Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – liepos 15 d.

Palyginti su praėjusiomis dienomis, antrąją savaitės pusę nuotaikos po truputį sunkės, tačiau šios dienos rytas dar labai palankus užbaigti tuos darbus ir reikalus, kurių ėmėtės praėjusiomis dienomis. Mėnulis iki 17 val. 31 min. dar keliaus su tvarka, švara, analitika, kruopštumu, sveika gyvensena siejamu Mergelės zodiako ženklu, tad itin palanku gilintis į įvairią informaciją, tvarkyti dokumentus, pabaigti sveikatos tikrinimo procedūras. Aplinkiniai irgi bus reiklesni, priekabesni, didesnis dėmesys bus kreipiamas į detales, smulkmenas, darbo išbaigtumą.
Mergaitė gaivinasi vandeniu
Mergaitė gaivinasi vandeniu / 123RF.com nuotr.

Tačiau tuo pačiu tai ir labai gražus, pilnas idealizmo bei jautrumo laikas, kuomet verta daryti gerus darbus, tiesiog parodyti dėmesio artimam savo.

Geras laikas psichologinei konsultacijai, terapijai, imtis kūrybos, pasidžiaugti gyvenimu kartu su vaikais. Tiesa, jau nuo 9 val. 46 min. iki minėto laiko tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas, kuomet verta susilaikyti nuo naujų darbų pradžios, stambesnių pirkinių.

Vakarop, Mėnuliui jau perėjus į Svarstyklių ženklą, nuotaikos keisis. Mažės bruzdesio, o norėsis daugiau ramiai pabendrauti, susitikti tegu ir dalykiniam pokalbiui, tačiau tokiam, kuomet reikia ir save parodyti, ir į kitus pažiūrėti. Pasistenkite laikytis visuomenėje priimtų aprangos, elgesio normų, galvokite, ką sakote, – tai tiesos ir teisingumo metas.

Aprangoje šiandien geriausiai derės šviesi arba dangaus žydrumo mėlyna, lazuritinė, auksinė spalvos, puoškitės lazuritu, dirbiniais su titanu.

Maistas turėtų būti įvairus, tačiau lengvas, valgykite po ne daug, verčiau jau dažniau. Tinka valgyti įvairius traškučius, tačiau ir daugiau skysčių – itin tiks patiekalai su rūgščiu pienu.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Sėkmingas laikas dar tęsiasi, kuomet verta imtis svarbių gyvenimo reikalų. Visų pirma verta išsakyti savo jausmus brangiems žmonėms, gilintis į savo šaknis, į tai, kuo esate. Taip pat ir profesine prasme tai gali būti proveržio metas, kuomet galima aiškiai suvokti savo daromas klaidas, radikaliai pakeisti veiklos kryptį, imtis to, ko labiausiai trokšta jūsų siela.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Tai reikšmingų susitikimų ir didelių galimybių diena, kuomet kyla radikalios mintys tiek apie profesinę veiklą, jos tikslus, tiek ir apie jūsų misiją Žemėje ir galimybes kažką pakeisti į gera. Diena, kuomet gali keistis pasaulėžiūra, požiūris į mokslą ir jo pasiekimus, kitas kultūras, netgi santykis su tikėjimu, religija ir galios institucijomis. Šios dienos įžvalgas verta įsidėmėti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Ryte verta priimti rimtus su nekilnojamuoju turtu, verslo investicijomis, paskolomis susijusius sprendimus, tai ir profesinės sėkmės metas, tad teks pasitempti ir būti pasiruošus prisiimti rimtas atsakomybes. Vakare apims labiau romantiškos nuotaikos – raskite laiko pramogai, išsakyti savo jausmus mylimam žmogui.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Tai asmeninio proveržio metas, kuomet daug kas gali keistis – jūsų santykis su antrąja puse, kitais, spręsti konfliktus su verslo partneriais, kaimynais, broliais ar seserimis, verta grįžti prie užsitęsusių teisinių, finansinių reikalų tvarkymo. Ar esate pakankamai tvirti ir atsakingi prisiimti atsakomybę už save ir kitus? Ši diena svarbi ir jūsų pasaulėžiūros tvirtumo išbandymu.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien verta tvarkyti jums labai svarbius, tačiau konfidencialumo reikalaujančius dalykus – tai gali būti tiek gyvenseną, veiklos pobūdį iš esmės keičiantis sprendimas, tiek ir medicininės procedūros ar sveikatos stiprinimo reikalai. Vakarą vertėtų praleisti namuose su šeima ar bent jau jums artimoje, jaukioje aplinkoje pabendrauti su artimaisiais.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Ryte gali tekti grįžti prie vaikų problemų, santykių su vaikais išsiaiškinimo ir gyvenimo pozicijų paderinimo. Gali tekti pasitelkti ir draugus bei sutuoktinį – bendromis pastangomis galima išspręsti daug. Turėsite galimybių atstatyti harmoniją namuose, susikurti didesnę darną tarp profesinės veiklos ir asmeninio gyvenimo. Vakare susilaikykite nuo skubotų išlaidų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pasistenkite dieną kuo ramiau darbuotis, venkite skubotumo, anksti imtis ir kažkokių naujų iniciatyvų – pabaikite darbus ir palaukite bent iki rytdienos. Palankus laikas ir atostogaujantiems, tvarkantiems nekilnojamojo turto, būsto reikalus, atnaujinti namus. Tai ir asmeninių santykių puoselėjimo laikas. Vakare verta išeiti į viešumą, apsilankykite kultūros renginyje.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmąją dienos pusę dar skirkite pokalbiams ir susitikimams. Tikėtina, kad pavyks išspręsti ir ilgokai jus kankinusią santykių su broliais, seserimis ar kaimynais problemą, apskritai pakeisti požiūrį į žmones ir bendravimą. Tai gali būti ir lemtingų susitikimų laikas, kuomet išbandoma jūsų branda, pasiryžimas duoti daugiau negu imti. Vakarą praleiskite su savimi.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien verta budėti ir gaudyti galimybes – turėsite daug laisvės pasirinkti tai, kas jums svarbiausia, tačiau tai tuo pačiu ir išbandymo laikas – ar pavyks susivokti vertybėse, išspręsti įsisenėjusias finansines problemas ir pabandyti kitu žvilgsniu pažiūrėti į tai, ką turite, ko siekiate? Sulauksite didelio palaikymo iš šeimos artimųjų – pamatykite jų meilę jums.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien gebėjimas palaikyti darnius santykius su antrąja puse, perlipti per save ir suteikti jums dar vieną šansą gali tapti raktiniu jūsų gyvenime – pasinaudokite galimybe. Ryte bus palankus metas santuokos sudarymui, rimtų visuomeninių, politinių atsakomybių prisiėmimui, labdaros iniciatyvoms. Vakaras labiau tiks profesinei veiklai.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jeigu tik turit galimybių – skirkite šį laiką vidiniam darbui su savimi, vardan sveikatos, geresnės savo ir artimųjų ateities. Verta imtis ir labdaros iniciatyvų, pasirūpinti tais, kuriems šiuo metu sunkiau, tačiau tai gali tapti išbandymu jūsų puikybei – ar pavyks atlaikyti tai? Diena sėkminga tiek spręsti sveikatos klausimus, tiek ir profesinei veiklai, ypač jeigu reikia nudirbti ištvermės reikalaujančius darbus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jums tai didelių galimybių ir ypatingų susitikimų metas, kuomet verta sutelkti jėgas ir eiti į viešumą, pristatyti savo veiklą ir idėjas plačiai visuomenei. Rytas itin palankus bendravimui su jums svarbiais asmenimis, susitarimams, konsultacijoms. Tai ir asmeninių santykių puoselėjimo metas, kuomet priimami ilgalaikiai, daug ką gyvenime keičiantys sprendimai.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius