Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Balandžio mėnesio horoskopas

Ką atneš antrasis pavasario mėnuo? Skaitykite astrologės Viktorijos Greviškienės sudarytą balandžio horoskopą.
Didžiosios zylės jauniklis
Didžiosios zylės jauniklis / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Įkvėpimas, optimizmas, ryžtas – tai pagrindiniai ateinančio mėnesio motyvai. Tikėjimas savimi padės susidoroti su visais gyvenimo iššūkiais, užteks jėgų susitvarkyti su netikėtai užgriuvusiais darbais. Pirmąją mėnesio pusę vis dar reikės susitelkti ties senais reikalais, taisyti praeityje padarytas klaidas.

Iki balandžio 15 d. didesnis dėmesys bus skiriamas santykiams. Tai nėra geras laikas naujiems ryšiams megzti, tačiau puikiai tinka narplioti esamiems ar atsinaujinusiems santykiams. Jausite poreikį išsakyti tai, kas jau seniai guli ant širdies. Atkreipkite dėmesį į šio mėnesio problemas, jos kartosis visus metus. Finansinė padėtis turėtų džiuginti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Mėnesio pradžioje Jaučiai gali jaustis kiek apatiškesni, tingesni nei likę zodiako ženklų atstovai. Tai laikas, kurį geriausia išnaudoti atostogoms, ramiam poilsiui, dvasiniam augimui. Šiuo metu tinka pabaigti, bet ne pradėti naujus darbus.

Nuo balandžio 20 d. situacija kardinaliai keisis. Į gyvenimą ateis daugiau pozityvumo, optimizmo, užlies energijos antplūdis. Sulauksite naujų pasiūlymų ar patys tapsite naujų projektų iniciatoriais. Šiuo metu formuosis visų ateinančių metų fonas. Iki mėnesio 25 d. tarsi magnetas pritrauksite tai, ko trokštate. Tai nuostabus laikas gražinimosi procedūroms. Vieniši Jaučiai gali užmegzti naujus santykius, žadančius ilgalaikes perspektyvas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvynių ženklo atstovų laukia itin socialiai aktyvus mėnuo. Tai bus puikus laikas megzti reikalingus kontaktus, jungtis į bendruomenes, asociacijas, vykdyti grupinę veiklą. Tačiau iki balandžio 15 d. visas dėmesys bus skirtas praeities įvykiams ir klaidoms taisyti. Tikėtinos konfliktinės situacijos, gali nutrūkti kokie nors ryšiai.

Tai labiau pabaigos nei pradžios laikas. Tačiau mėnesiui įsibėgėjus, ypač trečiąją mėnesio dekadą, reikalai įgaus pagreitį, atsiras naujų galimybių. Vis dėlto norėsis daugiau ramybės nei įprastai. Didžiausią malonumą Dvyniams teiks kokybiškas poilsis vienumoje. Šį mėnesį taip pat galimi slapti romanai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmoji mėnesio savaitė bus gana įtempta Vėžio ženklo atstovams. Jausite būtinybę priimti nelengvus sprendimus, susijusius su karjera ir santykių tema. Santykiai šį mėnesį bus gana įtempti, pareikalaus nemažai jūsų dėmesio ir jėgų. Nebepavyks ignoruoti problemų ir apsimesti, kad viskas yra gerai.

Iki balandžio 15 d. įstrigsite senose problemose ir jų korekcijoje. Darbams daug dėkingesnė paskutinioji mėnesio dekada, tad svarbiausius reikalus ar naujų projektų pradžią rekomenduojama planuoti būtent šiuo metu. Didžiausia sėkmė šį mėnesį ateis per draugus, bendruomenes, įvairius renginius ir aktyvią socialinę veiklą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Beveik visą balandžio mėnesį Liūtai bus nusiteikę filosofiškai. Į gyvenimą žvelgsite iš ilgalaikių perspektyvų. Nebijosite atsiduoti savo svajonėms ir tikėjimui, kad viskas bus gerai. Vidinė būsena išties bus pavasariška. Šį mėnesį laukia daugiau kelionių ar kitokio pobūdžio kontaktų su užsienio kultūromis.

Labiau nei paprastai trauks dvasingumo, religijos temos. Norėsis atrasti savo tikėjimą, pašaukimą. Bus sunkiau susikoncentruoti ties darbais, konkrečių rezultatų siekimu. Šį mėnesį jus itin vargins buitis. Didesnį dėmesį reikėtų skirti sveikatos priežiūrai, ypač jei turite problemų su širdimi. Šį mėnesį drąsiai galite kreiptis pagalbos į vadovus, valstybines institucijas – jums tikrai nebus atsakyta.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmąją mėnesio savaitę galima tikėtis daugiau problemų, susijusių su vaikais ar meilės ryšiais. Galimos staigios, kategoriškos permainos asmeniniuose santykiuose. Trūks jėgų ir iniciatyvos prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą, savo sprendimus. Vyraus niūresnės nuotaikos.

Dėl kažkokių priežasčių vis teks atsigręžti į praeitį. Tai gana įtemptas mėnuo, didesnė krizių, traumų tikimybė. Būkite atidesni kelyje. Gali tekti kreiptis finansinės pagalbos. Reikalai pradės dėliotis nuo balandžio 15 d. Įgausite daugiau laisvės, pajudės reikalai, susiję su svarbios dokumentacijos tvarkymu, daug lengviau bus susitarti su verslo partneriais, kolegomis. Mėnesio gale galimos smagios atostogos ar komandiruotės.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Tai vienas svarbesnių mėnesių Svarstyklių ženklo atstovams šiais metais. Bus priimta daug svarbių sprendimų, esminiai pokyčiai įvyks būtent balandžio mėnesį. Šio meto įvykiai atspindės visus ateinančius metus ir turės įtakos tokioms svarbioms gyvenimo temoms kaip santykiai, finansai, darbas ir sveikata.

Daugiausia dėmesio pareikalaus ir didžiausios korekcijos bus vykdomos santykių sferoje. Tai liečia tiek asmeninius, tiek dalykinius santykius. Šį mėnesį nestigs problemų šeimoje, tai nėra geras laikas remontams ar nekilnojamajam turtui įsigyti. Tačiau tai gana dėkingas metas finansams, tinka kreiptis dėl paskolų, prašyti kitokios piniginės pagalbos.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Balandis bus gana slogus laikas Skorpionams. Tai ypač pasakytina apie pirmąsias dvi mėnesio dekadas. Tikėtini didesni konfliktai ir nesusipratimai su giminaičiais, kaimynais, kolegomis ar tiesiog bičiuliais. Bus sunku susikalbėti, labai aršiai norėsis ginti savo nuomonę, nepavyks išlikti taktiškiems ir diplomatiškiems.

Labai avaringas laikas, tad kelyje būkite itin budrūs. Tai taip pat nėra dėkingas laikas mokslams. Seminarus, mokymus atidėkite vėlesniam laikui. Iki balandžio 15 d. darbai strigs – neverta pradėti nieko nauja. Tačiau balandį Skorpionams seksis meilėje, gali užsimegzti nauji perspektyvūs santykiai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Ateinantį mėnesį Šauliams labiausiai rūpės išreikšti savo autentiškumą ir individualumą. Dėmesys bus nukreiptas į savo pačių norus ir poreikius. Labiausiai nuotaiką gadins finansinės problemos, ypač mėnesio pradžioje. Šiuo metu norai smarkiai prasilenks su galimybėmis. Labiau tikėtinos būtinos išlaidos nei pajamos.

Tai labai kūrybingas metas, jausite didelį įkvėpimą. Ypač seksis tiems Šaulio zodiako ženklo atstovams, kurių veikla susijusi su kūryba, sportu, vaikų pedagogika. Didžiausią polėkį ir energijos proveržį pajusite nuo balandžio 17 d. Artėjant mėnesio galui užgrius darbų lavina, tačiau tai padės pagerinti piniginius reikalus. Geras laikas sveikatinimosi procedūroms.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Balandis – labai svarbus mėnuo Ožiaragiams. Tai nebus lengvas laikotarpis. Viskas, ką darysite šį mėnesį, bus lemtinga. Gali būti, kad nuspręsite gyvenimą ar kokią jo sferą kreipti visiškai nauja kryptimi. Ilgalaikėje perspektyvoje tai iš esmės pakeis jūsų gyvenimą.

Patys būsite visų šiuo metu vyksiančių permainų iniciatoriai, tai nebus kokie nors išoriniai veiksniai. Itin didelio dėmesio pareikalaus šeima ir santykių sfera – bus padarytos svarbios išvados, priimami atsakingi sprendimai. Skirkite daugiau dėmesio sveikatai. Trečioji mėnesio dekada gali nustebinti naujai užsimezgusiais romantiniais ryšiais. Tai bus azartiškas laikas – jums seksis.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Balandį Vandeniams labiausiai norėsis atostogų, bet vietoj to sulauksite tik dar daugiau darbų ir atsakomybės. Labiausiai pažeidžiama bus nervų sistema, kamuos nemiga, įkyri būsena. Labai svarbu bus ieškoti ir rasti naujų ar papildomų būdų atsipalaiduoti, nusiraminti. Meditacija, kitos dvasinės praktikos būtų puiki išeitis.

Nuo šio mėnesio vidurio prasidės įvykių retrospektyva. Šiuo metu neskubėkite į ateitį, kreipkite savo dėmesį į praeitį, praeities spendimus. Ką nors reikės koreguoti, ką nors paleisti ir pasakyti sudie visiems laikams. Balandį geriausiai jausitės būdami namuose, šeimos narių apsuptyje. Tai puikus laikas puoselėti, gražinti savo namus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Balandžio mėnuo gali prasidėti stipresniais konfliktais su draugais ar bendraminčiais. Jūsų ir aplinkinių nuomonės smarkiai išsiskirs, bus sunku pritapti ar nusileisti. Ilgam, o gal ir visam laikui gali nutrūkti svarbios draugystės. Labai tikėtina, kad nuspręsite nusišalinti nuo kokios nors grupinės veiklos.

Sunkiau bus reikštis socialinėje veikloje, čia susilauksite itin daug kritikos ir konfrontacijos. Iki mėnesio 15 d. daugiau dėmesio teks skirti finansinėms problemoms. Gali būti, kad vėluos atlyginimas ar kiti atsiskaitymai. Šį mėnesį smagiausiai jausitės kelyje, tad labai rekomenduojamos įvairios išvykos, per kurias tikėtinos ir romantinės pažintys.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius