-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 28

Iš Vokietijos viešnamio šoko apimtas lietuvis pabėgo nuogutėlis: išvydo tai, ko nesitikėjo

Kaip ten sako kvailas ir primityvus lietuviškas posakis – atšyla oras, pakyla noras? Tiesa, posakis nutyli, kam tas noras pakyla ir į ką jis būna nukreiptas, todėl kiekvienas jį supranta pagal savo sugedimo laipsnį. Aš, pavyzdžiui, atšilus orams dažniausiai užsinoriu prie jūros ir atsigerti, kiti užsinori kepti daiktus, treti – knistis darže, ketvirti – išsitraukti dviračius ar panašiai.
Iš Vokietijos viešnamio šoko apimtas lietuvis pabėgo nuogutėlis
Iš Vokietijos viešnamio šoko apimtas lietuvis pabėgo nuogutėlis / „15min“ fotomontažas

O mano vienas draugas užsinori lėkti laukais. Jei konkrečiau – jį patraukia romantika, kurios jis dažniausiai ieško savo kelionėse. Kaip tau nenusibodo, kartą pasakiau jam, susikurtum nuolatinius santykius, nereiktų niekur lakstyti, gyventum sėsliai, gal net atžalų susilauktum. Pats taip ir daryk, atsakė man tas žilstelėjęs lovelasas, o aš noriu pasimėgauti gyvenimu, kol dar „spėkos“ yra.

Na ir tegul, pagalvojau, mėgaukis. Juolab man nuo to tik geriau – jo kelioninės nesąmonės būna tikrai įdomios ir juokingos. Pavyzdžiui, paskutinis nuotykis, kurį jis man papasakojo, buvo toks linksmas, kad sakiau, nesustok daryti, ką darai ir man niekada nepritruks medžiagos tekstams.

Tai štai tuo paskutiniu nuotykiu dabar ir pasidalinsiu. Visai neseniai, o gal ir kiek seniau (tas laikas taip greitai bėga, nesuprasi) jis su keliais draugais skrido į Miuncheną vieno jų gimtadienio švęsti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius