Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – birželio 7 d.

Mėnulis jau labai senas, o ketvirtadienį laukia tiek jaunatis, tiek ir Saulės užtemimas, tad laikas gana sudėtingas, reikalaujantis didelės atidos ir sąmoningumo, nes šiuo metu padarytos klaidos tampa gerokai svaresnėmis, o klaidoms daryti laikas itin palankus.
Uogų ir vaisių pyragas.
Uogų ir vaisių pyragas. / Fotolia nuotr.

Visų pirma, Mėnulis kaip tik dabar yra Jaučio Zodiako ženkle, kuriame yra ir Juodasis Mėnulis – tai atokiausio Žemės orbitos aplink Saulę projekcijos taškas, atspindintis tą sritį, ties kuria lengviausia suklupti.

Jaučio ženklas – tai visų pirma materija ir jos teikiami malonumai – šiltas patogus gyvenimas, gražūs daiktai, skanus maistas... Yra rizikos dėl pinigų prarasti daug svarbesnius dalykus, geriausiu atveju tikintis uždirbti prarasti tik tai, kas įdėta.

Tad šiomis dienomis susilaikykite nuo prabangesnių pirkinių, naujų investicijų. Pirmadienį vertėtų tiesiog tvarkytis – tiek gražinti aplinką, namus, tiek ir skirti laiko kūno poreikiams, aprangai. Atsisakykite atitarnavusių daiktų arba paieškokite būdų juos pakeisti taip, kad ir toliau galėtų tarnauti. Pagalvokite apie galimybes gyventi kukliau, remkitės tvarumo idėjomis. Verta prisiminti protėvius, padėkoti jiems už viską, ką turite, ko pasiekėte.

Dėvėti šiandien labiausiai derėtų skaisčiai ar gelsvai žalios spalvų drabužius, apsaugos papuošalai su žaliai rusvu jaspiu, chrizoprazu. Maistas turėtų būti kuklesnis, pasninkinis – visų pirma košės ir žalumynai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Prasideda šiek tiek ramesnis laikotarpis, kuomet būsite linkę imtis praktiškų, žemiškų reikalų, nors būkite labai dėmesingi draugų pasiūlymams – reikalai su jais gali staiga patuštinti jūsų piniginę daugiau nei planavote. Susilaikykite nuo noro pasirodyti geresniais už kitus. Apskritai galite pasijausti tarsi déjà vu situacijoje, kai viskas tarsi matyta, jau išgyventa, kalbos girdėtos.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučiatės vėl stipriais, tačiau galite jausti nuovargį, vidinį dirglumą, norą, tiesiog būtinybę keistis. Tuo pačiu gali būti labai sunku aiškiai pamatyti, o ko gi reikėtų imtis, ką daryti. Laikotarpis iš tiesų gana sudėtingas, tad verčiau išlaukite ir imkitės to, ką privalote padaryti, susilaikykite nuo bet kokių naujų susitarimų, pradėjimų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitės pradžia jums, tikėtina bus gana sunki, galite jausti nuovargį, išsekimą, susikaupusią nervinę įtampą. Antra vertus, pirmadienis gali tapti ir stiprių vidinių pokyčių diena, jeigu tik pavyks nauju vidiniu žvilgsniu pamatyti situaciją, įsivardinti jūsų baimių priežastis. Darbe pasistenkite mažiau kalbėti, tačiau venkite slapukavimo, gudravimo.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Gana sudėtingas laikotarpis tęsiasi, kuomet jūsų geri norai ir aktyvumas gali greitai atsisukti prieš jus. Bus lengva dėl finansinių paskatų įklimpti į bėdas, tad atsargiai vertinkite draugų patarimus ar pasiūlymus, verčiau peržiūrėkite tai, ką turite, įvertinkite savo resursus ir galimybes. Tai laikas, kuomet yra verta išlaukti, kaupti jėgas ir mintis, stebėti save ir pasaulį.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmadienį turėsite gana daug ir gana skubių, mažai planuotų reikalų, ypatingai susijusių su verslo partneriais – gali tekti keisti susitarimus, atidėlioti datas arba, atvirkščiai, skubinti darbus, keisti sąlygas, daug ką daryti iš naujo. Būkite atsargūs, jeigu teks viešai kalbėti, imtis visuomeninės veiklos – galimos klaidos, kurios gali ir gana daug kainuoti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Esate pilni dosnumo ir noro duoti kitiems kuo daugiau, susitaikyti su visu pasauliu, tačiau profesiniai įsipareigojimai, daugybė įvairių smulkių reikalų, nuolatinis informacijos srautas bei ankstesnės klaidos verčia jus daugiausia dėmesio vis dėlto skirti darbui. Savaitės pradžia tinkama spręsti reikalus su užsieniečiais, pagalvoti apie naujas galimybes, tačiau pirmiausia - apie savo sveikatą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Galimybių atsikvėpti savaitės pradžioje vargu ar turėsite – situacija gali taip staiga pakrypti mažai tikėtina kryptimi, kad verčiau apsieikite be didesnių planų. Daug emocijų, naujienų, būtinybės imtis kažkokių pokyčių. Darbe mažiau kalbėkite, pasistenkite kuo geriau atlikti savo darbus ir nustebsite, kad atsirado galimybių pasirūpinti savimi, šiek tiek atsipalaiduoti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Darbo savaitė prasidės su gana daug iššūkių, visų pirma, susijusių su bendravimu ir antrosios pusės keliamais iššūkiais – daug emocijų, o ar jos ilgalaikės, pamatysite tik metų gale. Geras laikas pabaigti ankstesnius darbus, taisyti klaidas, peržiūrėti savo galimybes, planus ir bent mintyse pakeliauti po pasaulį. Kad ir kaip namiškių prašymai jums atrodo beprasmiškai, tačiau teks susidoroti ir su šiais reikalais.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jums gana geras laikas sutvarkyti visus užvilkintus reikalus, pabaigti sunkiai pabaigiamus mokslus, sutvarkyti dokumentus, korespondenciją. Būsite labai darbingi, linkę visko nuveikti kuo daugiau, tačiau didesnių planų venkite, nes situacija gali gana smarkiai keistis, pasaugokite savo sveikatą. Geras laikas atskleisti savo jausmus mylimam žmogui, tačiau įsipareigojimams dar ankstoka.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pastarosiomis dienomis jums bus svarbiausia susilaikyti nuo priekaištų ar noro sutvarkyti viską pagal savo taisykles antrajai pusei, kaltinimų verslo partneriams, valdžiai. Apskritai šiomis dienomis verta daugiau pabūti tyliai ir ramiai saugioje vietoje. Nors polėkio turėsite daug, tačiau saikas ir gebėjimas suvaldyti savo poreikius taip pat vers truputį kitaip pažiūrėti į pasaulį.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Įtempta ir gana sudėtinga situacija namuose šiandien gali pasiekti vieną iš kulminacijų, pareikalaus iš jūsų gana didelio jautrumo ir tolerancijos, privers visiškai naujai pažvelgti į daug ką. Bus sunkoka suderinti asmeninius reikalus su jūsų kūrybiniais ir profesiniais siekiais, tačiau savo darbštumu ir pozityviu požiūriu į pasaulį daug pasieksite.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Kad ir kaip degsite noru daug ką keisti pasaulyje, įgyvendinti socialinio teisingumo idėjas, tačiau tai, ką žinote, o greičiau žinių trūkumas ir apskritai informacinė painiava pastaruoju metu, jums tapo tikru galvos skausmu. Venkite rimtų sprendimų, daugiau laiko skirkite vidiniam darbui, maldai, prioritetų peržiūrai, senų darbų pabaigimui. Geras laikas prisiminti šeimos, giminės istoriją.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius