Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio horoskopas – sausio 9 d.

Astrologinė prognozė trečiadieniui.
Karšta arbata ir skanėstas
Karšta arbata ir skanėstas / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Laukia judri diena, bus daug intelektualaus darbo. Šiandien pasistenkite įsilieti į kolektyvą, tapti grupės dalimi, nesiveržkite visko atlikti patys vieni. Konfliktų tikimybė vis dar nemaža, gali strigti reikiami dokumentai. Po truputį rims įsisiautėjusios emocijos, imsite aiškiau matyti situaciją. Skirkite pakankamai laiko kokybiškam poilsiui, trečiadienį bus lengva pertempti nervų sistemą, gali varginti nemiga.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Trečiadienį Jaučio zodiako ženklo atstovams energijos tikrai netrūks. Jausitės įkvėpti, puikiai seksis dirbantiems kūrybinį darbą. Palankus laikas keliauti, megzti reikiamus kontaktus. Gera diena svarbiems dalykiniams susitikimams planuoti, įvairioms prezentacijoms – lengvai pelnysite aplinkinių palankumą. Susilaikykite nuo finansinių rizikų. Netinka skolinti pinigus, ypač draugams.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Emocijos po truputį rims, tapsite objektyvesni. Šiandien būkite socialiai aktyvūs, plėskite pažinčių ratą. Trečiadienį daug reikiamų durų atsivers per turimas pažintis. Galite sulaukti kvietimų keliauti ar staiga reikės išsiruošti į dalykinę komandiruotę. Meilės fronte ramu, be didesnių dramų. Palankus metas vis dar ieškantiems savo antrosios pusės, gali užsimegzti perspektyvus ryšis.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien nebijokite būti originalūs ir išsiskirti iš minios – tai jums atneš sėkmę. Didžiąją dalį dienos bus sunku sukontroliuoti situaciją, teks prisitaikyti ir plaukti pasroviui. Gali pasireikšti stipresnis nervingumas – neperkraukite nervų sistemos, mokėkite atsipalaiduoti. Regis, teks tvarkyti bendro biudžeto reikalus, ieškosite išeičių, kaip spręsti finansines problemas. Nepalankus laikas tolesnėms kelionėms.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Trečiadienį gali būti tvirtinami svarbūs susitarimai, pasirašomos sutartys. Tai itin palanki diena intelektualiai veiklai, puikiai atsiskleis jūsų komunikaciniai sugebėjimai. Tiesa, galimos staigmenos ir netikėtumai, reikės mokėti prisitaikyti prie pasikeitusių aplinkybių. Šią dieną skirkite daugiau laiko savo partneriui, jums artimiems žmonėms. Įsiklausykite į kitų poreikius ir prašymus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šią dieną bus lengva susipainioti, ypač artimuose santykiuose. Tačiau stabilizuosis situacija darbe, rims anksčiau kilę konfliktai. Neišbarstykite savo dėmesio ir jėgų nereikšmingoms smulkmenoms, tapkite strategais, nusimatykite ilgalaikius tikslus. Trečiadienį daugiau mąstysite apie savo asmeninį gyvenimą. Norėsis šilumos ir pastovumo, būsite linkę įsipareigoti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Kūrybinis potencialas bus aukštumoje. Kurkite, pramogaukite, džiaukitės gyvenimu! Tai nuostabus laikas kelionėms ar kitokiam kontaktui su užsieniu puoselėti. Norėsis laisvės ir nuotykių. Svarstyklėms, esančioms rimtuose santykiuose, tai gali pridaryti bėdos. O štai vieniši šio zodiako ženklo atstovai ir toliau mėgausis priešingos lyties atstovų dėmesiu, eis į romantiškus pasimatymus, prisipažins jausmuose.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Trečiadienį Skorpionai skendės šeimyninėse problemose. Konfliktai artimoje aplinkoje ne juokais išvargins, skatins slogias mintis. Pasistenkite naujai pažvelgti į sudėtingą situaciją, pasitarkite su draugais, ieškokite originalių, nestandartiškų išeičių. Venkite bet kokių finansinių avantiūrų, geriau išvis susilaikyti nuo didesnių išlaidų. Galimos problemos su sveikata.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Situacija namie kels stiprią psichologinę įtampą. Galima laukti stipresnių konfliktų su šeimos nariais, nestigs ir buitinių rūpesčių. Ieškokite būdų nusiraminti ir atsipalaiduoti. Pasistenkite į viską žvelgti filosofiškai, nesutirštinti spalvų. Seksis užsiimantiems kūrybine veikla – kils stiprus įkvėpimas, aplankys itin originalios idėjos. Trečiadienį bus daug bendravimo, galimos naujos įdomios pažintys.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Trečiadienį iš jūsų gyvenimo gali pasitraukti nereikalingi žmonės, atlaisvindami vietą naujoms pažintims. Diena nepalanki kanceliarinei veiklai, tačiau puikiai seksis susitarti su reikiamais žmonėmis. Daugiau bendraukite, konsultuokitės. Aplankys didesnė finansinė sėkmė. Palanku spręsti pinigines problemas, tartis dėl geresnių sąlygų. Tinkamas metas kūrybinei veiklai, meninei raiškai.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien nusišypsos sėkmė. Tai tinkamas metas atsinaujinti – eksperimentuokite su savo išvaizda, atsikratykite nereikalingų minčių ir emocijų. Turėsite progą išspręsti anksčiau kilusius konfliktus, gebėsite objektyviau žvelgti į situaciją. Trečiadienį būkite iniciatyvūs, aktyviai siekite užsibrėžtų tikslų. Gali ateiti reikiama pagalba, atsirasti trūkstamų išteklių. Venkite impulsyvaus išlaidavimo.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Tai miglota diena, kai bus sunku objektyviai vertinti situaciją ir žmones. Kilę konfliktai bus beprasmiai, tačiau gali atnešti didelių nuostolių. Diena tinkama dvasiniam tobulėjimui, savianalizei, meninei raiškai. Didesnė apgavysčių, vagysčių, avarijų tikimybė. Galimi finansiniai nuostoliai per draugus, venkite didesnių investicijų. Vakare vyraus melancholiškos nuotaikos, sustiprės potraukis svaigalams – elkitės sąmoningai.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius