Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

4 priežastys, kodėl kuprinė yra nepamainomas keliautojo atributas

Kuprinė yra nepamainoma ne tik kasdieniame gyvenime, bet ir keliaujant. Kelioninės kuprinės tarp turistų ir keliautojų yra populiarios nepriklausomai nuo to, į kokios trukmės kelionę leidžiamasi. Youramazingplaces.com išskyrė keturias priežastis, kodėl keliaujant kuprinė yra tiesiog būtina.
Kelionė
Kelionė / 123rf.com nuotr.

1. Kuprinė leidžia keliauti tyliai

123rf.com nuotr./Kuprinė
123rf.com nuotr./Kuprinė

Gabenant daiktus kuprinėje nevargina nesiliaujantis ratukų dardėjimas. Kuprinė padeda išvengti erzinančių garsų ir leidžia eiti kur tik norite – ant grotelių, žvyru dengto kelio ar plytelėmis kloto šaligatvio. To nepavyktų padaryti daiktus gabenantis lagamine ant ratukų. Dėl skleidžiamo triukšmo prieš kelerius metus tokie lagaminai buvo uždrausti Venecijoje.

2. Su kuprine ne taip išsiskiriate iš minios

Pastebėjus žmogų su lagaminu ant ratukų iš karto tampa aišku, kad jis nėra vietinis. Lagaminas išduoda, kad esate turistas, tad jus lengviau apiplėšti – vargu, ar greitai susigaudysite, kas vyksta ir ką daryti. Kuprinė padeda įsilieti į minią ir apsisaugoti nuo klastingų akių.

3. Kuprinė padeda judėti greičiau

123rf.com /Mergina viešbutyje
123rf.com /Mergina viešbutyje

Keliaujant kuprinė leidžia judėti greičiau, nei lagaminai. Užuot laukę eilėje prie lifto ar kilę eskalatoriumi, galite naudotis laiptais bei aplenkti lėčiau judančias žmonių grupes.

Tiesa, lagaminai ant ratukų patogesni gabenant sunkų bagažą, tačiau su kuprine galite pats nukeliauti daug toliau.

4. Kuprinę patogiau gabenti ilgą laiką

123rf.com /Turistai
123rf.com /Turistai

Eidami į žygį kuprinėje galite sutalpinti visus turimus daiktus. Aukštos kokybės kuprinės leis jums ilgiau ant pečių nešti daiktus ir nejusti nugaros ar kaklo skausmų.

Kuprinės yra naudingos tiek kelionėse, tiek kasdieniame gyvenime. Skirtingose situacijose gelbėja skirtingos kuprinės, tačiau jos visad lengvina judėjimą ir atlaisvina rankas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius