Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – rugsėjo 22 d.

Šiandien – rudens lygiadienis ir Tarptautinė diena be automobilio. Suderinkite šiuos du dalykus – pasigrožėkite vaikščiodami ar važiuodami dviračiu rudenėjančios gamtos vaizdais!
Dviratis
Dviratis / 123rf.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Puiki diena tiems, kurie moka prisitaikyti prie aplinkinių poreikių, išklausyti ir bendradarbiauti. Vienumoje bus sunku kažko rimto pasiekti, todėl pravartu siūlyti bendrą veiklą tiems, kuriais pasitikite. Kaip niekad taps svarbu siekti teisingumo - neapgaudinėkite kitų, nes tai bus greitai išaiškinta. Taip pat neleiskite kitiems pasinaudoti jumis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Laiko sau beveik neliks, kadangi teks nemažai jo skirti kitiems žmonėms ir atlikti tuos darbus, kurių negalite perduoti kitiems. Būkite disciplinuoti, laikykitės iš anksto sudarytos darbotvarkės ir neužsiimkite tais reikalais, kurie yra nebūtini. Tik taip bus įmanoma atlikti viską laiku ir tinkamai. Puiki diena pradėti naują projektą arba naują dalykinį ryšį.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Palanki diena aktyviai veiklai, malonioms kelionėms, pasimatymams, įvaizdžio formavimui, ypač pirmoji dienos pusė. Šiandien pasistenkite vengti tų žmonių ar užsiėmimų, kurie jums nemalonūs, kadangi dienos fonas neša didžiulę augimo jėgą, todėl situacijos, kuriuos lydės, gali pasikartoti ir ateityje. Vakarą nuo 19 val. praleiskite ramioje aplinkoje.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Daugiau laiko skirkite ramiam poilsiui namie, jėgų kaupimui bei apmąstymams vienumoje. Sudarykite sau visas įmanomas sąlygas ramiam darbui, kadangi skubant bus labai lengva padaryti klaidų. Puiki diena tiems, kurių veikla susijusi su kūryba, maistu, nekilnojamuoju turtu, drabužiais - gali nesunkiai pavykti įgyvendinti svarbų projektą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Laukia nemažai privalomų susitikimų, bendravimo ir susitarimų, kurie gali būti svarbūs ateityje. Gali prireikti priimti keletą sprendimų, susijusių su tolesne jūsų veikla. Jeigu gebate sklandžiai komunikuoti ir greitai prisitaikyti prie pokyčių, tuomet diena gali praeiti sklandžiai. Vakare nuo 19 val. venkite santykių aiškinimosi, nes jis gali baigtis ne itin maloniai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Finansiniai rūpesčiai vers priimti nepatogius, nemalonius sprendimus, tačiau po kiek laiko suvoksite, jog šie sprendimai išmintingi ir neša savyje didžiulę naudą.

Iš esmės diena yra sėkminga tiek darbams, tiek ir asmeniniam gyvenimui, ypač jei šioje sferoje jūsų ketinimai yra rimti. Užsiimkite tik praktiškais reikalais, o su partneriu bendraukite be užuolankų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Viena iš sėkmingiausių dienų, tad išnaudokite ją tinkamai ir atmeskite įvairius nebūtinus reikalus, kurie gali palaukti. Tai, ką nuveiksite šiandien, gali greitai ir sėkmingai plėstis ir ateityje. Energijos turėsite pakankamai, o aplinkiniai geranoriškai atsižvelgs į jūsų poreikius, tačiau svarbiausius dienos uždavinius pasistenkite užbaigti iki 19 val.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Gali paaiškėti ankstesnės klaidos, kilti smulkių problemų dėl neapgalvotai ištartų žodžių, tad pasistenkite sulėtinti gyvenimo ritmą bei apriboti kontaktus - taip galite išvengti nemažai smulkių nesusipratimų, kurie kils dėl jūsų emocinio jautrumo, neadekvačių reakcijų. Persidirbant bus labai lengva sugadinti santykius su jums svarbiais žmonėmis.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Gali tekti keisti planus: netikėtai vykti ten, kur neplanavote, ar daryti tuos dalykus, kurių daryti neketinote. Netikėtumai greičiausiai bus pozityvūs, tad nesibaiminkite jų, o tiesiog atsiverkite naujovėms ir nevenkite bendravimo su bendraminčiais. Žmonės, kurių pasaulėžiūra yra panaši į jūsų, patys noriai sieks nuoširdaus bendravimo su jumis.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Puiki diena tiems, kurie pasiryžę gerokai pasidarbuoti ir padaryti kažką, kas gali užtikrinti sėkmę karjeroje. Šios dienos veiklos rezultatų gali tekti palaukti, tačiau stengtis ir laukti išties verta. Būkite kantrūs ir disciplinuotai dirbkite, o meilės reikalus bei malonumus nukelkite kitam kartui. Venkite nemandagių pokštų, aplinkiniai greičiausiai jų nesupras.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pasitikėsite savimi, būsite optimistiškai nusiteikę ir sieksite padaryti kažką, kas praplėstų jūsų gyvenimo ribas ir leistų gyventi plačiau. Diena gali atnešti išties puikių galimybių, kurios turės rimtą įtaką jūsų ateičiai. Svarbu vengti puikybės, karštakošiškumo, strategijos nesilaikymo, nepamatuoto optimizmo. Tai gali daug ką sugadinti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jei nesugebėsite kontroliuoti savo vidinės būsenos - galite ypač greitai pervargti, susargdinti save ir nepadaryti tų darbų, kurie buvo suplanuoti. Tikėtinos emocijų bangos, nuotaikų kaita, tad venkite santykių aiškinimosi, o verčiau atsiduokite darbo reikalams. Jei turite rimtų tikslų, tuomet šiandien turėsite pakankamai drąsos, kad gebėtumėte juos įkūnyti.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius