Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 06 24

Lietuviai apsilankė Vokietijos „sekso sostinėje“: už 5 eurus pateko į milžiniško dydžio viešnamį

Po neseniai išėjusio mano teksto apie Liepoją iš pasipiktinusios šio miesto mylėtojos gavau asmeninį atsiliepimą, kad nors pasakojimas apie trečiąjį pagal dydį Latvijos miestą buvo geras ir teisingas, reikalingas ir išganingas, tačiau jo pabaiga, kurioje aprašiau linksmą nutikimą su nuoga poilsiautoja, esą buvo neskani, neori ir, anot skaitytojos, sugadino visą straipsnį. Ji sakėsi visaip bandžiusi suprasti, ką tuo pasakojimu norėjau ištransliuoti, tačiau liko ne tik nesupratusi, bet ir nusiminusi.
Lietuviai nuvyko į Vokietijos „sekso sostinę“
Kelne lietuviai išvydo milžiniško dydžio viešnamį / Vida Press / 123RF.com

Nors, mano įsitikinimu, ten, be smagaus įspūdžio, kažkokios gilesnės žinutės nebuvo. Visada sakiau, jog mano skaitytojai, kuriuos aš be galo vertinu, yra duoti paties atpirkėjo, todėl pažadėjau jai, kad apsiraminsiu ir apie nuogybes kurį laiką nerašysiu. Negana to, ne tik pažadėjau, bet netgi ir nuoširdžiai stengiausi tesėti, paskutiniame tekste papasakodamas apie puikią išvyką su dukra į Legolendą, tikėdamasis įkvėpti ir kitus rūpestingus tėvelius pasijudinti bei pradžiuginti savo vaikučius panašaus tipo kelione.

Ir ką jūs sau galvojate? Legolendo tekstas, skirtingai nei nuogos Liepojos, nesulaukė didelio susidomėjimo. Pasirodo, dauguma lietuvių nėra tokie dievobaimingi ir pikantiškomis istorijomis domisi labiau nei apie tai viešai giriasi.

Todėl, skaitant šį tekstą toliau, jautresniems skaitytojams pasiūlysiu nebūti tokiems jautriems, nes netrukus atskleisiu vienam bičiuliui nutikusią istoriją, kurią jis kažkada man papasakojo, prašydamas jos niekam... na, ką aš čia šneku, prašydamas ją išviešinti visam pasauliui. Kodėl gi ne, pasakiau aš, publika tokias istorijas mėgsta ir aš neturiu jokios moralinės teisės netenkinti jos pageidavimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius