-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ketvirtadienio horoskopas – sausio 9 d.

Ketvirtadienį norėsis flirtuoti, žavėti aplinkinius. Tai palankus metas sveikatinimosi procedūroms atlikti, išvaizdai puoselėti. Labai svarbu protingai paskirstyti savo jėgas – antroje dienos pusėje tikėtinas energijos trūkumas.
Šaltalankių arbata
Šaltalankių arbata / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien daug dėmesio bus skiriama šeimos nariams, buities reikalams tvarkyti. Vyraus pakilios nuotaikos, norėsis drauge suburti artimus žmones, puoselėti tarpusavio santykius. Ketvirtadienį Avinai bus nusiteikę gana filosofiškai – stengsitės visur įžvelgti prasmę, suprasti visatos dėsnius. Vakare laukia daugiau įtampos – venkite beprasmių diskusijų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Venkite žadėti, neprisiimkite ilgalaikių įsipareigojimų – tai iliuzinės išminties diena, kai viskas atrodys ne taip, kaip yra iš tikrųjų. Ketvirtadienį daugiau laiko teks praleisti kelyje – būkite itin atidūs, tai gana avaringas metas. Tikėtina daugiau nesusipratimų komunikacijoje, ne viskas eisis taip, kaip buvo planuota. Pasistenkite išlikti nešališki, venkite leistis į asmeniškumus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Ketvirtadienį galimos neplanuotos išlaidos – tai vers sunerimti dėl ateities. Daugiau nesusipratimų galima tikėtis su moteriškos lyties atstovėmis, ypač antroje dienos pusėje. Pasistenkite į viską žvelgti optimistiškiau, vertinkite tai, ką turite. Galite sulaukti džiugių žinių ar svečių iš toli, o galbūt ir patys išsiruošite į smagią kelionę. Būkite atviri pasiūlymams!

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Ketvirtadienį Vėžio Zodiako ženklo atstovai pasitiks džiugiomis nuotaikomis, norėsis dalytis gražiais jausmais su aplinkiniais. Didžiąją dienos dalį plauksite pasroviui – mokėkite prisitaikyti prie situacijos. Šiandien Vėžiai bus nepaprastai kūrybingi, jausis pakylėti, įkvėpti. Tai puikus metas artimųjų susibūrimams. Vakare bus daugiau įtampos, galimi ir tarpusavio nesusipratimai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Ketvirtadienį Liūto Zodiako ženklo atstovai bus itin ryškūs. Norėsis dėmesio ir pripažinimo, itin jautriai reaguosite į aplinkinių abejingumą. Didžiąją dienos dalį jausitės įkvėpti, dalysitės optimizmu ir gera nuotaika su mylimais žmonėmis. Tai puikus laikas romantiniams ryšiams puoselėti, santykiams su vaikais stiprinti. Objektyviai vertinkite savo galimybes, skirkite pakankamai laiko kokybiškam poilsiui.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien visi procesai sulėtės, gali stigti jėgų, kamuoti keistas nerimas. Skirkite daugiau laiko kokybiškam poilsiui, dažniau pasilepinkite. Ketvirtadienį jausite didesnę trauką dvasingumo, religijos temoms – tai puikus metas savianalizei, savo jausmams tyrinėti. Venkite bet kokio fanatiškumo, aklo savo tiesos gynimo – tai gali pridaryti daug bėdos, sugadinti tarpusavio santykius.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ketvirtadienį Svarstyklėms nestigs priešingos lyties atstovų dėmesio – jau kurį laiką besitęsiančios simpatijos gali peraugti į romantiškus santykius. Galimos premijos, kitokie įvertinimai. Šiandien pakaks buities rūpesčių – neužsikraukite visos atsakomybės sau ant pečių, paprašykite artimųjų pagalbos, jie tikrai jums neatsakys. Leiskite sau pasimėgauti gyvenimu, pasidžiaukite savo darbo vaisiais, pasiektais rezultatais.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Ketvirtadienį Skorpiono Zodiako ženklo atstovai jausis tikri laimės kūdikiai – svajonės pildysis, nuolat atsidursite tinkamoje vietoje, tinkamu laiku. Galite sulaukti žinių iš seniai girdėtų bičiulių, giminių – tai puikus metas santykiams atnaujinti, esamiems ryšiams puoselėti. Visą dieną vyraus pakilios nuotaikos, norėsis džiuginti, stebinti mylimus žmones. Ir pačių laukia malonios staigmenos!

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien problemos spręsis tarsi savaime, sugrįš jums būdingas optimizmas ir tikėjimas savo jėgomis. Palankus metas tolesnėms kelionėms planuoti. Būkite atviri naujovėms, neatsisakykite nė vienos galimybės ar pasiūlymo gerai visko neapsvarstę. Antroje dienos pusėje prireiks tvarkyti finansinius reikalus, organizuoti bendrą biudžetą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Paprastai racionalūs ir santūrūs Ožiaragio Zodiako ženklo atstovai ketvirtadienį taps itin emocingi, išsiblaškę. Daugiau nesusipratimų nusimato darbo aplinkoje – vargu ar pavyks pasiekti norimo rezultato, galite apmaudžiai suklysti. Šiandien bus stipresnis potraukis svaigalams, kils daugiau pagundų – išlikite sąmoningi, paisykite saiko.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien reikės aiškintis santykius – teks mokėti už anksčiau padarytas klaidas. Gebėkite pripažinti klydę, ieškokite kompromisų, nebūkite tokie užsispyrę. Ketvirtadienį daug kas priklausys nuo jūsų valios – galite tapti pikčiausiais savo pačių priešais. Norėsis bėgti nuo įsipareigojimų, visą atsakomybę perkelti ant partnerio pečių. Nepamirškite, lazda visada turi du galus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ketvirtadienį Žuvų Zodiako ženklo atstovai visa galva pasiners į darbus – įtampa ir fizinės perkrovos gali itin neigiamai atsiliepti sveikatai. Darykite pertraukėles tarp darbų, skirkite pakankamai laiko kokybiškam poilsiui. Jei bus per sunku – netylėkite, neužsisklęskite savyje, pasidalykite savo rūpesčiais su artimais žmonėmis ir jums iškart palengvės. Meilės fronte laukia malonios staigmenos!

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius