Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas gegužės 24–30 d.: laukia Mėnulio užtemimas – savaitė bus nerami, įtempta

Savaitė bus pakankamai nerami ir įtempta. Svarbiausias reiškinys bus Mėnulio užtemimas gegužės 26 dieną, trečiadienį. Daugelis gali pajusti sveikatos susilpnėjimą, jėgų trūkumą, nuovargį, apatiją, silpnumą ir depresiją. Stenkitės išlikti pozityvūs ir nepasiduoti negatyvioms emocijoms.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio albumo nuotr.

Gegužės 30 dieną Merkurijus pradeda judėti atgaline kryptimi. Teks dažniau kažką perdaryti, atsiras daugiau nesusipratimų, klaidų, problemų su dokumentais, dokumentų pildymu, todėl reikės daugiau kantrybės. Tai geras laikas ištaisyti anksčiau padarytas klaidas, pabaigti projektus ar darbus.

Gegužės 28 dieną Venera – meilės, romantikos, komforto ir grožio planeta – pereina į Dvynius. Mūsų jausmai taps labiau permainingi ir paviršutiniški. Santykiuose bus daugiau konfliktų, todėl vertėtų labiau saugoti savo santykius. Branginkite vieni kitus.

AVINAS

Ši savaitė bus palanki tiems, kurių veikla susijusi su pramone. Jūsų finansinė padėtis išliks stabili. Daug gražių akimirkų patirs sutuoktiniai ir jūsų meilė gali sustiprėti. Turėsite energijos įveikti kliūtis ir norėsite būti naudingi kitiems. Stenkitės laikytis atokiau nuo tų, kurie viską vertina tik neigiamai.

JAUTIS

Šią savaitę darbe teks priimti rimtus sprendimus. Tikėkitės sėkmės profesijos ir darbo reikaluose. Pagerės jūsų finansinė padėtis ir galite tikėtis kompensacijos. Šią savaitę daugiau laiko skirkite savo kalbai, venkite įžeidžiančių žodžių, nes jie gali sugadinti santykius su kitais. Elkitės ramiai ir apgalvotai.

DVYNIAI

Šią savaitę turėsite daug galimybių išspręsti savo problemas. Geras laikas menininkams ir su kūryba susijusiems žmonėms. Lengviau pavyks atlikti svarbias užduotis. Pagerės jūsų analitiniai gebėjimai. Jausite valios, motyvacijos ir energijos padidėjimą. Visus savo darbus atlikite ramiai ir nerizikuokite nepamatavę rizikos pasekmių.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje norėsite visiems padėti ir gelbėti pasaulį. Draugai ir pažįstami kreipsis į jus patarimo. Galite tikėtis pajamų iš užsienio ir sulaukti naujų pasiūlymų darbo srityje. Tikėkitės pagyrimų ir darbe, ir namuose. Stenkitės skubėdami nepridaryti klaidų. Praleiskite daugiau laiko su savo šeima.

LIŪTAS

Šią savaitę per trumpesnį laiką galite padaryti daugiau darbų. Dirbantys verslo ir kūrybos srityse turės palankesnių galimybių. Turėsite galimybių užmegzti naujas pažintis. Santykiuose su sutuoktiniu elkitės ramiai. Išlikite kantrūs ir pakantūs kitiems. Skirkite pakankamai laiko poilsiui ir būkite dėmesingi kelyje.

MERGELĖ

Jums ši savaitė atneš nemažai ambicijų ir norėsite daug ką nuveikti. Sulauksite palaikymo iš savo artimų draugų. Turėsite svarbių susitikimų. Gali keistis jūsų požiūris į gyvenimą, labiau susidomėsite psichologija ir dvasingumu. Venkite konfliktų ir ginčų.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę būsite romantiškos nuotaikos. Pagerės jūsų darbo kokybė. Sulauksite gerų žinių. Darbe būsite pakankamai užimti. Daugiau laiko skirsite literatūrai ir kinui. Stenkitės išlikti ramūs bendraudami su sutuoktiniu. Vertėtų niekam neskolinti pinigų antroje savaitės pusėje.

SKORPIONAS

Būsite kupini pasitikėjimo savimi. Didės abipusio pasitikėjimo jausmas santykiuose ir turėsite savo antrosios pusės palaikymą. Sulauksite pagarbos namuose ir darbe. Jūsų pastangos atvers duris į sėkmę. Norėsite įgyvendinti savo senas svajones. Savaitės viduryje venkite reikšti kitiems savo jausmus.

ŠAULYS

Laukia palanki savaitė. Padidės jūsų pasitikėjimas savimi. Santykiai su kitais sustiprės ir sulauksite palaikymo iš draugų. Jei ieškote naujo darbo, tai galite sulaukti sėkmės. Savaitės viduryje jausite daugiau streso ir nerimo. Stenkitės nesikišti į kitų reikalus ir nenaudokite negatyvių žodžių.

OŽIARAGIS

Sulauksite pasiūlymų atlikti atsakingus darbus. Turėsite galimybių pasiekti norimo rezultato savo veiklos srityje, tačiau jei bus kokia nors rizikia viską gerai apgalvokite. Savaitės viduryje daugiau jausite įtampos ir nerimo. Gali tekti spręsti kokius nors nemalonius klausimus. Išlikite pozityvūs ir ramūs.

VANDENIS

Jums seksis darbo klausimuose, tačiau gali tekti imtis papildomos atsakomybės. Sulauksite gerų patarimų iš savo antrosios pusės ir planuosite romantišką kelionę. Savaitės viduryje neskubėkite reikšti savo jausmų. Dažniau prauskitės po vandeniu, tai padės sumažinti stresą ir neigiamas emocijas.

ŽUVYS

Darbe sulauksite daugiau palankių galimybių. Padidės jūsų atsidavimas darbui ir jo kokybė. Tai įkvėps ir padės pasiekti gerų rezultatų. Pagerės jūsų santykiai su vadovu. Artimieji palaikys jūsų idėjas ir mintis. Labiau domėsitės dvasingumu ir likimo klausimais. Kelyje venkite didelio greičio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius