruošimą veikti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Diena nepalanki pradėti naujus darbus, nors įkvėpimo veikti greičiausiai nestigs. Sulauksite nemažai palaikymo ir pasiūlymų iš draugų bei bendraminčių. Atidžiai išklausykite, tačiau nuo veiksmų susilaikykite, nes po kelių dienų kai kurios idėjos gali atrodyti jau ne tokios patrauklios. Vakarą nuo 20.30 val. protingiausia būtų praleisti ramioje aplinkoje.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Darbinga ir rimta diena, kai nebrandūs pokštai ar atsainus požiūris į darbą bus netoleruojamas ir pavojingas tolesniam karjeros keliui. Svarbu neprovokuoti viršininko ar kolegų, o prieš imantis ko nors rimtesnio užsitikrinti svarbių asmenų palaikymą ir pritarimą. Ši diena sustiprins profesionalų pozicijas ir padidins sėkmės galimybes tiems, kurie dirba nuoširdžiai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Sėkmingiausi bus tie, kurie ryžtasi rizikuoti ir žengti už savo komforto zonos ribų bei nebijo naujovių. Jei atsiversite naujoms galimybėms darbe ir asmeniniame gyvenime ir viską priimsite be išankstinių nuostatų, sulauksite malonių likimo dovanų. Palankus metas tiems, kurie ketina keliauti, nori užmegzti ryšius su užsieniečiais arba užsitikrinti autoritetingų žmonių pagarbą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Svarbiausia bus susilaikyti nuo noro aštriau atsikirsti į jums adresuotus priekaištus, kovingai elgtis, demonstruoti nuoskaudas, išsakyti savo tikrąją nuomonę ir neprovokuoti kitų padaryti tą patį. Jei gebėsite kontroliuoti savo emocijas, diena gali praeiti produktyviai ir be didesnių nesusipratimų. Palankiausias metas svarbiems reikalams nusimato vakare.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Aktualiausia dienos tema bus santykiai su artimiausiais žmonėmis. Jūsų antroji pusė gali reikalauti daugiau dėmesio ir bandyti sustiprinti tarpusavio ryšį. Pasiduokite tam ir leiskite įvykiams klostytis savaime, be jokio išankstinio plano. Neužsidarykite nuo pasaulio, nes ši diena nėra palanki vienatvei. Kad ir ko imsitės, į tai įtraukite ir kitus patikimus žmones.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius