Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indijos Goa turizmo atstovai prašo valdžios nuo spalio atverti provinciją užsieniečiams

Indijos mažiausios valstijos turizmo organizacija „Goa Travel and Tourism Association“ (TTAG) paprašė Indijos turizmo ministerijos leisti nuo spalio 1-osios užsienio turistams atvykti į šį kurortinį reigioną, atnaujinti užsakomuosius skrydžius, praneša „The Hindustan Times“.
Paplūdimys Goa regione
Paplūdimys Goa regione / Shutterstock.com nuotr.

„Asociacija pasiūlė, kad Goa atvėrimas turistams nuo spalio vyktų etapais, iš pradžių būtų leidžiama atvykti į provinciją turizmo koridoriais – per susitarimus su valstybėmis, kuriose yra stabiliausia epidemiologinė padėtis ir geri skiepijimo rodikliai“, – rašo leidinys.

„Kelionių organizatoriams reikia laiko programoms parengti, o aviakompanijoms – gauti skrydžių leidimus. Be to, darbuotojai turi būti apmokyti tikrinti atvykstančių turistų skiepijimo sertifikatus arba PGR testus. Būtina sukurti panašias sąlygas, kaip ir vietiniams turistams“, – tvirtina TTAG.

„The Hindustan Times“ pažymi, jog Indijos premjeras Narendra Modi per savo kelionę į Goa sakė, kad valdžia siekia švelninti užsieniečių atvykimo ribojimus.

„Imamės priemonių tarptautiniam turizmui atnaujinti. Visų pirma sukūrėme programą, pagal kurią pirmieji 500 tūkst. užsienio turistų gaus nemokamas vizas, o turizmo verslas – paskolas ir lengvatas veiklai plėsti“, – kalbėjo premjeras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius