Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – spalio 19 d.

Darbas, susitikimai, reikalų tvarkymas ir sprendimų priėmimas. Ar ir jūsų laukia tokia diena?
Dokumentų pasirašymas
Vadovas ir darbuotoja / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmoji dienos dalis palankesnė svarbiems darbams ir susitikimams, nors iš esmės šį diena neturi savyje augimo, plėtros energijos. Taigi užsiimkite tais reikalais, kurie jums yra įprasti ir nesudėtingi arba kuriuos ketinate užbaigti. Antroji dienos dalis gali įvelti į painias diskusijas. Pasitelkite diplomatiškumą, kad apgintumėte save, jei esate teisūs.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Darbai ir neišvengiamos pareigos gali užimti visą dienos laiką ir sukelti įtampą. Susikaupimas ir nesimėtymas dėl nebūtinų reikalų leis viską atlikti laiku. Kita vertus, jei jūsų darbas jums netinka, gali subręsti idėjos jį keisti arba pakoreguoti ką nors savo naudai. Aplinkybės rimtiems pokyčiams šiandien nėra palankios, tačiau visą idėjos jėgą pasuksite kiek vėliau.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Gali labiau nei įprastai varginti sunkus darbas ar mokslai. Nebūsite nusiteikę stengtis tuose reikaluose, kurie jūsų nedomina, tad gali būti sunku tinkamai atlikti pareigas. Blogiausiu atveju gali išryškėti susikaupusios aplaidumo darbe, santykių problemos. Šiandien svarbu neskubėti daryti galutinių sprendimų ir gebėti maksimaliai atsiriboti nuo aplinkos spaudimo ką nors skubiai spręsti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Dienos fonas gali būti pernelyg emocingas, kad galėtumėte blaiviai įvertinti situaciją, tad galimi smulkūs nesusipratimai dėl nereikšmingų priežasčių. Svarbiausia bus nesugadinti santykių su artimaisiais dėl staiga sukilusio sudirgimo, įtarimų ar pavydo. Skirkite laiko namų ruošos darbams – tai puikus metas apsivalyti nuo nereikalingų daiktų, kurie tik užima vietą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pokalbių ir susitikimų diena. Kai kurių žmonių galite intuityviai bandyti išvengti, nors tai nebūtinai pavyks. Bendravime pasitelkite atsargumą, nieko nežadėkite ir pagalvokite, ar verta įsivelti į santykių aiškinimąsi, apkalbas ar bandyti ką nors įrodyti kitiems. Nesuvokta ir laiku nesuvaldyta reakcija į kito žmogaus žodžius gali peraugti į visiškai nereikalingą ginčą.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Išskirtinio dėmesio reikės jūsų finansams ir sveikatai. Šios dvi aktualios temos vers susiorientuoti situacijoje ir ją pakoreguoti, net jei dėl to tektų ko nors atsisakyti ar keisti įpročius. Duokite sau pakankamai laiko priprasti prie būtinos tvarkos, bet ir nenuolaidžiaukite sau. Sutvarkykite asmeninių išlaidų ir pajamų balansą bei neužleiskite net ir smulkaus sveikatos negalavimo.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Degsite entuziazmu sutelkti visą savo esminę energiją į asmeninę savirealizaciją ir augimą. Vis dėlto diena nėra palanki svarbiems darbams, ypač jei norite, kad šie turėtų potencialą plėstis. Tai taip pat netinkamas laikas priimti naujus sprendimus, nes rytoj tą pačią situaciją matysite ir vertinsite jau visai kitaip. Vakarą patartina praleisti ramioje aplinkoje.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nebloga diena siekiantiems išorinio ir vidinio apsivalymo bei pasiruošusiems giliam dvasiniam pokyčiui. Karjeros reikalams vidiniai energijos resursai bus itin menki, tad geriausia būtų atsisakyti visų nebūtinų darbų. Taip pat patartina saugoti sveikatą, nes jūsų atsparumas stresams ir ligoms bus gerokai sumažėjęs. Atsisakykite linksmybių, ypač vakare.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šios dienos nešamos energijos skatins burtis į naują kolektyvą, ieškoti bendraminčių, prisiminti draugus, surengti susitikimus su jus suprantančiais žmonėmis. Aplinkiniai paskatins susitelkti į konkrečias idėjas, tačiau jums patartina neskubėti daryti rimtų sprendimų ir nežadėti nieko, kas neatneštų apčiuopiamos naudos, o būtų daroma tik dėl noro įtikti kitiems.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Asmeninio gyvenimo vairą laikys jūsų antroji pusė. Galite susidurti su konkrečiais reikalavimais šioje srityje. Jei santykiuose yra disharmonija – šiandien ji taps kaip niekad aiškiai matoma. Darbo sferoje gali vyrauti vulgarumas, karjerizmas, šaltakraujiškumas ir nesiskaitymas, tad šiuo atveju prireiks stiprybės ir gebėjimo susilaikyti nuo poreikio išsakyti kitiems savo požiūrį į juos.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Mėnulis bus senas, nepalaikantis naujų reikalų, todėl šią dieną protingiausia skirti anksčiau pradėtiems reikalams užbaigti. Nuo 22.12 val. patekės Mėnulio jaunatis, per kurią jums patartina susitelkti į idėjas, susijusias su užsieniu, ryšiais su įtakingais žmonėmis, pagalvoti apie verslo plėtrą ir rimtus mokslus. Aiškiau suvoksite potencialą šiose sferose ir netolimoje ateityje galėsite pradėti veikti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Dienos fonas gali būti griežtesnis, niūresnis nei įprastai, tad tiek meilės reikaluose, tiek ir darbe bus svarbu išlaikyti atstumą ir vengti bendravimo, jei šis nėra būtinas. Svarbu atidžiai klausytis vadovo nurodymų ir nuolankiau žiūrėti į kolegų nuotaikų kaitą. Šios dienos darbinės veiklos kryptį pasistenkite formuoti taip, kad nereikėtų imtis jokių rizikingų darbų.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius