Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 11 11

5 žvaigždučių viešbutyje Karolis ištvėrė tik parą: įtikinau sūnų, kad neturistinis Egiptas – įdomiau

Karolis Žukauskas kartu su sūnumi Ąžuolu dviese keliauja jau ne pirmą kartą. Abu jie yra išmaišę Australiją, o ką tik prabėgusias moksleivių rudens atostogas nusprendė praleisti Egipte. Nors dalis šios kelionės priminė visiems įprastą scenarijų – gyvenimas 5 žvaigždučių viešbutyje su „viskas įskaičiuota“ paslaugomis, pasyviai poilsiauti jiems neteko.

„Sūnaus pageidavimu užsakiau viešbutį su „viskas įskaičiuota“, bet man jau po pirmos paros pabodo viešbučio rutina: maistas – baseinas – pramogos – maistas – baseinas – jūra – paviršinis nardymas ir t. t. Todėl pradėjau dairytis, kur galime pakeliauti ir ką pamatyti“, – neslėpė Karolis.

Asmeninė nuotr./Karolio ir Ąžuolo atostogos Egipte
Asmeninė nuotr./Karolio ir Ąžuolo atostogos Egipte

Jau prieš kelionę jis buvo pasižiūrėjęs, kad nuo Hurgados, kur buvo apsistoję, iki senosios Egipto sostinės Luksoro yra maždaug 3,5 val. kelio per dykumą. Tad ieškant, ką veikti ir pamatyti, atsakymas atėjo labai greitai. Beliko tik rasti automobilį nuomai ir leistis į jiems abiem įprastus nuotykius. Apie juos Karolis sutiko papasakoti 15min skaitytojams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius