Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netoli V.Putino namų esantį paplūdimį „išniekino“ trise išdykavę nudistai: jų laukia problemos

Aistringiems nudistams dabar gresia iki 15 parų arešto, o vienas iš jų, Rusijoje gyvenantis užsienietis, turi būti deportuotas už dalyvavimą vaizdingame viešame prieraišumo demonstravime Sočyje, rašoma „Daily Star“.
Sočis, Rusija
Sočis, Rusija / Shutterstock nuotr.

Rusijos policija sulaikė du vyrus, kurie nudistų paplūdimyje netoli oficialios Vladimiro Putino rezidencijos prie Juodosios jūros užsiėmė seksu trise.

Aiškiai nufilmuotoje medžiagoje matyti, kaip viena moteris ir du vyrai užsiima seksu Dagomyse, kuris yra išsiplėtusio Sočio kurorto dalis. Moteris dar nebuvo sulaikyta, teigiama pranešimuose. Kameromis užfiksuotas minėtų vyrų ir moters santykis įprastai vadinamas „velnio trijule“.

Shutterstock nuotr. / Sočis, Rusija
Shutterstock nuotr. / Sočis, Rusija

„Du turistai, iš kurių vienas, kaip paaiškėjo, buvo užsienietis, nepasijuto nesmagiai kitų poilsiautojų atžvilgiu ir visų akivaizdoje ėmė užsiiminėti kūniškais malonumais“, – aiškino „Shot media“. Vietos policijai greitai pavyko nustatyti dviejų poilsiautojų tapatybes, kuriems dabar gresia teismas ir iki 15 parų arešto.

Užsieniečiui gresia deportacija. „Vaizdo įrašo herojė dar nenustatyta, įsimylėjėliai neišduoda savo aistros“, – buvo pranešta.

Rusijos teisėsauga neįvardijo asmenų, dalyvavusių šiame incidente, nors du iš jų pasirodė Sočio teisme. Vyras, filmavęs nešvankią sceną, sakė: „Mūsų paplūdimyje jau prasidėjo 2024 m. sezonas“.

Vietos policijai greitai pavyko nustatyti dviejų poilsiautojų tapatybes, kuriems dabar gresia teismas ir iki 15 parų arešto.

„Vasaros sezonas įsibėgėja... Dagomysas, 2024 m. balandžio 7 d. – čia galite pamatyti visą Sočį kaip ant delno. Grožis – nepakartojamas. Čia mes esame...“

Reportaže buvo teigiama: „Žmonės ne tik nuogi, bet ir labai aktyvūs“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius