Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – rugpjūčio 18 d.

Rytinių reikalų tvarkymą pradėkite nuo 9 val. ryto, mat iki šio laiko, kuomet Mėnulis pereis iš optimistiškojo Šaulio zodiako į su griežtumu, stabilumu ir koncentracija siejamo Ožiaragio ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas, kuomet gali kažkas vykti kitaip nei planavote.
Dangus
Dangus / 123RF.com nuotr.

Likęs šios ir artimiausios dienos laikas – vienas sėkmingesnių įvairiems su karjera, darbų planavimu, inžinerija, statybomis, nekilnojamuoju turtu susijusiems darbams, tačiau padidėja aplinkinių reiklumas darbų kokybei, profesionaliam ir atitinkančiam reikalavimus išpildymui. Labai svarbu paisyti struktūros, hierarchinių reikalavimų, labiau atkreipti dėmesį į vyresnių žmonių patirtį, apskritai rodyti jiems daugiau pagarbos.

Mėnulis augantis, artėjantis į pilnatį, tad imkitės svarbiausių reikalų, jeigu norite, kad jie būtų ilgalaikiai, nuosekliai vystomi. Būkite įkvėpti, atpalaiduokite kūrybingumą, juolab užteks ir kruopštumo bei valios viską parengti taip, kaip reikia. Tik pasistenkite išlaikyti švelnesnius santykius su tais, su kuriais teks bendrauti, ypač antrąja puse – korektiškumo, etikos klaidos gali būti sunkiai atleidžiamos.

Džiugią nuotaiką šiandien padės palaikyti ugninės, purpurinės, baltos, auksinės spalvos aprangoje, puoškitės piropu, alavo dirbiniais.

O maistui išsikepkite saulę primenančių pyragų ar bent blynų su medumi, daug prieskonių. Valgykite riešutų, sėklų, gerkite arbatas, kitus šiltus gėrimus su prieskoniais.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Palanki diena susitelkti ties karjeros, profesiniais reikalais ir darbais – be jokių abejonių, turite pakankamai daug idėjų, kurias norėtumėte realizuoti, esate pilni entuziazmo, kūrybiškumo, noro veikti ir, svarbiausia, žinantys ką ir kaip padaryti. Verta spręsti strateginius klausimus, planuoti ir nuosekliai imtis veiklos. Visiškai naujiems projektams anksti, tačiau ir be jų yra ką veikti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pastarosios dienos gali būti kiek keistokos, galite jaustis įstrigę laike – kažko lyg ir norisi, bet taurė jau pilna – laikas stabtelėti ir susivokti, nauju žvilgsniu pamatyti tai, kas jau įvyko, ir tęsti tai sąmoningai, tikrinant, kas veikia, o kas ne. Verta apskritai leisti sau atitrūkti nuo tiesioginių darbų, rutinos ir iškeliauti, daugiau fiziškai pajudėti, išbandyti save sportuojant, keliaujant pėsčiomis, lipant į kalnus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Gražus meilės laikas, kuomet norisi būti pačiais geriausiais, gražiausiais, na, tiesiog tobuliausiais, tačiau pastarasis laikotarpis labai slidus, tad pasistenkite likti balanse, antraip galite labai greitai pajausti konkurenciją, kilti baimių, ypač iš pavydo, dėl pinigų, noro kontroliuoti. Pats metas pamatyti tas savo baimes ir jautriau bendrauti, išsakyti tai, kas jums iš tiesų nuoširdžiai rūpi.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Lyg ir viskas gerai, jaučiatės tarsi radę savo vietą, žinantys, ko norite, tačiau aplinkiniai, antroji pusė kažkodėl galvoja kitaip, kelia jums sunkiai priimtinus reikalavimus – o gal tai jūs patys dar kažko bijote? Bet kokiu atveju tęskite pradėtus darbus, daugiau bendraukite, ieškokite informacijos, paramos, ypač sprendžiant ilgalaikius su gyvenamąja vieta, finansinio saugumo užsitikrinimu susijusius reikalus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien gali būti gerokai išbandytas jūsų geranoriškumas, gebėjimas ramiai sureaguoti į aplinkinių pastabas, elgesį, gal net keliamas baimes ar informacinę painiavą, susijusią su sveikata, aplinkos kokybe. Vargu ar šiandien pavyks išsiaiškinti tiesą, verčiau įjunkite savo geranoriškumą, pasaugokite savo ir kitų orumą. Ir vis dėlto verta pasitikrinti sveikatą ar bent pasirūpinti ja patiems, sąmoningai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Norų ir entuziazmo turite daug, tačiau dar anksti pradėti rimtesnę veiklą – dar pataupykite energiją, imkitės to, kas jau seniai jums rūpi, tęskite pradėtus darbus, tačiau raskite laiko ir tai veiklai, kuri jus atpalaiduoja, leidžia pakeisti aplinką, teikia malonumo, tik būkite atsargesni su pirkiniais – norai gali brangokai atsieiti, o ir vaikai gali pareikalauti savo dalies.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien bus labai svarbu išlikti savimi, kad ir kas įvyktų šeimoje, kažkas jus nuvils, bus labai svarbu likti ištikimiems savo idealams, tikėjimui, pasaulėžiūrai – juk jūs žinote, ką ir dėl ko darote, nors gal kartais ir sunkiau tai parodyti tiesmukai, apginti. Apskritai diena labiau palanki likti namuose, pasidžiaugti tuo, ką turite, daugiau pasirūpinti savimi, savo ar artimųjų sveikata.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Kad ir kokių kiltų problemų, šiandien bus svarbu išlaikyti blaivų protą, net jeigu pasijaustumėte visiškai niekam tikę, ypač spręsdami su finansais susijusius reikalus. Baimė – blogas patarėjas, todėl labai atsargiai vertinkite gautą informaciją, yra pavojaus patekti į bjaurią situaciją, likti apgautiems. Pirma aiškinkitės, tarkitės, domėkitės, o tik tada veikite.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Labai aktyvus ir finansiškai gali būti sėkmingas laikas, tik svarbu mažiau plepėti, juolab girtis ar puikuotis, o daugiau dirbti. Šiandien galite daug nuveikti, ypač jeigu išdrįsite ieškoti tų, kurie gali jus kažko pamokyti, turi kompetencijų padėti spręsti problemas, pakonsultuoti. Galbūt pavyks išspręsti ir besitęsiantį asmeninį konfliktą, tačiau teks patiems sau užkelti aukštą moralinę kartelę.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien turėtumėte labai greitai pasijausti vėl besantys tvirti ir savo vietoje, galintys išspręsti visus reikalus, na, gal tik emocinės intrigos darbe gali išmušti jus iš vėžių, galite pakliūti į gana bjaurią situaciją, todėl atsargiai reaguokite į moraliai abejotinus pasiūlymus, antraip pasekmės klampins ilgai. Verčiau imkitės to, kas jus iš tiesų džiugina ir įkvepia.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Ši ir ateinanti diena bus jums kiek sunkesnės, todėl labiau pasaugokite save, daugiau laiko praleiskite vieni, su savimi, saugioje aplinkoje ar tiesiog būsite linkę pabėgti kažkur toliau, tačiau nuo vidinio konflikto fiziškai vargu ar pabėgsite. Leiskite sau atsipalaiduoti, palikite dalį rūpesčių kitiems, tačiau likite saikingi, bus svarbu apginti savo ir kitų orumą.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Visai geras laikas spręsti įvairius konfliktus, įsisenėjusias bendravimo problemas, ypač su antrąja puse, pagaliau paieškoti būdų sutarti, bendrų interesų. Būkite atsargūs sulaukę viliojančių pasiūlymų ar patarimų iš draugų ar bičiulių, gali paaiškėti, kad jie tik drumsčia vandenį, kelia baimes. Bus labai svarbu grįžti į save, susivokti, apginti tai, kas iš tiesų jums svarbu.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius