Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas – spalio 12–18 d.: diena, kai galime keisti savo likimą

Spalio 12 – vidutinė diena. Iki 14 valandos vertėtų dieną leisti ramiai, rekomenduojama nepradėti naujų ir aktyvių darbų. Po 14 valandos diena tinkama aktyvesniai veiklai ir tiems darbams kuriuos dažnai atidėliodavote kitai dienai ar nesiryždavote.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio albumo nuotr.

Šiandien palankus metas pasivaikščiojimui, jei to ilgai nedarėte, tai gali padėti sumažinti įtampą ir atsipalaiduoti. Mėnulis Vėžyje, tad nuotaika gali būti švelni, jausminga ir šiek tiek filosofiška. Galite jaustis emocionalūs ir jausmingi.

Palankiausias dienos laikas 12.44–13.27 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 9.04–10.24 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Spalio 13 – diena kai galime keisti savo likimą. Šiandien palanki diena pasninkui, organizmo valymui, nes Mėnulio įtaka kūno sveikatai yra pati nepalankiausia, todėl tai geras metas duoti kūnui daugiau poilsio. Pagal galimybes rekomenduojama svarbius darbus atidėti kitai dienai. Senovės raštuose teigiama, kas šiandien laikosi pasninko ir užsiima dvasine praktika, gali pakeisti savo likimą į geresnę pusę. Priklausomai nuo savo norų, dėl askezių galite pagerinti savo materialinę padėtį arba gauti dvasinę naudą.

Šią dieną vertėtų daugiau laiko skirti susikaupimui, meditacijai, maldai, saviugdai ar sąmoningumo ugdymui. Pasninko nenutraukia šie produktai: visi vaisiai ir riešutai, bei aliejai spausti iš riešutų, saulėgrąžų aliejus ir sviestas. Daržovės – bulvės, moliūgai, agurkai, cukinijos ir ridikai. Taip pat avokadai, citrinos, alyvuogės, kokoso riešutai, grikiai, cukrus ir pieno produktai.

Rekomenduojami prieskoniai: juodieji pipirai, šviežias imbieras ir druska. Pasninką galima nutraukti kitą dieną, per dvi valandas po saulėtekio suvalgius grūdinių produktų.

Palankiausias dienos laikas 12.44–13.26 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 15.45–17.05 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Spalio 14 – vidutinė diena. Diena labiau tinkama savianalizei, apmąstymams ir sąmoningumo ugdymui. Šiandien gali būti didesnis pavojus apsinuodyti, didesnė nelaimingų atsitikimų, gaisrų ir apgaulių rizika. Nerekomenduojama pradėti keliones ir skolintis pinigų. Mėnulis Liūte kartu su Venera, tad nuotaika gali būti romantiška ir drąsi. Gali atsirasti noras kontroliuoti antrąja pusę, dėl ko gali kilti konfliktų; stenkitės kontroliuoti savo ego.

Palankiausias dienos laikas 12.43–13.04 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 13.05–14.24 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Šiuo periodu palanku ištaisyti klaidas ten, kur anksčiau trūko žinių, erudicijos ir komunikacijos.

Nuo spalio 14 iki lapkričio 3 dienos Merkurijus judės atgaline kryptimi. Šiuo laikotarpiu gali tekti dažniau ką nors perdaryti ir kilti daugiau nesusipratimų bendravime. Gali būti nesutarimų su draugais ir giminėmis. Padidėja didesnė klaidų tikimybė pildant dokumentus, todėl reikės daugiau kantrybės.

Taip pat šiuo metu gali dažniau gesti buitinė technika. Naujos buitinės technikos pirkimą geriau atidėti po lapkričio 3 dienos. Jeigu šiuo metu priimsite svarbius sprendimus, tai vėliau jūsų nuomonė gali tuo klausimu keistis.

Galite jausti padidėjusį išsiblaškymą, susilpnėti atmintis, taigi viską dažniau tikrinkite. Šiuo periodu palanku ištaisyti klaidas ten, kur anksčiau trūko žinių, erudicijos ir komunikacijos. Atsiprašyti tų, kur dėl nesusipratimo bendravime kilo nesutarimų.

Spalio 15 – vidutinė diena. Šiandien nepalankus metas naujų darbų ar naujos veiklos pradžiai, galimas emocinis nestabilumas ir būdingos nuotaikų kaitos. Diena tinkama bendravimui su mokytojais, jogai, knygų skaitymui ir meditacijai.

Ketvirtadienis - Jupiterio diena, tas tiems kurie ugdosi sąmoningumą, jis suteikia stiprų intelektą, ryžtą ir pasitikėjimą. Mėnulis Mergelėje, tad galite turėti daug idėjų, norėti mokytis, kurti ir užsiimti praktiška veikla.

Palankiausias dienos laikas 12.43–13.25 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 14.23–15.42 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Spalio 16 – paskutinė diena prieš jaunatį nepalanki naujiems projektams. Diena tinkama atiduoti skolas, padaryti mėnesio išvadas, pagal galimybes pabaigti pradėtus darbus, atminti mirusius ir už juos pasimelsti.

Šiandien galite jausti apatiją, padidėjusį pyktį ir kantrybės trūkumą. Mėnulis Mergelėje, tad galite turėti daug idėjų, norėti mokytis, kurti ir užsiimti praktiška veikla.

Palankiausias dienos laikas 13.05–13.25 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 11.46–13.04 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Spalio 17 – palanki diena aktyviam poilsiui. Diena tinkama sveikatingumo procedūroms, jėgų atstatymui, poilsiui gamtoje, padėti žmonėms kurie gyvena vargingiau už mus, aukoti dvasingiems ir kilniems tikslams. Mėnulis Svarstyklėse, tad nuotaika gali būti gera, noras ieškoti harmonijos, poilsio ir pramogų.

Palankiausias dienos laikas 12.43–13.25 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 10.28–11.46 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Šiandien Saulė pereina į Svarstykles iki lapkričio 16 dienos. Saulė susijusi su atsakomybe, imunitetu, energija, sveikata, pasitikėjimu ir optimizmu. Saulės padėtis Svarstyklėse silpniausia, todėl šiuo periodu nerekomenduojama imtis daug atsakomybės.

Šiuo metu patartina taupyti savo jėgas ir energiją. Galite pajusti motyvacijos trūkumą, todėl verta aktyviau ieškoti palaikymo ir įkvėpimo šaltinių. Galite jausti padidėjusį susidomėjimą filosofija ir egzistenciniais klausimais. Šiuo laikotarpiu stenkitės būti aktyvūs, skirkite daugiau laiko poilsiui, sveikatos gerinimui ir nebijokite ieškoti pagalbos. Gali susilpnėti imuninė sistema, todėl labiau rūpinkitės savo sveikata, laikykitės dienos režimo ir gerai išsimiegokite.

Vieniši žmonės gali pradėti aktyviau ieškoti antrosios pusės, todėl rinkitės ją atsakingai. Spalio 17–18 dienomis vertėtų nepradėti nieko naujo.

Spalio 18 – palanki diena. Diena tinkama pabūti gamtoje, prasmingai praleisti laisvalaikį, dvasinių centrų lankymui, bendravimui, darbams, susijusiems su žeme, namais, architektūra, skulptūra, rutininei veiklai, kasdieniams darbams ir papuošalų gamybai. Šiandien nerekomenduojama pradėti naujos veiklos ir naujų projektų.

Šiandien maistas ypač stipriai veikia emocijas, sąmonę, todėl rekomenduojama susilaikyti nuo mėsos ir jos produktų. Mėnulis Svarstyklėse, tad nuotaika gali būti gera, noras ieškoti harmonijos, poilsio ir pramogų.

Palankiausias dienos laikas 12.43–13.24 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 16.56–18.13 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

E.Gubinas – profesionalus astrologas, lektorius, konsultantas gyvenimo klausimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius