Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 09 13

Lietuviai atvėrė prieš 51 metus įkurto viešnamio duris: tai – nuodėmių disneilendas

Neseniai vienas bičiulis grįžo iš pramoginės kelionės. Mano tekstus skaitantieji tą vyruką greičiausiai atsimins – tai žmogus, kurio kelionių esmę sudaro pikantiškų nuotykių svečiose šalyse ieškojimas. Grįžo jis visas švytintis ir gyrėsi patyręs tiek nuotykių, kad „gromatėlę“ parašyti galėtų. Bet sakė pats nerašysiąs, o prašysiantis manęs tai padaryti už jį. Bet tai bus truputį vėliau, mat, anot jo, dabar emocijos turi atslūgti, o mintys susigulėti. Susidomėjau jo būsima istorija, nes pažįstu žmogų ir žinau, kad jis dalykų neišsigalvoja.
Lietuviai atvėrė prieš 51 metus įkurto viešnamio duris
Lietuviai atvėrė prieš 51 metus įkurto viešnamio duris / Imago / Scanpix ir Shutterstock nuotr.

O kol tos jo mintys susigulės, dabar prisiminsiu vieną iš ankstesnių jo kelionių, kurioje pikantiškų nuotykių irgi netrūko. Be kita ko, jau esu apie ją užsiminęs ir net pradėjęs pasakoti, tačiau nepabaigęs, žadėdamas tą padaryti artimiausiu metu. Tad tegul tas artimiausias metas būna tiesiog dabar.

Ta kelionė buvo į ketvirtą pagal dydį Vokietijos miestą Kelną. Tada mano bičiulis turistavo ne vienas, o su panašaus mąstymo draugeliu, irgi linkusiu į visokio plauko avantiūras. Tuo kartu ta avantiūra buvo vizitas didžiausiame ne tik Vokietijos, bet ir visos Europos viešnamyje. Kodėl jame? Nes – o kaip kitaip? Didžiausias, visgi – tokiam išreikšti pagarbą, pasileidėlių teigimu, yra kiekvieno save gerbiančio vyriškio reikalas.

123rf.com nuotr. / Kelnas, Vokietija
123rf.com nuotr. / Kelnas, Vokietija

Su šio viešnamio specifika skaitytojus jau esu supažindinęs anksčiau, todėl dabar daug nesikartosiu, o tik priminsiu, kad šis nuodėmių disneilendas, pavadinimu „Eros Center“, duris atvėrė prieš 51 metus, kai Kelno valdžia nusprendė iš miesto centro išguiti prostitutes. Dėl to kiek atokiau nuo jo buvo pastatytas daugiaaukštis namas ir prostitutėms pasiūlyta kraustytis į jį. Klientų labui kūniškų geidulių paslaugos bus patogiai sukoncentruotos vienoje vietoje, savo sprendimą argumentavo jo priėmėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius