Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitės horoskopas – rugsėjo 11–17 d.

Jeigu perskaitytas astrologines prognozes pamiršite, tai jokiu būdu šią savaitę nepamirškite skėčio – žadamas lietus.
Lietus
Lietus / 123rf.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Svarbiausius darbus pasistenkite užbaigti iki savaitgalio, nors labiau tikėtina, jog vyraus poreikis skirti daugiau laiko savo malonumams nei pareigoms. Galėsite nesunkiai suderinti darbą su pramogomis.

Produktyvus metas tiems, kurie ruošiasi pirkti nekilnojamąjį turtą, keltis į naują gyvenamąją vietą arba pagerinti jau turimą. Rimti karjeros reikalai šią savaitę turėtų palaukti, nebent jie būtų susiję su vaikų ugdymu, kūryba, sporto, renginiu ir aktyvaus laisvalaikio organizavimu. Savaitės pabaigoje galimi susitikimai, kurių metu sulauksite nemažai komplimentų ir malonių kvietimų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Dinamiška savaitė, kurios metu bus lenktyniaujama su laiku, nes veiklos bus tiek, jog jausite, jog paroje yra per mažai valandų. Energijos, idėjų ir optimizmo turėsite pakankamai, ypač pirmąją savaitės dalį, tačiau pasistenkite neužmiršti, jog svarbu pasirūpinti ir savo sveikata.

Jei organizmo poreikius ignoruosite, tuomet antroje savaitės pusėje gali tekti atsisakyti kai kurių idėjų vien dėl būtino poreikio poilsiui ir atsistatymui. Taigi, paskirstykite darbus protingai ir neskubėkite - veikdami ramiai nuveiksite daugiau nei manote. Dalį pareigų perleiskite kitiems ir taip palikite vietos meilės reikalams.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Viena produktyviausių ir geriausių savaičių, kuomet galėsite save realizuoti tiek asmeniniame gyvenime, tiek ir darbe. Būsite nepralenkiami veikloje, kurioje reikia pademonstruoti savo asmeninę poziciją, eiti kitų priekyje, pristatyti savo pačių idėjas.

Jeigu turite rimtų sumanymų, kuriems reikia Visatos palaikymo, tuomet skubėkite juos įgyvendinti pirmoje savaitės pusėje. Daug pasieksite pasitelkdami savo iškalbos dovaną, šmaikštumą bei gebėjimą prisitaikyti prie situacijos. Antroji savaitės dalis taip pat nusimato gana sėkminga savirealizacijai, nors jau ir ne tokia dinamiška.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmoji savaitės dalis gali būti kiek niūresnė nei antroji. Tiek darbe, tiek ir meilės srityje greičiausiai susikaups tamsūs debesys, kurie neleis įžvelgti gražių dalykų, kurių taip pat nutiks. Sunkios nuotaikos gali būti lengvai pašalintos, jei tik apsižvalgysite aplinkui ir suprasite, jog nerimaujate dėl smulkmenų, kurios yra laikinos, lengvai įveikiamos ir neturi esminės įtakos jūsų gyvenimui.

Antrąją savaitės pusę skirkite kuo daugiau dėmesio darbui bei mokslams, kurie gali leisti ateityje pajudėti į priekį karjeros sferoje. Darbus nudirbsite greitai ir kokybiškai - nereikės jūsų nei raginti, nei jums pagelbėti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Savaitės pradžioje ypatingai stipriai jausis padidėjęs tvarkos ir disciplinos poreikis, o įvairiems nebūtiniems malonumams bei tuščioms kalboms bus gaila skirti savo laiką. Tai gerai, nes padės per trumpą laiko tarpą sutvarkyti daug reikalų. Visgi svarbu stebėti save ir nepereiti nuo profesionalumo į žiaurumą ir sausą formalumą, kuris gali gerokai sugadinti santykius su aplinkiniais. Taip pat svarbu neviršyti saiko darbe ir neaukoti sveikatos, kitaip jau antrąją savaitės dalį pajusite to pasekmes. Asmeninio gyvenimo bei draugystės sferoje šią savaitę galimos krizės, tačiau jau savaitgalį tą pavyks ištaisyti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Tai jums viena darbingiausių ir produktyviausių savaičių - ypač nemažai nuveiksite profesinėje srityje. Vyraus naujų taisyklių diegimas, disciplinos ir dienotvarkės siekis. Toks poreikis gali būti tiesiog neišvengiamas, kadangi planų turėsite daug, o juos įgyvendinti pavyks tik veikiant strategiškai ir nuosekliai.

Sklandžiai eisis darbai, susiję su administravimo, organizavimo sritimi, stambiais finansais, verslu bei gamyba. Kiek sunkiau gali būti tiems, kurie užsiima kūryba, grožio puoselėjimu. Antroji savaitės dalis vaisinga santykių atkūrimui bei harmonizavimui. Neapleiskite artimų draugų, parodykite jiems dėmesį.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pirmoji savaitės dalis pateiks išbandymų asmeniniame gyvenime. Nebijokite naujovių ir išbandymų, išmeskite iš galvos savo pačių nustatytas ribas ir neleiskite baimės jausmui diktuoti sąlygas, tuomet meilės sferoje galite patirti išties malonių akimirkų.

Antrąją savaitės dalį asmeninis gyvenimas gali tapti jau mažiau aktualus, nes jausite poreikį kuo daugiau pasiekti profesijos sferoje. Nors darbai judės į priekį ne taip greitai, kaip norėsite, tačiau aplinkiniai vis tiek demonstruos jums pagarbą už jau nuveikus darbus. Savaitės pabaigoje norėsite kuo daugiau ramybės ir drauge sieksite romantiško bendravimo su mylimuoju.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savaitės pradžia palanki naujų santykių užmezgimui, įvairiems susitikimams skirti ir partnerystės sumanymams aptarti. Aiškiai jausite, kad būtina užsitikrinti aplinkinių simpatijas bei palaikymą savo veikloje. Iš tikrųjų šią savaitę ypač patartina siekti aktyvaus bendravimo ir neužsidaryti vienumoje, nes kitaip nuveiksite labai nedaug.

Pasirūpinkite savo išvaizda, atnaujinkite garderobą, pritaikykite įvaizdį prie aplinkybių ir taip pasieksite dar geresnių rezultatų. Susilaikykite nuo kritikos ir savo pozicijos demonstravimo, nes šiuo metu naudingiau prisitaikyti patiems nei versti kitus prisitaikyti prie jūsų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Tai geras metas tiems, kurie turi rimtų planų asmeniniame gyvenime. Pirmoji savaitės pusė gali suteikti palankių ir rimtų progų vienišiams. Tiems, kurie antrąją pusę jau turi, tai puikus metas pusiausvyrai bei santykių šilumai kurti bei puoselėti. Taps aiškūs tolimesni reikalingi žingsniai šioje sferoje, kurie padės sutvirtinti ryšį, tad beliks tik juos žengti.

Antroji savaitės dalis palanki įvairiems kūrybiniams ir net rizikingiems projektams, tad šias dienas skirkite rimtiems darbams, o ne malonumams. Visgi paskutinės dvi savaitės dienos jau nėra tinkamos naujiems darbams pradėti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmosiomis savaitės dienomis gali tekti daryti tuos darbus, kurių daryti nenorite, tačiau privalote. Būtų geriau net nebandyti išsisukti ir perleisti juos kitiems, nes tai sukels aplinkinių nepasitenkinimą ir pakenks jūsų reputacijai.

Meilės sferoje jausis didėjantis abejingumas, padaugės kritikos ir įtampos. Taip klostysis dėl, kad šis laiko tapas turi būti skirtas ne meilei, o pareigoms. Kruopštus darbas bei atsakomybė už savo veiksmus šiomis dienomis turi būti jums svarbiausia tema, o asmeniniam gyvenimui ateis metas antrąją savaitės dalį. Atsiras laiko tiek partneriui, tiek ir asmeniniams reikalams.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmoji savaitės pusė - viena iš geriausių ir produktyviausių rugsėjį. Tuo ypač pasižymės pirmosios trys dienos, kuomet galėsite save realizuoti tiek darbo sferoje, tiek ir asmeniniame gyvenime. Energijos turėsite pakankamai, tai pavyks daug kur sudalyvauti ir nuveikti daugiau nei paprastai. Kai kurie darbai puikiai pasidarys tarsi savaime, o kai kurie liks tiesiog užmiršti, nes bus jums neįdomūs.

Antroji savaitės pusė jau visai kitokia: akcentai persikels iš malonumų į pareigų sritį. Vaisingas metas tvarkyti dokumentus, užsiimti smulkiais, tačiau būtinais darbais. Atidžiai klausykitės viršininko nurodymų ir atlikite viską kruopščiai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmoji savaitės dalis - tai palankus metas tvarkyti su šeima ir namais susijusius darbus. Taip pat vaisinga būtų ieškoti reikalingų žinių, rašyti prašymus, kreiptis pagalbos į stiprius žmonės, pradėti smulkius projektus, kurie būtų nesunkus, tačiau svarbus ir reikalaujantis laiko ir aplinkinių palaikymo. Nebijokite prašyti kitų žmonių pagalbos, nes taip pasieksite net daugiau nei šiuo metu atrodo įmanoma.

Antrąją savaitės dalį bus progų smagiai pasilinksminti, atsitraukti nuo rutinos, skirti laiko savo hobiui. Gali būti, jog maloniai nudžiugins vaikai arba mylimasis. Jeigu sulauksite komplimentų, jie greičiausiai bus nuoširdūs.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius