Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – rugsėjo 27 d.

Darbo savaitė prasidės labai aktyviai – Mėnulis keliaus dinamišku, su komunikacija, vadyba, smulkia prekyba, mokymusi siejamu Dvynių zodiako ženklu. Jį gražiai palaiko ir Saulė, Marsas bei Venera, taip pat oro stichijos Svarstyklių ženkle, kartu skatindami bendravimą, derybas, gebėjimą tartis ir susitarti.
Rudeninė panorama
Rudeninė panorama / 123RF.com nuotr.

Viskas būtų gerai, tačiau nuo šiandien iki spalio 18 d. Merkurijus mūsų atžvilgiu pradės judėti tarsi atgal, todėl stabdys naujas iniciatyvas, strigs viskas, kas susiję su ryšių palaikymu, dokumentų tvarkymu – visai galima situacija, kad ir patys kažką pamiršite, praleisite pro ausis, tad mažiau pykite ir ant kitų už jų klaidas – tiesiog toks laikas. Belieka susilaikyti nuo noro paskubinti reikalus, gali tekti taisyti ir anksčiau padarytas klaidas.

Laikotarpis puikiai tinkamas grįžti prie jau pradėtų reikalų, peržiūrėti ir galbūt patobulinti tai, kas jau padaryta, pabaigti įvairiausius darbus. Mokyklose irgi verčiau kartoti tai, kas jau buvo išdėstyta, nei mokyti visai naujų dalykų. Tad šiandien verta kibti, ypač pasitelkus kitus, į tuos darbus, kuriuos reikia pagaliau įveikti, prisiminkite senas pažintis, ieškokite pagalbos.

Laikas sudėtingas, todėl patiklumas, išsiblaškymas šiandien išties gali gana stipriai pakišti koją. Labai atsargiai vertinkite iš kitų gaunamą informaciją, tačiau ir patys tikrinkite kitiems perduodamas žinias, prieš sakydami ar rašydami labai gerai pagalvokite, ar tai tikra, venkite bet kokių melo, noro manipuliuoti, apgauti apraiškų.

Yra gana didelė tikimybė, kad paaiškės ir ilgai slėptos paslaptys, nusikaltimai, išlįs melas, tačiau tai gali įnešti tik dar daugiau sumaišties, todėl esant reikalui apginkite tas tiesas, dėl kurių esate tikri, ir susilaikykite nuo kaltinimų ar svetimų nuodėmių aptarinėjimo. Verčiau grįžkite prie to, kas jus įkvepia, veda pirmyn, bendraukite su išmintingais, stabiliais ir nuoširdžiais žmonėmis.

Šviesias nuotaikas palaikyti padės ryškios aprangos spalvos, ypač auksinė geltona, geltonai oranžinė kartu su balta, puoškitės Saulės akmeniu, baltojo aukso dirbiniais.

Maiste turėtų būti daugiau sėklų, riešutų ir patiekalų su jais. Patiekalus gardinkite iš jų pagamintu sviestu, spaustu aliejumi. Prisiminkite miežius ir patiekalus su jais – kepkite ragaišį, virkite sriubas, košes, troškinius su miežinėmis, perlinėmis kruopomis. Atsisakykite mėsos, žuvies.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tęsis sekmadienio tendencijos, nors asmeninių santykių keliamos įtampos sklaidysis, tačiau laikysis dėmesys tiek antrajai pusei, tiek ir kitiems greta esantiems asmenims, padės gebėjimas tartis, palaikyti darnius santykius. Atsiribokite nuo bet kokių avantiūrų, plepalų ar bandymų save apgauti – tik nuoširdumas, aiški informacija, taisyklių paisymas leis jums susitelkti rezultatyviam darbui.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Darbinga, produktyvi diena, kuomet ramus, sutelktas išmintingas darbas, aiškūs tikslai ir noras padėti kitiems neš jums šiandien tiek pasitenkinimą, tiek ir ilgalaikę naudą, tačiau svarbu susilaikyti nuo noro kažkur pagudrauti, paskubėti, taip pat pasiduoti įkalbinėjimams ar gražiems pažadams. Labai greitai visos klaidos gali gana skaudžiai atsiliepti, kad siekite aiškumo žodžiuose, skaičiuose.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Sėkmė ir pagundos pastarosiomis dienomis bus greta – ar pavyks išbalansuoti ir pasaugoti save nuo nuodėmės? Itin svarbu bus pasirūpinti tuo, ką ir kaip nešate į pasaulį, kokią žinią skleidžiate. Gali išaiškėti jūsų ar darbdavių klaidos, dėl jų kilti problemų, todėl bus itin svarbus aiškus savo atsakomybės žinojimas ir ribų paisymas, atsirinkite, su kuo būti ir apie ką bendrauti, venkite apkalbų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jeigu tik galite, atsiribokite nuo viešos veiklos, išorinio informacijos srauto – dabar puikus metas pabūti su savimi, saugioje aplinkoje ir pasigilinti į savo poreikius. Palankus metas kartu su tėvais, artimaisiais spręsti būsto, nekilnojamojo turto, finansinio saugumo užsitikrinimo klausimus, grįžti prie ankstesnių sutarčių, susitarimų peržiūrėjimo, remonto. Be jokios skubos, ieškant sutarimo.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nuveikti ir pasiekti šiandien galite labai daug, ypač jeigu tai jau pradėta veikla, tęsiami projektai – verta spręsti jau anksčiau kilusias problemas, ieškoti naujų sprendimų, galbūt net peržiūrėti sutartis, šiek tiek koreguoti planus. Būkite itin atsargūs spręsdami finansinius klausimus – savo ar svetimos klaidos gali brangiai kainuoti, atsiribokite nuo bet kokių bandymų gudrauti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Būsite visa galva pasinėrę į profesinius reikalus – tai jūsų sėkmės metas, net ir tuomet, jeigu kolegos bandys jums pakišti koją ar sužinotumėte blogų naujienų, todėl, kiek galite, atsiribokite nuo svetimų problemų ir kryptingai darbuokitės. Būkite itin dėmesingi, kruopščiai tikrinkite informaciją, analizuojamus duomenis, taip pat siekite subalansuoti darbo ir poilsio režimą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Labai įdomus metas, kuomet veriasi įvairios galimybės, tačiau jūs esate linkę imtis tik to, ko iš tiesų norite – jus veda jūsų kūrybinės idėjos, laikas itin palankus dirbantiems ar bent jau laisvalaikiu rimčiau užsiimantiems kultūros, meno srityse, dizaineriams. Belieka palinkėti siekti savo svajonės, tačiau gali tekti šiek tiek padirbėti su vidiniu tinguliu, noru palikti viską savieigai ar per daug pasitikėti kitais.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nors aktyvesnę veiklą, juolab fizinį darbą esate atidėję, tačiau tai idealus metas pasidarbuoti ties tuo, kas jums asmeniškai labiausiai rūpi, suteikia pagrindą tolesnei veiklai – tai tapatybės, savo santykio su gimine, šaknimis ir pasauliu, kūrybinės paieškos. Vis dėlto budrumas šiuo metu būtinas. Ypač būkite atsargūs, jeigu tektų pasirašinėti dokumentus, atsisakykite tariamai lengvų kelių.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Esate labai pozityviai nusiteikę pasaulio ir aplinkinių atžvilgiu – šiandien kartu su kitais galite nuveikti išties daug, belieka pasitelkti draugus, imtis atsakomybės ir spręsti įsisenėjusius klausimus – palanku dirbti kartu su kitais, ieškoti bendrų sprendimų, tartis dėl taisyklių. Iš jūsų pusės bus labai svarbu vengti bet kokio savanaudiškumo, tačiau ir patiklumas, noras lengvai laimėti gali kainuoti reputaciją.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Panašu, kad bandote darbdaviams įrodyti, kad esate daugiau vertas nei gaunate, o jūsų nuopelnai ir sėkmė kalba patys už save, pats metas nuo kovos pereiti prie derybų, tačiau būkite atidūs, nes padaryti klaidų bus lengva, o tai gali ateityje skaudžiai atsiliepti. Todėl venkite bet kokio gudravimo, manipuliavimo, noro lengvai išsisukti, bus labai svarbus atvirumas ir rūpestis tais, kurie šalia.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Gražus metas, kuomet galite nuveikti daug jums reikšmingų dalykų, tęsti jums svarbią kelionę, svarbius darbus ir pagaliau atsigręžti į tai, kas gi jums kelia vidinę įtampą – pats metas peržiūrėti savo santykį su informacija, žiniasklaida, o gal ir patys esate tie, kurie rašo – palanku tikrinti, taisyti, tvarkyti tekstus. Susilaikykite nuo skubotų išlaidų, pasaugokite savo turtą, tikrinkite sąskaitas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Namai ir artimųjų reikalai šiandien itin rūpės, tačiau būkite atidūs, venkite bendrauti su svetimais ar pernelyg saldžiais geradariais, tikrinkite gaunamas žinias, o ir patys galvokite, ką sakote, po kuo pasirašote, venkite gudravimo, palaikykite geranorišką atmosferą. To itin prireiks, jeigu norėsite garbingai išspręsti pribrendusius finansinius, nekilnojamojo turto, būsto reikalus.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius