Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi skrydžių palydovė papasakojo apie bjauriausius dalykus, kuriuos teko matyti lėktuve

Manote, kad skrydžių palydovės gyvenimas yra vienas didelis vakarėlis? Viena buvusi skrydžių palydovė savo knygoje, kurioje sudėti jos dienoraščio įrašai, kuriuos ji rašė penkerius metus dirbdama „prabangioje oro linijų bendrovėje“, pateikė tiesą.
Skrydžių palydovė
Skrydžių palydovė / 123RF.com nuotr.

Marikos Mikusovos „Skrydžių palydovės dienoraštis“ – tai užkulisinis žvilgsnis į tai, ką iš tikrųjų reiškia dirbti 38 000 metrų aukštyje, rašoma „Daily Mail“. Skaitykite, kad sužinotumėte apie bjauriausius dalykus, kuriuos jai teko patirti lėktuve: nuo panaudotų sauskelnių sėdynių kišenėse iki šlapimo maišų ant grindų.

Smirdančios pėdos

Marika pasakoja, kad „beveik nė viename skrydyje nesijaučia kojų kvapo“, ir prisimena skrydį, kurio metu keleivis nusiavė batus ir ištiesė kojas į praėjimą taip, kad jo kojų pirštai iš už užuolaidos kyšotų virtuvėje. Ji sako, kad tai buvo „gana pasenusio sūrio“ kvapas.

Norėdamas su tuo kovoti, jos kolega kvepalais išpurškė kilimą.

123RF.com nuotr. / Skrydis
123RF.com nuotr. / Skrydis

Ant grindų paliktas šlapimo maišelis

Vieno skrydžio metu trijulė turkų keleivių, kuriuos įgula įtarė pavogus kvepalus iš neapmuitinamų prekių vežimėlio, buvo pasodinti į savo vietas, o skrydžio pabaigoje jie „ant grindų paliko šlapimo maišelį“.

Uždengtos dėmės ir šlapimas

Marika sako, kad jei valytojai skuba, kartais jie dėmę tiesiog uždengia.

Ji rašo: „Kartais kraują ar šlapią sėdynę jie uždengia apklotu. Tada tai pastebi keleivis, kuris turėtų sėdėti ant sėdynės. Tačiau ne visada dėl to kalta valytoja. Valytojų komandą prižiūrintis vadovas juos baugina taip, tarsi grasintų nematomu botagu. Tobulai valyti niekada nebūna laiko“.

Keleivis, kuris rankšluosčiu šluostėsi pažastis

Marika atskleidžia: „Indijos skrydžių keleiviai karštais rankšluosčiais šluostosi padus. Tačiau vieno skrydžio metu keleivis ėmėsi dar įdomesnių veiksmų ir sustabdė mane rodomuoju pirštu, kai bandžiau surinkti panaudotus rankšluosčius. Jis kruopščiai nusišluostė rankšluosčiu pažastis ir, aiškiai pasibjaurėjęs savimi, padavė man rankšluostį dviem pirštais.

Akimirką suabejoju, bet tada griebiu rankšluostį žnyplėmis ir jį įmetu į plastikinį maišelį“.

123rf.com nuotr. / Keleiviai lėktuve
123rf.com nuotr. / Keleiviai lėktuve

Netikėtos vystyklų dovanos

Marika prisimena, kaip keleivė skrydžio metu savo vietoje pakeitė kūdikio sauskelnes.

Marika rašo: „Bandau jai nurodyti, kad tai gali būti nemalonu kitiems keleiviams, ypač todėl, kad tik pradedame tiekti maistą.

Tai ne vienintelis skrydis, kurio pabaigoje randu tokių „siurprizų“.

Moteris tik nusišypso: „Viskas gerai, aš vis tiek baigiau“. Skrydžio pabaigoje po jos sėdyne randu panaudotų sauskelnių. Tai ne vienintelis skrydis, kurio pabaigoje randu tokių „siurprizų“.

Marika priduria: „Tėvai panaudotas sauskelnes taip pat palieka sėdynių kišenėse“.

Kaip įgulos valo tualetus?

Marika sako: „Kai įgula eina „valyti tualeto“, daugeliui jų tai iš tikrųjų reiškia, kad jie tiesiog užsidaro viduje penkioms minutėms ir tikrina savo mobiliuosius telefonus“.

123rf.com nuotr. / Lėktuvo tualetas
123rf.com nuotr. / Lėktuvo tualetas

Po vieno skrydžio Marika matė, kaip valytojas valė virtuvės paviršių „tuo pačiu skuduru, kuriuo ką tik šluostė tualeto grindis“. Ji priduria: „Mačiau tai tiek daug kartų, kad manęs tai visai nestebina“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius