Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Savaitės horoskopas – spalio 16–22 d.

Ką žada nauja savaitė?
Kraštovaizdis
Kraštovaizdis / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmosiomis savaitės dienomis gali būti nemažai darbo, todėl laisvalaikiui laiko beveik neliks. Kai kuriems gali kilti problemų su aplinkiniais dėl sureikšmintų smulkmenų, kritiškumo, pedantiškumo, nesuvaldomo taupumo, kuris gali peraugti į šykštumą. Savaitės viduryje svarbi taps išvaizda, jūsų veiklos įvaizdis, tad reikės tam skirti dėmesio. Savaitės pabaigoje svarbus taps ne tiek išorinis, kiek vidinis jūsų pasaulis. Dvasinė užduotis šiomis dienomis bus gebėti suvokti ateinančius pokyčius, kurie būtini tolimesniam tobulėjimui. Panašu, kad kažką teks paleisti, su kažkuo atsisveikinti, tam, kad ateitų kažkas naujo.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmosios savaitės dienos nusimato aktyvios ir kupinos noro nuveikti kuo daugiau tiek asmeniniame gyvenime tiek ir darbe. Vis dėlto, svarbu atsiminti, kad šios dienos nėra tinkamos naujai veiklai, tad skirkite laiko įprastiems darbams bei senų reikalų užbaigimui. Meilės jausmas įkvėps keistis, tobulėti bei daryti žygdarbius dėl savo mylimojo. Savaitės viduryje teks apriboti laisvalaikį ir dėmesį skirti būtiniems reikalams bei sveikai gyvensenai. Protingiausia bus sudaryti sau aiškią dienotvarkę ir jos laikytis – taip bus paprasčiau nesusipainioti tarp darbų gausos. Paskutinės savaitės dienos leis harmonizuoti savo asmeninį gyvenimą.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmąją savaitės dalį svarbu vengti kategoriškumų, akibrokštų, prisirišimų prie jau turimos nuomonės. Būkite lankstūs ir gebėkite prisitaikyti prie esamos situacijos bei įsiklausykite į artimųjų pasiūlymus – tai gali jus nuvesti ten, kur jums ir reikėtų būti. Eikite su tėkme ir išdrįskite pasitikėti artimaisiais. Antrąją savaitės dalį gali tekti daug dirbti, tvarkyti dokumentus, rūpintis neatidėliotinais darbais, kurių neišeis perleisti kitiems. Tai dienos, kuomet reikės ne lyderio, o gero darbuotojo savybių. Jei bandysite vadovauti ar pernelyg aršiai įrodinėti kitiems, kaip reikėtų veikti – būsite gana kategoriškai atstumti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmąsias savaitės dienas sulauksite pasiūlymų ir naujų galimybių, susijusių su didesne atsakomybe, partneryste, nauja veikla ir panašiai. Galimybės iš tiesų bus neprastos, tačiau svarbu neskubėti veikti, kadangi naujiems projektams šios dienos nebus palankios. Savaitės viduryje leiskite sau daugiau laiko praleisti namuose arba panašioje vietoje, kurioje randate ramybę. Siekite tikrumo ir gelmės bendravime bei pasisaugokite klastos, kiršinimo ar agresyvumo – būsite lengvai veikiami aplinkinių. Paskutinėmis savaitės dienomis pajusite, jog užplūdo energijos banga. Puikus metas naujų darbų bei santykių pradžiai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Išlaidavimas, noras pasipuikuoti, tinginiavimas, lėtumas, nelankstus požiūris santykiuose bei darbe – šios ydos gali pridaryti bėdos. Nors pirmoji savaitės dalis ir nėra itin palanki naujų darbų pradžiai, tačiau svarbu neleisti sau neveiklumo bei sustabarėjimo. Būtinai turite įsitraukti į veiksmą ir užsiimti praktiškų reikalų tvarkymų, judėti, sportuoti, pasirūpinti fizinio kūno grožiu bei sveikata. Antroji savaitės dalis jau visai kitokia: užplūs noras veikti, veržtis į priekį, laviruoti tarp darbo ir šeimos. Šiomis dienomis griežtumas, fanatiškas tikslo siekimas silpnins jūsų pozicijas, tad protingiau veikti ne disciplinuotai, o kūrybiškai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Energijos ir idėjų nestokosite, o laikytis kitų šešėlyje nesugebėsite net ir norėdami. Vis dėlto pasistenkite energiją nukreipti į jau pradėtų darbų užbaigimą, o ne naujų reikalų pradžią. Aplinkinius trauksite lyg magnetas, tad galite sulaukti ne tik pasiūlymų, bet ir prašymų pagelbėti sunkioje situacijoje. Pasistenkite prašantįjį išklausyti atidžiai, tačiau be emocijų ir skubėjimo kažko imtis. Šiomis dienomis svarbu neužmiršti savęs, savo asmeninės savirealizacijos, tad rūpestį kitais harmoningai suderinkite su savo reikalais. Paskutinės savaitės dienos jūsų energijos potencialas pasieks maksimumą, tad skirkite šį laiką dideliems darbams.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savaitės pirmojoje pusėje patartina neapsikrauti darbais ir leisti sau neskubėti, o dirbti sau priimtinu ritmu, vengiant streso. Darbe bei meilėje svarbu kruopščiai patikrinti partnerius, su kuriais ruošiatės veikti. Tai metas, kuomet bus lengva pridaryti klaidų dėl skubėjimo bei įsivelti į santykius ar sutartis, kurios neturi jokių perspektyvų ateityje. Emocinis jautrumas gali sukelti neadekvačias reakcijas į aplinkinių žodžius, tad pasistenkite bendrauti tik su tais, su kuriais paprastai lengvai randate bendrą kalbą. Antroji savaitės dalis atneš sėkmės bangą, tad būkite pasiruošę drąsiai imtis net, atrodytų, sunkiausių darbų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmąsias savaitės dienas galite sulaukti malonių pakvietimų iš draugų ar kolegų. Neatsisakykite maloniai praleisti laiką – tai greičiausiai neatneš jokios apčiuopiamos naudos, tačiau užtat suteiks daug malonių emocijų. Savaitės viduryje galite pajausti, kad jūsų energijos potencialas per mažas dideliems ir sunkiems darbams, o greitas gyvenimo ritmas itin greitai išvargins. Patartina imtis tik to, ką išties pajėgsite nuveikti. Pasisaugokite avantiūrų, apkalbų bei nekonkrečių pasiūlymų – tai laikas, kuomet protingiau stebėti situaciją iš šono, o veiksmus atidėti ateičiai. Paskutinės savaitės dienos – tai jūsų sėkmės metas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmąją savaitės dalį neverta planuoti svarbių reikalų – jie būtų per daug veikiami dirglių emocijų. Ugdykite savyje fundamentalesnį požiūrį, nepasiduokite aplinkinių spaudimui ir imkitės tik tų dalykų, kur jaučiatės profesionaliai. Antroji savaitės dalis labiau tinka produktyviam ir intensyviam darbui, tačiau tikėtina, jog šiomis dienomis atsiskleis paslėpti dalykai, nemaloni tiesa, tad ypač patartina išlaikyti nuoširdumą ir vengti net menkiausio melo. Griežta dienotvarkė, disciplina, nesavanaudiškų tikslų išsikėlimas, atsakingas ir strateginis mąstymas – tai būtinos savybės tiems, kurie nori šias dienas išnaudoti vaisingai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Dauguma pajus poreikį bei pasiruošimą pasirūpinti savo išsilavinimu, patobulinti žinias, profesionalumą, plėsti veiklą, užkariauti naujus horizontus, susipažinti su autoritetingais žmonėmis, iš kurių galėtų perimti išmintį bei patirtį. Pirmoji savaitės dalis labiau tinkama planuoti veiksmus teoriškai, tačiau nieko konkretaus daryti dar nėra patartina, kadangi antroje savaitės pusėje pastebėsite, kad jūsų sudėlioti planai reikalauja korekcijos. Sukurtas planas pasikeis, tačiau tai veikiau geros žinios, kadangi kai kurie planai gali būti įkūnyti net lengviau nei atrodė iš pradžių. Paskutinės savaitės dienos leis suvokti, kad turite išties nuostabių draugų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmosiomis dienomis galite pajusti, jog esate verčiami itin greitai keistis ir prisitaikyti prie tokių aplinkybių ar žmonių, prie kurių prisitaikyti visiškai nenorite. Visgi, patartina šiomis dienomis išlaikyti kuklumą ir neskubėti demonstruoti savo nuostatų aplinkiniams, kadangi itin greitai gali kilti nepasitenkinimas, kivirčai ar net skandalai. Savaitės viduryje įsiklausykite į savo idėjas bei aplinkos teikiamus pasiūlymus, tačiau realius veiksmus pradėkite tik paskutinėmis savaitės dienomis. Būtent savaitės pabaigoje pasijusite tarsi likimo numylėtiniai, o dauguma reikalų gali išsispręsti tarsi savaime.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Vyraus energija, padedanti megzti ryšius, sudarinėti sutartis, planuoti ir reklamuoti veiklą. Pasistenkite nedaryti esminių sprendimų, nepradėti jokio svarbaus projekto bei santykių. Pirmąją savaitės dalį verčiau skirkite situacijų bei santykių nagrinėjimui, informacijos surinkimui ir suvokimui, planų kūrimui. Antroji savaitės pusė yra kur kas tinkamesnė aktyviems veiksmams. Be to, jus patys turėsite daugiau energijos bei išmintingiau matysite situaciją. Visa savaitė bus kupina pagundų ypač greitai iškilti darbe, tačiau tuo pat metu skatins įsivelti į nereikalingas avantiūras. Verčiau judėkite ramiai, bet skaidriai ir užtikrintai.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius