Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – kovo 2 d.

Astrologės Viktorijos Greviškienės įžvalgos – kas jūsų laukia šiandien?
Arbatinukas
Arbatinukas / „Scanpix“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Sunkiausia šiandien bus tiesiog susikaupti ir daryti tai, ko reikia, o ne tai ko norėtųsi. Jei visgi pavyks susikoncentruoti ir atlikti būtinus darbus, jūsų pastangos neliks neįvertintos vadovų bei kolegų. Dienos pabaigoje darysitės vis irzlesni, jei nekontroliuosite emocijų, galimi konfliktai. Diena netinkama varstyti valstybinių įstaigų duris, nepatartinos tolimesnės kelionės. Vakarą būtina skirti ramiam poilsiui.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Visus svarbiausius darbus pasistenkite atlikti pirmoje dienos pusėje. Jaučio ženklo atstovų laukia itin sudėtingas vakaras. Gali kilti didelis noras rizikuoti, leistis į avantiūras. Iš visų jėgų stenkitės atsispirti šioms pagundoms, tam itin netinkamas metas, patirsite tik praradimus. Pasistenkite išlikti taktiški ir etiški šiandien, kitaip konfliktų darbe neišvengsite, ypač antroje dienos pusėje.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šeimyniniai reikalai neduos ramybės. Atrodys, jog visi rūpesčiai krenta ant jūsų pečių. Pasikalbėkite apie tai su savo šeimos nariais, paprašykite jų pagalbos, pasidalinkite kasdienėmis pareigomis. Tik svarbu tinkamai parinkti žodžius. Ką tik įvykus pilnačiai visi esame emocingesni, tad sunkiau išlikti objektyviems, nepasiduoti pirmam impulsui. Būkite sąmoningi.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Diena bus gana intensyvi, ypač vakaras. Tai geras laikas praleisti kelyje. Tinkama diena automobilio remontui, įsigijimui. Vakare galimi ginčai, didesni konfliktai su giminaičiais. Šiandien didžiausią paguodą rasite partnerio glėbyje. Atkreipkite dėmesį į ateinančią informaciją, patarimus. Vėlyvą vakarą gali varginti slogios nuotaikos, virškinamojo trakto sutrikimai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien labai svarbu įsiklausyti į šeimos narių poreikius. Supraskite, jog jūsų vaidmuo šeimoje negali apsiriboti tik tuo, kas jums patinka ir kas jus įkvepia, reikia prisidėti ir prie kasdienių, buitinių darbų, prisiimti daugiau atsakomybės. Jei to nepadarysite, konfliktai šeimoje neišvengiami šį vakarą. Kadangi labai emocingas laikas, galimas išties audringas santykių aiškinimasis.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Įtampa santykiuose augs ir vakare pasieks kulminaciją. Blogiausia, ką galite padaryti šiandien (ypač tai aktualu vėlyvą penktadienio vakarą), tai audringai aiškintis tarpusavio santykius. Jei niekaip negalite išvengti konfrontacijos su partneriu, pasistenkite išlikti sąmoningi ir nepasiduoti emocijoms. Šiuo metu situacija bus per daug dramatizuojama, o pasekmės gali būti liūdnos ir ilgalaikės.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Melancholiškos nuotaikos neapleis visą dieną. Būsite linkę gailėtis savęs ir kaltinti kitus dėl savo nesėkmių. Sunku bus prisiimti atsakomybę už savo žodžius bei veiksmus. Tad šiandien mažiau yra daugiau. Mažiau kalbėti, mažiau spręsti, mažiau daryti... Idealiausia būtų atsiriboti nuo aplinkos bei šiuo metu joje vyraujančio chaoso ir skirti laiką poilsiui.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Puikus laikas stiprinti savo žinių bagažą arba jį demonstruoti. Drąsiai išsakykite savo nuomonę visais klausimais. Šiandien būsite itin įtaigūs, žmonės jaus jums pagarbią baimę. Vandens stichijos zodiako ženklai, tame tarpe ir Skorpionai, stipriau nei kitų stichijų ženklai jaučia pilnaties įtaką, tad įsivertinkite savo emocijų stiprumą šiandien, neleiskite instinktams imti viršų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien būsite itin impulsyvūs ir pikti. Ypač tai pasakytina apie vėlyvą vakarą. Tvardykite savo emocijas, neieškokite priekabių, nesivelkite į konfliktus. Šią vietoje nustygti neleidžiančią energiją verčiau išnaudokite sportui, kitai aktyviai veiklai, diena tam ypač palanki. Kitu atveju neišvengsite pykčių nei darbe, nei namuose. Skleidžiama vidinė agresija apsisuks lyg bumerangas ir smogs jums atgal į skaudžiausią vietą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tai laikas, kai jūsų slapti priešai gali suaktyvėti ir smogti jums peiliu į nugarą. Būkite atsargūs, ypač kalbėdami apie savo ateities planus, pristatinėdami savo idėjas. Labai atsargiai vertinkite ir iš kitų gautą informaciją. Didžiąja dalimi tai bus paskalos, apkalbos arba iškreipta tiesa. Apskritai, tai laikas, kai verta susilaikyti nuo perteklinio bendravimo. Diena netinkama susitikimams, sutarčių pasirašymui.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Diena itin netinkama finansiniams klausimams spręsti. Susilaikykite nuo stambesnių pirkinių, investicijų. Vandenio ženklo atstovams, nuolat jaučiantiems pinigų trūkumą bei patiriantiems nuolatines finansines nesėkmes, geras laikas įsiklausyti į aplinką, į save, galimos labai stiprios įžvalgos, atsakymai, kodėl jums nesiseka piniginiuose klausimuose.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitgalis Žuvims prasidės anksčiau nei visiems aplinkiniams. Bent jau jų pačių vidiniame pasaulyje. Šiandien tiesiog neįmanoma bus susikaupti darbams, skraidysite padebesiais ir nieko negalėsite su tuo padaryti. Penktadienio maksimumas jums bus atsikelti iš lovos, atvykti į darbo vietą, sulaukti darbo dienos pabaigos ir grįžti atgal į lovą. Diena netinkama jokiems darbams, tik poilsiui.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius