Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
04 13

Lietuvį apstulbino Šri Lanka: paaiškėjo, kodėl čia traukiniuose reikėtų rinktis prasčiausią klasę

Pašnekame dar apie atostogas šiltuose kraštuose? Pašnekame. Pas mus visgi dar tik balandis ir nors keletas šiltų dienų ir buvo, tačiau dėl to teigti, kad tai yra savaime šiltas mėnuo, dar ankstoka. Sakyčiau, tai yra mėnuo, kurį ar bent jo dalį praleisti šiltuose kraštuose dar būtų visai malonu. Aš ir pats balandį esu atostogavęs Egipte ir kartą – Mianmare.
Šri Lanka
Šri Lanka / Vaido Mikaičio nuotr.

Bet ne apie tas šalis mes dabar. Mes dabar apie kitą, pas mus šiuo metu labai populiarią kelionių kryptį – Šri Lanką. Jos populiarumą lėmė (tiksliau sakant, nelėmė, o stipriai paskatino) šį sausį staiga ir netikėtai atsiradę tiesioginiai skrydžiai iš Vilniaus, kuriais iškart ėmė naudotis būriai tautiečių.

Aš pats, tiesa, į Šri Lanką keliavau ne tuo skrydžiu, bet šiandien tai nėra svarbu. Šiandien yra svarbu pasidalinti įspūdžiais, patirtais jau nuskridus, ir patarimais, kurie bus naudingi žmogui, planuojančiam nukeliauti į šią Pietų Azijos šalį.

Taigi, jei kelionėje neketinate būti prisirišę prie konkrečios vietos ir neturite žmogaus, galvojančio ir viską darančio už jus, jums šis tekstas gali būti naudingas – pasižiūrėkite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius