-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – spalio 11 d.

Pradedame dieną su horoskopu. Ar palankios šiandien žvaigždės mūsų darbams?
Moteris ilsisi
Moteris ilsisi / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Kiek rizikinga, tačiau palanki diena. Bus svarbu tinkamai ir laiku sureaguoti į gautus pasiūlymus, kitaip palanki proga išsprūs iš jūsų rankų. Būkite aktyvūs ir ryžtingi, jei jaučiatės teisūs, drąsiai ginkite savo nuomonę, kovokite už tiesą ir teisingumą. Gali būti, jog atsidursite situacijoje, kuomet reikės apginti silpnesnius, padėti mažiau turintiems. Diena tinkama sutarčių sudarymui, stambioms investicijoms vykdyti, teisminių procesų pradžiai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Tai viena sudėtingiausių šios savaitės dienų. Tikėtini įsiūčio priepuoliai, galingi emociniai sprogimai. Šiandien verčiau susilaikyti nuo bet kokios svarbios veiklos ar reikšmingų sprendimų priėmimo. Ketvirtadienį visos permainos bus skatinamos pykčio ir keršto troškimo. Drastiški pareiškimai bei negebėjimas valdyti įsisiautėjusių jausmų gali pridaryti daug bėdos asmeniniuose santykiuose. Vargu, ar pavyks išvengti konfliktų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien Dvyniai negalės pasigirti puikia savijauta. Dalykiniai rūpesčiai neleis atsipalaiduoti, regis, nuolat spręsite vis iškylančias problemas. Tikėtina daugiau nesusipratimų kelyje, nepalanku vykti į tolesnes poilsines keliones ar darbines komandiruotes, galima akistata su teisėsauga, mokesčių inspekcija. Ketvirtadienį staiga gali kilti noras surizikuoti, išbandyti savo laimę, tačiau avantiūros nepasiteisins – nukentėsite.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Ketvirtadienis sėkminga diena, kuomet fortūna jums šypsosis. Šiandien net rizikingiausi sumanymai gali pasiteisinti, atnešti praktinės naudos. Palanku vystyti tarptautinius ryšius, planuoti ar vykti į tolesnes keliones. Bus didžiulis kūrybinis potencialas, palanki diena visiems menininkams, kūrybininkams. Daugiau laiko norėsis skirti vaikams bei jų edukacijai. Vakaras puikiai tiks romantiniams nuotykiams, pasimatymams.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Tai diena, kuomet mažiau bus daugiau. Kils noras pasireikšti, primygtinai primesti savo nuomonę ar požiūrį, tačiau tokia pozicija gali sukelti daug bėdų. Lengvai provokuosite konfliktus, pritrauksite agresiją iš aplinkos. Galima akistata su kriminaliniu pasauliu, teisėsauga. Ketvirtadienį verčiau vengti masinio susibūrimo vietų, neaiškių kompanijų ar miglotų situacijų. Diena netinkama svarbiems darbams pradėti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Reikalai po truputį stabilizuosis, gyvenimiška situacija taps aiškesnė ir ramesnė. Sulauksite taip reikiamos pagalbos iš artimos aplinkos žmonių. Verta įsiklausyti į šiandienos patarimus – jie bus taiklūs ir teisingi. Darbai eisis sklandžiai be didesnių trukdžių, tačiau būtina atkreipti dėmesį į kiekvieną detalę – didelė klaidų tikimybė. Seksis veikla susijusi su nekilnojamuoju turtu, gali pasitvirtinti svarbūs vienkartiniai sandėriai.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Įsisenėjusios problemos bei konfliktinės situacijos pasieks savo piką ketvirtadienį. Tai bus dramatiška diena, netrūks nei piktų žodžių nei skaudžių ašarų nei trankymo durimis. Bus sunku išlaikyti vidinę pusiausvyrą ir objektyviai vertinti aplinkybes, tad verčiau susilaikyti nuo svarbių sprendimų priėmimo. Tikėtinos sveikatos problemos, inkstai bus jautresnė organizmo vieta.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Sudėtinga ir konfliktiška diena laukia Skorpiono zodiako ženklo atstovų. Šiandien būsite išprovokuoti, arba patys išprovokuosite didelį ginčą. Diena nėra palanki kreiptis į valstybines institucijas, rengti svarbius dalykinius susitikimus ar pokalbius, ypač su autoritetais. Galimos finansinės problemos, akistata su teisėsauga. Skirkite daugiau dėmesio sveikatai, ypač, jei turite problemų su širdimi.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien turėsite puikią progą savo sumanymui įgyvendinti – nepražiopsokite jos. Ketvirtadienį tikėtinos svarbios įžvalgos, galėsite pasigirti puikia nuojauta. Neskubėkite atskleisti visų savo idėjų ir planų, šią dieną galite susidurti su slaptu kenkimu – pavyduoliai bandys jums kaišioti pagalius į ratus. Ir patiems bus sunku atsispirti apkalboms bei intrigoms. Gali išaiškėti anksčiau nuo jūsų nuslėptos detalės.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien lengviau nei bet kada bus realizuoti savo sumanymus. Pavyks aiškiai ir raiškiai dėstyti mintis, lengvai įgausite kitų palankumą. Tai dinamiška diena, visi procesai vyks žaibišku greičiu – reikia suskubti pasinaudoti palankiomis aplinkybėmis. Ketvirtadienis tinkamas stambioms investicijoms, sutarčių sudarymui. Svarbu bus išlikti taktiškiems ir dalykiškiems bet kokioje situacijoje. Artimi žmonės palaikys ir puikiai patars šią dieną.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Ketvirtadienį Vandeniams norėsis rėžti visą tiesą į akis, atrodys, jog žinote geriausiai, kad jūsų nuomonė yra neginčytina. Tačiau aklas tikėjimas savo tiesa gali pridaryti daug bėdos, sukelti ne vieną beprasmį konfliktą. Šiandien norėsis išsiskirti iš minios bet kokia kaina, galite sukelti maištą tik tam, kad būtumėte pastebėti. Visus sprendimus priimkite žvelgdami iš ilgalaikės perspektyvos, kitaip neišvengsite rimtų problemų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Tai sėkmingiausia šios savaitės diena. Malonūs netikėtumai ir nuoširdus aplinkinių dėmesys šildys širdį visą dieną. Ketvirtadienį sulauksite tinkamo įvertinimo profesinėje veikloje – jūsų pastangos neliks nepastebėtos. Norėsis plėsti savo akiratį, pažinčių ratą, tai puikus laikas tolesnėms kelionėms ar kitokiam kontaktui su užsieniu. Vakare būsite socialiai aktyvūs, tikėtini kvietimai į renginius.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius