Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – rugpjūčio 9 d.

Antroji diena po jaunaties įtrauks į naujo ciklo užduotis. Mėnulis Liūto Zodiako ženkle kvies kurti, džiugiai, su įkvėpimu imtis to, apie ką svajojote, kuo gyvenote vakar vakare – šios dienos mintys, planai turi didelę įtraukiančią jėgą, tad palanku pasidomėti, kaip galėtumėte geriausiu būdu realizuoti tai, kas jums rūpi.
Voratinklis.
Voratinklis. / Fotolia nuotr.

Tai pasirinkimo ir pokyčių diena, tinkama pajausti, pamatyti, atrasti geriausius būdus, kelius, priemones, bendražygius, su kuriais norėtumėte toliau eiti. Taip pat ir suvokti savo kūno poreikius, ypatingai atsirenkant maisto produktus, kosmetiką ar pan.

Didžioji dienos dalis gali būti mažai rezultatyvi, tačiau kūrybinga – leiskitės į ieškojimus, mokykitės iš vaikų. Pirkiniams, finansiniams sprendimams, grožio procedūroms ar meilės prisipažinimams šiandien diena mažiai palanki, juolab laikas iki 15 val. 22 min. iki 17 val. 55 min, kuomet Mėnulis pereis į kruopščiosios, rūpestingosios švaruolės ir sveikuolės Mergelės ženklą, padėdamas pagalvoti jau apie labai konkretų svajonių įgyvendinimą.

Geras laikas paanalizuoti, ko reikia, suskaičiuoti, kas turima, sudėlioti mintis į lentynas. Vakaras itin palankus paieškoti jums labiausiai tinkamų būdų sveikiau gyventi, palaikyti kūną tvirtu ir atspariu išorės veiksniams. Kad ir kaip norėtųsi šiandien supykti ant keistų taisyklių, valdžios sprendimų ar apribojimų, ieškokite būdų išlaikyti visų pirma gerumą savyje ir veikti tik iš tokios pozicijos – tikėtina, kad situacija spręsis visai kitaip nei galima buvo bijoti.

Dėvėkite lengvus, neryškių, pereinančių spalvų drabužius, papuošalai taip pat turėtų būti lengvi, aliumininiai ar plevenantys vėjyje. Maistas tiks vegetariškas, lengvas - įvairūs žalumynai, salotos, daigai, visos daržovės ir vaisiai, miežinis ragaišis, miežinės kruopos, sėklos ir riešutai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Keistai jaučiatės šiame pasaulyje – norisi džiaugtis, mylėti, esate visiškai apsvaigę nuo antrosios pusės rūpestingumo ir darbštumo, patys taip pat džiaugiatės galimybe kažkam padėti, nudžiuginti konkrečiu darbeliu, tačiau saugumo mažoka, sutarti su pasauliu ir aplinkiniais, kolegomis, bendradarbiais taip pat sudėtinga – būkite budriais, palaikykite atvirus santykius.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Puiku, jeigu atostogaujate ar jūsų darbo grafikas mažiau įtemptas, mat didžiąją dienos dalį jums labiau rūpės asmeniniai, šeimos reikalai nei darbas, tačiau pasistenkite suderinti savo ir viršininkų planus, antraip bus lengva sugadinti savo reputaciją. Šiandien vertėtų mažiau kalbėti, o daugiau stebėti ir gilintis, o vakarą skirkite smagiai pramogai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pilna veiksmo diena – jūs esate savo stichijoje, kuomet tenka bendrauti, kažką organizuoti, tvarkyti dokumentus ar tiesiogiai susitikti su žmonėmis, tik likite labai atidžiais tiek klausydami, tiek ką nors skaičiuodami, kalbėdami – bus lengva pridaryti klaidų, taip pat ir finansinių. Bus lengva atsirinkti, pajausti, kas iš tiesų jus džiugina, ką atliekate su malonumu, o kas sekina – verta mažinti pastarosios veiklos.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmiausia verta atkreipti dėmesį, kad stambesnėms išlaidoms, didesniems pirkiniams, juolab paklausius kažkieno pažadų ar vilionių, laikas mažai palankus, nebent tai būtų bandymas kuo racionaliau išspręsti skolų atidavimo ar kažkokių klaidų nulemtas problemas. Gali tekti ir susimokėti baudas. Kad ir kaip norėsite išgelbėti pasaulį, bendraukite išlaikydami blaivią galvą, nors kai kurios iliuzijų pilys gali griūti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Susitelkite ties svarbiausiais dalykais – esate matomi, todėl bus itin svarbu atsirinkti, ką sakote, su kuo ir kaip bendraujate, taisyti ankstesnius pasirinkimus. Gali tekti spręsti rimtus derybų, teisinius klausimus, peržiūrėti sutartis. Pats metas koreguoti ir asmeninių santykių kokybę, pajausti, kas jus tenkina, o ką norėtumėte keisti. Atsargiai su finansiniais sprendimais – galite pervertinti situaciją.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Didžiąją dienos dalį dar būsite linkę atsitraukti nuo aktyvesnės veiklos, bendravimo, tačiau darbų ir veiklos turėsite. Bus svarbu suderinti kūno ir sielos poreikius su tuo, ko reikalaus aplinka ir atsisakyti atstumiančių, tuščiai energiją eikvojančių dalykų, santykių. Tiesa, daug kas šioje srityje atrodys gražiau nei galbūt yra, teks pasistengti derinant idealizmą su įprastai praktišku protu, antraip galite likti suvedžiotais.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Dieną turėsite pakankamai veiklos – palankus laikas pasidomėti jūsų idėjų įgyvendinimo galimybėmis, aptarti reikalus su draugais, ieškoti bendraminčių ar kolegų. Dar anksti galutinai dėlioti taškus, nes yra arba gali greitai atsirasti naujų klaustukų, todėl bus itin svarbu įjungti tiek protą, tiek pajautas – atsisakykite atstumiančių variantų. Vakarą skirkite poilsiui, sveikatos atstatymui.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Akivaizdu, kad būsite linkę profesiniams, karjeros reikalams skirti daugiausia dėmesio – pats laikas dėliotis prioritetus, pajausti, kokios veiklos, kryptys iš tiesų jūsų, džiugina, motyvuoja, "veža", o kas tiesiog sekina. Kiekvienas tik pats gali sau tai nustatyti, tad kartu su protu įjunkite ir intuiciją. Vakarą skirkite draugams, jausmams ir menams, nors teks pasistengti derinant visus interesus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Smagi diena, kuomet norisi visko daug ir plačiai – puikus laikas planuoti keliones, susitikti su išskirtiniais, daug išmanančiais žmonėmis, užsieniečiais, gilintis į mokslo naujienas. Puikus metas dėliotis prioritetus, nes jau vakare norėsis imtis praktinio savo idėjų įgyvendinimo. Pasiruošimas, susikaupimas bus svarbus, laikykitės teisės aktų reikalavimų, apribojimų, venkite skubos.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Turite rimtų planų ir gana skubių didelių reikalų – pats metas pergalvoti, kaip geriausia būtų juos įgyvendinti, nes finansinė dalis reikalaus peržiūros, taisymo, gali tekti iš naujo sudėlioti prioritetus, tikslintis aplinkybes. Bus labai svarbu išlaikyti gerą nuotaiką, optimizmą ir atmesti tai, ko imatės iš baimės, atsirinkti informaciją, žmones. Kad ir kokių blogų naujienų išgirstumėte, siekite aiškumo.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Derybų, bendravimo, santykių aiškinimosi ir pasirinkimų diena. Teks pasitelkti visą savo išmonę, jei norėsite išlaikyti harmoningus ir džiugius santykius tiek su kolegomis, verslo partneriais ar antrąja puse. Pripažinkite savo klaidas, tačiau visada yra ir geroji situacijos pusė – išnaudokite ją. Vakaras emocingas, po susitaikymo gera parodyti jausmus, tačiau susilaikykite nuo išlaidų ar audringesnių pramogų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Sunku suderinti savo ir antrosios pusės interesus, nors ir labai norite būti geriausiais, rūpestingiausiais. Verčiau skirkite dieną darbams bei sveikatos reikalams – pats laikas pasirūpinti sveikesne ateitimi, įtvirtinti kūnui ir sielai palankesnius įpročius, pritaikyti aplinką. Vakarą skirkite antrajai pusei, derinkite interesus, antraip bus sunku išvengti varginančios įtampos.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius