Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – liepos 19 d.

Kam darbo, o kam ir poilsio savaitė prasidės gana gražia diena, o ir visos darbo dienos turėtų būti darbingos – tai laikas prieš pilnatį, kuomet verta imtis naujų darbų. Tiesa, pats metas sudėtingas, todėl su itin didelių projektų iniciatyvomis vertėtų palaukti, tačiau įgyvendinti, tęsti jau pradėtus, paruoštus laikas gana sėkmingas.
Rožių krūmas
Rožių krūmas / 123RF.com nuotr.

Mėnulis visą dieną keliaus giliai žvelgiančiu, aistringu ir dideles energijas, taip pat ir pinigus valdyti padedančiu Skorpiono zodiako ženklu, tad verta pagalvoti apie rimtesnių finansinių reikalų tvarkymą, taip pat ir asmeninių resursų stiprinimą – laikas tinkamas imtis kovos menų, transformuojančių praktikų, psichologo konsultacijai.

Gebėjimas pamatyti, iškelti į paviršių paslėptus dalykus gali suteikti šiokio tokio sunkumo, vidinės agresijos riziką, todėl pasaugokite mylimus žmones nuo savo emocijų ar aistrų, ramiau reaguokite ir į kitų provokacijas. Daug kas priklausys nuo gebėjimo laiku patylėti ar pasakyti reikalingą žodį, rasti sprendimą, taip pat nuo kūrybingumo.

Drąsiai ir ramiai veikti padės ugninės, purpuro, balta, auksinė spalvos aprangoje, puoškitės piropu, alavo dirbiniais.

Maistas ir gėrimai turėtų būti kvapnus nuo prieskonių – kepkite ir valgykite meduolius, bandeles ir pyragus su cinamonu, blynus su kvapniomis uogienėmis. Antra vertus, verta pradėti ir sveikos mitybos ar valomosios dietos kursą.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Jausmų ir santykių su artimaisiais išbandymo diena, kuomet galima labai skausmingai patirti savo silpnybes ir tuo pačiu tai galimybė vidiniams pokyčiams, savianalizei ir giliai transformacijai. Išdrįskite nuoširdžiai pasikalbėti su tėvais, pasigilinti į šeimos, giminės istoriją. Profesine prasme tai irgi gali tapti rimtų sprendimų, pokyčių, naujo darbų etapo pradžia.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Asmeniniams santykiams ši diena gali tapti tiek išbandymo, tiek ir susitaikymo ir gilesnio savęs pažinimo diena, tad pažvelkite į kylančias įtampas tiesiog kitaip – gal dings ir pretekstas jaudintis. Šiandien verta imtis didesnių, sudėtingų darbų, ieškoti paramos, finansavimo jūsų projektams, planuoti naujus darbus arba pertvarkas, įdėmiai tikrinkite jus pasiekiančią informaciją, venkite intrigų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pasistenkite šiandien nuveikti kuo daugiau, verta imtis svarbių profesinių, verslo projektų, grįžti prie ankstesnių savo idėjų įgyvendinimo, tobulinimo – visais atvejais tai perspektyvu, o darbe galite sulaukti tiek paaukštinimo ar bent pagyrimo iš darbdavių, tiek ir finansinės sėkmės ar bent paskatinimo. Verta pasirūpinti savo bei artimųjų sveikata.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien gana rimtu iššūkiu jums gali tapti pokalbis su darbdaviu – kad ir ką beišgirstumėte ar jaustumėtės klaidingai suprasti, priimkite tai kaip pamokas, susilaikykite nuo kaltinimų tiek sau, tiek ir kitiems. Būkite saikingesni pramogaudami, išlaidaudami ar tenkindami savo bei mylimųjų poreikius, tuo pačiu venkite konfliktuoti dėl pinigų, paieškokite būdų situaciją pakreipti kita linkme.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Namiškių ir jūsų poreikiai bei požiūris į pasaulį gali išsiskirti, ypač jeigu imsitės spręsti nekilnojamojo turto, paveldėjimo, draudimo reikalus, galite pasijausti nuskriausti ar bejėgiai, tačiau ar tikrai viskas yra tik taip, kaip matote? Pasikalbėkite su aplinkiniais ir daug kas gali pasimatyti kitoje šviesoje. Verta daugiau bendrauti, ieškoti bendraminčių, aptarti naujus projektus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Esate labai dėmesingi ir jautrūs antrosios pusės, aplinkinių jausmams ir poreikiams, tačiau pasitikėjimo savyje jums trūksta. Bet ar yra tam rimto pagrindo, o gal tai tik žaidimas? Raskite laiko atokvėpiui tarp darbų ir skirkite daugiau laiko apmąstymams apie savo tikslus ir profesines perspektyvas, su kolegomis aptarkite būsimus darbus, įvertinkite savo galimybes.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Noras įtikti visiems šiandien gali jums daug kainuoti, tad ieškokite kitokių būdų padėti draugams, atlikti savo įsipareigojimus, tad verčiau daugiau laiko ir dėmesio skirkite savo ir artimųjų sveikatai, atsipalaidavimui. Būkite itin dėmesingi bendraudami tiek su klientais, tiek su antrąja puse profesiniais klausimais, tvarkydami dokumentus, pasirašydami sutartis – įrodykite savo profesionalumą.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Esate visiškai atsipalaidavę ir pilni svajų, kūrybinio įkvėpimo, tačiau pasistenkite visų pirma susidoroti su profesinėmis užduotimis, o tik po to leistis savais keliais. Bendravimas su užsieniečiais, kultūriniai skirtumai ar susikalbėjimo problemos gali tapti tikru iššūkiu, ypač jeigu teks spręsti su sveikata susijusius, buitinius reikalus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Esate nusiteikę rimtai – geras laikas tvarkyti dokumentus, atstatyti nutrūkusius ryšius, pabaigti anksčiau pradėtus mokslus, pamatyti, kurlink norėtumėte judėti toliau ir peržiūrėti savo planus. Venkite pernelyg intensyvaus bendravimo, galvokite, ką sakote, susilaikykite nuo konfliktų provokavimo, verčiau pasimokykite iš klaidų, o rytoj būsite pilni optimizmo.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ką bedarydami, dirbdami ar bendraudami, šiandien pasistenkite tikslintis visą informaciją, bus verta įdėti pastangų siekiant suprasti kitų interesus ir itin atsargiai spręsti finansinius klausimus – susilaikykite nuo vertinimų, venkite provokacijų, ieškokite naujų būdų išsakyti savo jausmus ir poreikius. Pretenzijos namiškiams gali atsisukti priešingu galu, priversti skausmingai pripažinti savo silpnybes.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Esate pilni svajonių ir planų apie jų įgyvendinimą – geras laikas pasiruošimams, resursų koncentravimui, tačiau atsargiau vertinkite savo galimybes ir mažiau apie tai pasakokite. Apskritai plepumas gali šiandien atsisukti prieš jus, bus svaru ištaikyti laiką ir vietą. Būsite labai optimistiški vertindami savo profesines galimybes ir planuodami finansus, tad ramiau priimkite antrosios pusės pastabas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Esate pilni entuziazmo ir optimizmo, tiek galvodami apie naujas idėjas, tiek ir kurdami ateities planus, ypač susijusius su kitomis šalims, tačiau būkite atsargesniais, mažiau plepėkite, bus itin svarbu suderinti svajones su jau prisiimtais įsipareigojimais, įvertinti visas aplinkybes, taip pat finansines ir apskritai paieškoti alternatyvų – šiandienos įžvalgos gali padėti išvengti problemų ateityje.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius