TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Krikštėnų dvare įsikūrė Kalėdų Senelio rezidencija ir pasakų parkas: vaizdas primena Laplandiją

Krikštėnų dvare duris atvėrė Kalėdų Senelio rezidencija ir pasakų parkas „Vieną kartą dvare...“. Anot pirmųjų lankytojų, kalėdinė pasaka juntama ne tik dvare, kuriame įsikūrė ir mažųjų laukia Kalėdų Senelis su nykštukais, bet ir dvaro parke, virtusiame tikru kalėdiniu miesteliu su pasakiškomis erdvėmis ir atgijusiais personažais. Svečius pasitinka šimtai papuoštų eglučių ir virš 50 000 žybsinčių lempučių.
Krikštėnų dvaras
Krikštėnų dvaras / Krikštėnų dvaro nuotr.

„Jau ilgą laiką plušame Kalėdų Senelio rezidencijoje ir pasakų parke, kad sukurtume kalėdinį stebuklą. Dvarą pavertėme Kalėdų Senelio rezidencija, o dvaro parke klaidžioja Alisa iš Stebuklų šalies, saldainių namelyje įsikūrė ragana, mėgstantiems magiją irgi yra ką veikti – Hogvartso burtininkai išmokys naujų eliksyrų receptų, o kaip be nedorėlio Grinčo, kuris vis bando pavogti Kalėdas. Tai dar ne viskas! Kviečiu visas šeimas tapti Kalėdinės istorijos herojais ir patirti pasakas iš naujo“, – pranešime spaudai pasakoja verslininkas ir virtuvės šefas Rokas Galvonas.

Nuotykiai šeimai – visą gruodžio mėnesį

Šventiškai patirti Krikštėnų dvaro Kalėdų Senelio rezidenciją ir pasakų erdves galite nuo gruodžio 1 d. iki gruodžio 31 d.

Visą gruodį laukia stebuklingos pasakų erdvės, žaidimai ir užduotys, kūrybinės dirbtuvės, gyvūnų kiemelis, kalėdinių dovanų krautuvėlė, puošni Kalėdų eglė, švytinti karuselė, ir, žinoma, gardus maistas iš pačio virtuvės šefo R.Galvono rankų.

„Kiekvienos pasakos erdvę kūrėme atsižvelgdami į menkiausią detalę. Prie Hario Poterio namelio prisidėjo mano sūnus, čia rasite jo rankomis surinkta pelėdos Hedvigos dėlionę, kuri burtininkui atnešė laišką. Žinome, kad mūsų svečiai – vaikai – patys išrankiausi lankytojai, juk jie tikrų tikriausi pasakų žinovai.

Atkreipdami dėmesį į smulkmenas paruošėme ir kitas erdves – Kalėdų Senelio miegamajame prie lovos rasite stiklinę pieno ir sausainių, o Snieguolės ir septynių nykštukų erdvėje žvilgtelėję pro langą pamatysite, kas slepiasi viduje.

Norime, kad kiekvieno širdį užlietų nuoširdi kalėdinė šiluma, kad sukurtumėte prasmingus prisiminimus visai šeimai ir patirtumėte tikrą Kalėdų stebuklą“, – atvirauja viena iš organizatorių Aliona Jakutienė.

Krikštėnų dvaro nuotr. / Krikštėnų dvaras
Krikštėnų dvaro nuotr. / Krikštėnų dvaras

Kalėdų Senelio rezidencija ir pasakų parkas „Vieną kartą dvare...“, – vieta, kurioje visa šeima patirs naujų nuotykių ir kurs šiltus kalėdinius prisiminimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius