Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Trečiadienio horoskopas – spalio 27 d.

Laikas jautrus, emocingas, skatinantis idealizmą, tačiau tuo pačiu ir atitrūkimą nuo realybės ar bent jau bandymą visokiais būdais tą realybę pagražinti, pabėgti, pasislėpti nuo problemų. Šiandien tos iliuzijos pradės po truputį sklaidytis, o didės būtinybė prisiimti atsakomybę už visa tai, ką darome, aštriai kils profesionalumo, gebėjimo maksimaliai susikaupti ir išspręsti vieną ar kitą problemą aiškiai ir be kompromisų su savimi klausimai.
Karštas gėrimas
Karštas gėrimas / 123RF.com nuotr.

Didės sunkių, tačiau privalomų sprendimų poreikis, priversiantis kai ką iš esmės pakeisti gyvensenoje, santykyje su pasauliu, finansiniu apsirūpinimu, artimiausiu žmogumi ir savo emocijomis.

Mėnulis visą dieną keliaus sentimentaliu, šeimynišku, su motinyste ir skysčiais siejamu Vėžio Zodiako ženklu, paskatindamas daugiau pasirūpinti tais, kuriems mūsų pagalba, dėmesys būtini – vaikais, tėvais, sergančiaisiais, apskritai socialiai silpnesniaisiais.

Suderinti profesinius ir asmeninius reikalus bus sunkiau, norėsis daugiau emocinio artumo, jaukumo, užsiimti tuo, kas iš tiesų traukia, tačiau pasistenkite bent jau atsakingai atlikti privalomus, būtinus darbus, susidėlioti prioritetus ir tik tuomet atleiskite vadžias.

Darbas su kitais, kolektyve bus efektyvus tik tuomet, jei pavyks dirbti atsipalaidavus, kūrybiškai, tačiau aiškiai žinant, ko norima. Palankus metas kolektyviniam „smegenų šturmui“, tačiau tik tuomet, jei pavyks suvaldyti procesą, idėjas panaudoti tikslingai.

Optimistinį nusiteikimą šiandien padės išlaikyti ryški auksinė geltona, geltonai oranžinė kartu su balta spalvos, Saulės akmuo, baltojo aukso dirbiniai.

Maiste turėtų būti daugiau sėklų, riešutų, iš jų spausto aliejaus, taip pat visi patiekalai iš miežių, kepkite ragaišį, atsisakykite mėsos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tęsiasi gana ramus laikas, kuomet labiau norisi būti su artimaisiais, namuose, šiltai ir jaukiai nei aktyviai veikti, tačiau nurimti gali būti sunku, nes turite, ką kitiems pasakyti, parodyti, o draugai, bendraminčiai, kolegos ir tuo pačiu jausmai kitam žmogui skatins jus judėti pirmyn, ieškoti naujų galimybių nešti savo žinią kitiems. Tiesa, galutinis sprendimas turi būti tik jūsų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nors didelių iniciatyvų imtis laikas mažai palankus, tačiau gana palankus grįžti prie tų reikalų, kurie jums jau seniai rūpėjo, buvo svarbūs, tačiau vis pritrūkdavo laiko pasidomėti giliau, pasimokyti, o gal kaip tik perduoti savo patirtį kitiems, ypač, jeigu tai susiję su vaikais, šeima, tradicijomis, aplinkos, vandenų apsauga. Susilaikykite nuo finansinių sprendimų, investicijų, pirkinių.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Būkite saikingesni bandydami primesti savo idėjas kitiems, juolab tikėtis racionalaus atsako – net jeigu idėjos ir prasmingos, dabar anksti imtis iniciatyvų, nebent privers adekvačiau pasižiūrėti į savo galimybes, išteklius. Verčiau pasirūpinkite savo ar artimųjų sveikata, gera savijauta, pasidžiaukite tuo, ką turite – tik taip iš tiesų suprasite, ar jums dar kažko trūksta, o gal turite per daug?

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jaučiatės esą savo rogėse – stiprūs, kūrybingi, tačiau ar tikrai viskas taip gerai, kaip norite manyti, parodys aplinkiniai ir jūsų reakcija į jų pastabas, primenančias tai, kas jums iš tiesų rūpi, labiausiai skauda, tačiau sunku pripažinti net sau. Gali paaiškėti, kad jūsų geri norai mažai gali padėti, reikėtų imtis konkrečių, praktiškų darbų, to, kas iš tiesų būtina namuose, artimiesiems.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien teks suvaldyti norą čia ir dabar sutvarkyti visus reikalus – aplinkybės vers šiek tiek atsitraukti ir pažvelgti į tai, kas vyksta tarsi iš šalies, labiau pasigilinti į jus pasiekiančią informaciją, dokumentus, pasidaryti būtinas išvadas, o gal tiesiog pailsėti, pabūti su artimaisiais. Susilaikykite nuo bet kokių finansinių investicijų, pirkinių – pirma išsiaiškinkite, ko iš tiesų reikia.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Santykiai su antrąja puse gali gerokai apkartinti šias dienas, jausitės apgaudinėjami, išnaudojami. Susilaikykite nuo rimtesnių pareiškimų, verčiau kilusį pyktį panaudokite darbui – šiandien pavyks nuveikti savo ir artimųjų labui tikrai daug, labiau pasirūpinkite ir savo sveikata. Gerų idėjų, kaip tai padaryti, pametės draugai, tad raskite laiko įkvepiančiam pokalbiui.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Profesiniai, darbo ar karjeros reikalai pareikalaus didesnio susitelkimo spręsti ilgalaikes finansines problemas, nors padaryti tai gali būti gana sunku, nes pagundų užsiimti kažkuo kitu, atsipalaiduoti maloniai šnekučiuojantis bus gana daug. Jeigu pavyks suderinti darbą ir poilsį, dirbti matant prasmę ir tikslą, šiandien turėtumėte nuveikti gana daug.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pasitelkite tuos, kuriais pasitikite, jei norite išsiaiškinti jums rūpimus klausimus, savo galimybes, rasti tinkamus sprendimus, išskyrus finansinius. Antra vertus, jums teks prisiimti atsakomybę už tai, ką darote, sakote ar nutylite, kad ir kaip norėtumėte to išvengti. Grįžkite prie savo vaikystės svajonių, naujai pažvelkite į jas, kaip į kūrybos potencialą, ir pasinaudokite tuo.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Emocingos, tačiau labai prasmingos dienos suvokiant savo atsakomybę už tai, kaip jaučiatės, ką duodate ar imate iš kitų – gana didelės sėkmės, prasmingų rezultatų, tačiau tuo pačiu ir sudėtingas, skausmingas laikas, kuomet norisi grįžti į vaikystę ir kuo jaukiau įsitaisyti, pabėgti nuo visų, norisi būti mylimiems ir globojamiems. Venkite perteklinių šnekų, pasaugokite tai, kas jums brangu.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Spręsis ilgai jus emociškai varginęs reikalas, paaiškės jūsų tiesa, taisysis santykiai su jums brangiais žmonėmis, atgausite pasitikėjimą savimi, reputaciją, sulauksite palaikymo iš antrosios pusės, verslo partnerių, tačiau, ko gero, problemų ir priešų dar turite – daug kas priklausys nuo to, kaip išsakysite savo nuomonę, ar sugebėsite nuoširdžiai parodyti dėmesį tiems, kurie į jus žiūri įtariai.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Atsargumas dalinant pažadus, prisiimant įsipareigojimus, juolab siūlant finansinę paramą, šiandien bus itin svarbus. Gali paaiškėti ankstesnės jūsų klaidos dėl pernelyg didelio idealizmo, pasitikėjimo kitais, teks gerokai pasidarbuoti, jas taisant. Palanki diena pasirūpinti savo, artimųjų sveikata, gera savijauta, patogesne namų įranga, tačiau skirkite laiko ir poilsiui, susivokimui, maldai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Atrodo jaučiatės puikiai, esate labai smagiai, kūrybingai nusiteikę, turite ką pasakyti ir parodyti kitiems, tačiau aplinkinių, ypač artimųjų, požiūris į tai, kas jums rūpi, visiškai kitoks, o tai jus gerokai glumina, verčia abejoti tuo, kas jums aišku tarsi savaime. Susilaikykite nuo viešų kalbų ar bandymų kažką įrodyti – laikas atrinks tai, kas prasminga.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius