Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neatrastas atostogų rojus Europoje: čia 300 dienų šviečia saulė ir yra vienas geriausių paplūdimių

Karštų ir saulėtų orų ieškantieji nenusivils keliaudami į nuostabų Europos miestą, kuriame 300 dienų šviečia saulė ir yra vienas geriausių pasaulio paplūdimių.
Kadisas, Ispanija
Kadisas, Ispanija / Shutterstock nuotr.

Šis nuostabus Ispanijos miestas turi būti jūsų akiratyje, jei trokštate gražių paplūdimių, nuostabaus maisto ir daug istorijos, rašoma „Daily Star“.

Nors vasaros mėnesiais Europa atsiskleidžia, yra vietų, kur ištisus metus galima mėgautis šiluma, o šį kriterijų atitinka Ispanijos miestas Kadisas.

Nors tai yra vienas seniausių Europos miestų, čia įspūdžių gali pasisemti ne tik istorijos mėgėjai. Šiame Ispanijos mieste kasmet būna apie 300 saulėtų dienų, todėl čia puikus oras tyrinėti miestą ir mėgautis jo paplūdimiais.

Shutterstock nuotr. / Kadisas, Ispanija
Shutterstock nuotr. / Kadisas, Ispanija

Kalbant apie paplūdimius, turistai norės nuvykti į Punta Paloma, kurį „Lonely Planet“ neseniai pripažino vienu iš 100 gražiausių pasaulio paplūdimių 2024 m.

„TripAdvisor“ lankytojai jį apibūdino kaip „paslėptą brangakmenį, kuris „visiškai pribloškė“ su „itin švariu vandeniu“, jau nekalbant apie tai, kad juos sužavėjo įspūdingos auksinio smėlio kopos.

Verta paminėti, kad paplūdimys gali būti gana vėjuotas, todėl čia mėgsta plaukioti banglentininkai ir kitų vandens sporto šakų mėgėjai, tačiau sezono metu, kai oras yra ramesnis, šis paplūdimys gali būti ideali vieta išsitiesti rankšluostį ir pasimėgauti vasaros saulės spinduliais.

Nors tai yra vienas seniausių Europos miestų, čia įspūdžių gali pasisemti ne tik istorijos mėgėjai.

Tai ne vienintelis paplūdimys, darantis įspūdį. Dėl švaraus smėlio ir maudytis tinkamo vandens Playa Victoria paplūdimys taip pat yra populiarus tarp saulės ieškotojų.

„Gražus, švarus paplūdimys su nuostabiai švariais persirengimo kambariais ir spintelėmis, – rašė vienas laimingas poilsiautojas. – Draugiškas personalas ir tik 1 euras – kodėl mes to nedarome kaip ispanai?“

Shutterstock nuotr. / Kadisas, Ispanija
Shutterstock nuotr. / Kadisas, Ispanija

Kitas pridūrė: „Palei Santa Maria del Mar yra nuostabus paplūdimys Playa de la Victoria, kuris laikomas vienu geriausių paplūdimių Ispanijoje. Tai platus smėlio paplūdimys su malonia Paseo Maritimo promenada. Jame yra puiki viešoji infrastruktūra, įskaitant persirengimo kambarius ir dušus“.

Tų, kurie nori išvykti į gamtą ir pažinti vietovę, šis miestas nenuvils. Kadangi tai vienas seniausių Europos miestų, čia rasite daugybę įspūdingų bokštų, gražių katedrų ir akį traukiančios architektūros (ypač populiarus centrinis prekybos centras Mercado Central).

123RF.com nuotr. / Atostogos
123RF.com nuotr. / Atostogos

Be to, Kadise yra daugybė restoranų ir barų, kuriuose galima paragauti klasikinių ispaniškų patiekalų ir gėrimų, o naktinis gyvenimas čia verda iki ankstyvo ryto.

Taip pat galite skristi į Seviliją, kuri yra maždaug už valandos kelio automobiliu, ir vienos kelionės metu aplankyti du nuostabius Ispanijos miestus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius