Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – vasario 2 d.

Darbingo penktadienio ir kvapnaus artėjančio savaitgalio!
Kava
Kava / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Darbo sferoje turėsite daugiau drąsos ieškoti naujų kelių, dėl kurių būtų įmanoma dirbti produktyviau ir uždirbti daugiau. Tai puikus metas koreguoti strategiją darbe, sudaryti grafikus – gebėsite aiškiai sudėlioti viską į savo vietas. Dienos produktyvumas atsiskleis tik darbo sferoje, tačiau meilės ir draugystės srityje reikalai strigs, vyraus nesusikalbėjimas ir emocinis šaltis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Turėsite galimybių skirti laiko sau, savo asmeniniams poreikiams, pomėgiui, kelionėms, romantiškiems pasimatymams. Žinoma, protinga būtų išnaudoti šios dienos sėkmę rimtiems darbams, kurie galėtų atnešti naudos jūsų ateičiai. Jei būsite aktyvūs ir pasitikėsite savo jėgomis – gyvenimas gali pasisukti nauja vaga, kuri bus sėkminga ir ilgalaikė.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Gali tekti skirti laiko baziniams gyvenimo reikalams, buičiai, gyvenamosios vietos pakeitimui arba tobulinimui. Šeimos nariai taip pat gali pareikalauti daugiau dėmesio nei įprastai. Tai diena, kurią reikėtų skirti ne savo asmeniniams poreikiams, o kitų žmonių gerovei puoselėti. Savanaudiškumas šiandien gali turėti ypač negatyvių padarinių jūsų santykių sferai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vasario mėnesio horoskopas

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien bus kiek sunkiau lėtesnio temperamento atstovams arba trokštantiems dieną praleisti ramioje aplinkoje. Dienos ritmas bus išties didžiulis ir skatinantis greitai keisti savo poziciją, gebėti prisitaikyti prie besikeičiančių aplinkybių. Svarbu turėti pakankamai lankstumo ir priimti faktą, kad jūsų iš anksto numatytas planas gali pareikalauti korekcijos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Meilės sferoje nusimato nemažai šiltų akimirkų, nuoširdžių pokalbių ar smulkių dovanų iš mylimo žmogaus. Darbo sferoje taip pat galite tikėtis palankių galimybių: gali būti pasiūlytos naujos pareigos arba galite atrasti papildomo uždarbio šaltinių. Palankus metas pasirūpinti fizinio kūno grožiu ir sveikata, nusipirkti drabužių, kosmetikos priemonių.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jums tai viena sėkmingiausių dienų savaitėje, kai turėsite galimybę realizuoti savo potencialą, pademonstruoti aplinkiniams turimus talentus. Tai taip pat puikus metas organizuoti tolimą kelionę, susitikimą su autoritetingu žmogumi, didelį renginį, susibūrimą ir pan. Svarbu nebijoti savarankiškumo ir nevengti prisiimti atsakomybę, imtis rimtesnių darbų nei visuomet.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Vieniems tai sunkių emocinių išgyvenimų, vienatvės diena. Kitiems – dvasinių pokyčių ir atradimų laikas. Neapsikraukite sunkiais darbais ir saugokite save, nes būsite jautrūs emociškai ir gana greitai pervargsite nuo šurmulio. Suderinkite darbus su prasmingu poilsiu, įsiklausymu į savo vidinę būseną, tuomet diena praeis be nuovargio ar emocinio skausmo.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Sunkiausia bus nesiruošiantiems nieko keisti ir trokštantiems, kad gyvenimas būtų lengvai nuspėjamas ir stabilus. Vis dėlto dauguma šio ženklo atstovų norės maištauti, reikalauti dėmesio iš aplinkinių, skubėti įgyvendinti savo svajones. Iš esmės jums tai palanki diena, nors kai kurie pokyčiai galbūt kels stresą. Pasiruoškite tam, kad bus daugiau nei įprastai bendravimo.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jei leisite sau tinginiauti ar neprofesionaliai žvelgti į savo pareigas, galimi konfliktai su vyresnybe. Vis dėlto, jei esate pasiruošę disciplinuotai dirbti ir nuoširdžiai pasinerti į darbus, sulauksite priešingos reakcijos, kuri gali atnešti pozityvių pasekmių jūsų karjerai. Tai produktyvi diena siekiantiems paaukštinimo ar besiruošiantiems į pokalbius dėl darbo.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tai nėra tinkama diena užsidaryti namuose ar rūpintis buitimi – vertėtų į gyvenimą žvelgti plačiau ir skirti energiją didesniems darbams. Galite sunkiau nei visuomet susikalbėti su artimaisiais, nes labiau rūpės jūsų asmeniniai poreikiai nei kitų žmonių norai. Tai išties viena tų dienų, kai turite padaryti viską, ką galite, kad išnaudotumėte likimo dovanojamus sėkmingus šansus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Ši diena gali užklupti netikėtomis situacijomis. Neskubėkite bijoti ir tikėtis blogiausio, nes netikėtumai gali būti tiek teigiami, tiek ir neigiami. Geriausia, ką galite padaryti, – tai suvokti pokyčius ir neplanuotus įvykius kaip naujas galimybes, kurios nors ir neplanuotos, tačiau vedančios link nuostabių dalykų. Produktyvi diena tvarkyti finansinius reikalus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Neskubėkite kategoriškai vertinti savo partnerio, o verčiau pabandykite įsiklausyti ir suprati. Tai metas, kai turėsite galimybę puoselėti, sutvirtinti ryšį su jums svarbiu žmogumi, nors prieš tai gali tekti pakoreguoti savo mąstymą, prisitaikyti prie kitokio požiūrio ir poreikių. Šiaip ar taip, diena gera asmeninio gyvenimo, santykių sferai tobulinti ir verslo ryšiams megzti.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius