Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 10 02

Brigita su vyru ir dviem vaikais ryžtasi keliauti ekspromtu: „Buvo sunku nusipirkti net maisto“

„Be plano būna daugiau nuotykių ir įdomių patirčių“, – taip savo šeimos keliones apibūdina Brigita Petrulė. Įdomiausia, kad per daug neplanuodama moteris keliauja ne tik su vyru, bet ir su dviem mažamečiais vaikais. Dabar šeima jau daugiau nei 2 mėnesius tyrinėja žavingą Portugalijai priklausančią salą – Madeirą. Kaip teigia pati Brigita, čia jie atvyko be atgalinio bilieto atgal, o per visą šį laiką saloje išskirtinė šeima jau spėjo pakeisti 16 apsistojimo vietų. Tiesa, būna ir taip, kad net tenka svarstyti apie nakvynę po atviru dangumi.
Brigitos šeimos kelionės
Brigitos šeimos kelionės / Asmeninio archyvo nuotr.

15min pristatydama savo šeimą, Brigita sakė, kad jie visi keturi keliauja neįprastai, ne taip, kaip dauguma – į viešbučius su „viskas įskaičiuota“.

Madeiroje turime nakvynę tik 2–3 dienoms į priekį ir vis ieškomės naujų vietų apsistoti. Pradžioje neturėjome ir automobilio, buvo sunku nusipirkti net maisto. Patiriame daug nuotykių, iššūkių“, – pasakojo ji.

Asmeninio archyvo nuotr. / Brigitos šeima
Asmeninio archyvo nuotr. / Brigitos šeima

Brigita, prisistatykite (ką veikiate gyvenime, iš kur esate ir pan.).

– Esu sveikatingumo trenerė, motyvatorė, padedu moterims pamilti save, pasiekti savo tikslų, keičiant įpročius. Per nuotolį dirbu jau 7 metus. Mano šeimoje yra keturi asmenys: aš, vyras Evaldas, 7-erių sūnus Matheas ir 3-ejų dukrytė Briana. Abu su vyru esame iš Biržų ir jau 5 metus gyvename Ispanijos pietuose, prieš tai 10 metų gyvenome Norvegijoje.

Kodėl su savo šeima pasirinkote keliauti taip nestandartiškai, t. y. detaliai neplanuodami?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius