Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Air Baltic“ pradeda tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Turiną

Latvijos oro linijų bendrovė „Air Baltic“ praneša apie naują maršrutą iš Vilniaus į Turiną (Italija). Tai pirmas kartas, kai bendrovė pasiūlė maršrutą iš Vilniaus, kuris nėra vykdomas iš Rygos. Skrydžiai bus vykdomi vieną kartą per savaitę nuo 2023 m. gruodžio 23 d, rašoma bendrovės pranešime spaudai.
Turinas, Italija
Turinas, Italija / 123RF.com nuotr.

Oro bendrovė taip pat didina skrydžių į kitas slidinėjimo kryptis dažnumą. Miunchenas yra populiari slidinėjimo kryptis, todėl skrydžiai iš Vilniaus bus vykdomi penkis kartus per savaitę. Be to, daugės skrydžių iš Rygos į Kitilę, todėl keleiviai galės lengvai pasiekti slidinėjimo kryptis Suomijoje. Bendrovė savo klientams užtikrina platų slidinėjimo krypčių pasirinkimą. Į Kitilę iš Vilniaus galima lengvai nuskristi per „Air Baltic“ bazę Rygoje.

Visą žiemos sezoną oro linijų bendrovė Vilniuje dislokuos papildomą orlaivį, tad iš viso Vilniuje bus du orlaiviai.

„Džiaugiamės galėdami pranešti apie naujo maršruto iš Vilniaus į Turiną pradžią. Skrydžio kryptis pritaikyta Lietuvos keleiviams, todėl siekiame suteikti patrauklią galimybes aplankyti Turiną ir netoliese esančius Alpių slidinėjimo kurortus“, – teigia „Air Baltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.

123RF.com nuotr. / Turinas, Italija
123RF.com nuotr. / Turinas, Italija

Kaip jau buvo pranešta, oro linijų bendrovė paskelbė artėjančio žiemos sezono skrydžių tvarkaraštį. Aviakompanija pradeda 11 naujų maršrutų iš Baltijos šalių ir Tamperės (Suomija) bei pasiūlys apie 80 maršrutų savo tinkle, kurie sujungs Rygą su kitais regiono miestais. Tai didžiausias bendrovės istorijoje naujai pridėtų maršrutų skaičius per žiemos sezoną.

Pirmoji naujų žiemos sezono krypčių pardavimo kampanija prasidės gegužės 16 d.

123RF.com nuotr. / „Air Baltic“ orlaivis
123RF.com nuotr. / „Air Baltic“ orlaivis

Ši oro linijų bendrovė iš Vilniaus, Rygos, Talino ir Tamperės skraidina daugiau nei 70 krypčių, Europoje, Skandinavijoje, NVS ir Artimuosiuose Rytuose. Visą skrydžių tvarkaraštį ir bilietus galima rasti bendrovės tinklalapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius