TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nudistų pora įsigijo laivą ir pavertė jį plaukiojančiu viešbučiu: siūlo nuogą jogą ir masažus

54 metų Fiona Discombe ir jos 51-erių vyras Michaelas nusprendė apsigyventi laive, kuriame priima nuogus poilsiautojus, plukdo juos į kruizus ir siūlo nuogalių jogą bei masažus.
Nudistų paplūdimyje
Nudistų paplūdimyje / 123rf.com nuotr.

Pora atskleidė, kodėl jie nusprendė mesti darbus, persikraustyti gyventi į nuošalią vietą ir tapti nudistais. Jiedu savo laivelį pavertė plaukiojančiu viešbučiu visiems, kurie mėgsta atostogauti nuogi, teigiama dailystar.co.uk.

Pora tapo nudistais nuo 1994 m., kai per medaus mėnesį nuogi išėjo į Graikijos paplūdimį. Po tokio spontaniško sprendimo jie sako pasijutę išsilaisvinę.

Nuo to laiko jie keliavo po visą pasaulį ir aplankė nudistų pliažus Karibuose, JAV ir Tailande. 2022 m. jie ryžosi parduoti savo namus ir mikroautobusu keliauti po Europą, kad aplankytų kuo daugiau tokių vietų.

Grįžę į Jungtinę Karalystę, Fiona ir Michaelas norėjo gyventi nepriklausomai ir ieškojo būdo, kaip tai suderinti su aistra nuogumui. Taip gimė verslo idėja – jų laive galima ne tik mėgautis gyvenimu nuogiems – pora taip pat siūlo masažus ir jogą, be to, daugybę patiekalų, pagamintų pagal klientų pageidavimus.

„Praėjusiais metais nusprendėme, kad parduosime namus, nusipirksime mikroautobusą ir keliausime po Europą, lankydami nudistų paplūdimius. Tai buvo neįtikėtina. Prancūzija ir Ispanija tikrai buvo geriausios vietos, nes jos tam puikiai pritaikytos. Šios šalys yra daug liberalesnės“, – sakė Fiona.

Taigi pora nusprendė parduoti savo mikroautobusą ir nusipirko 70 pėdų (21 m) laivą, kurį padalijo į dvi dalis.

„Viena pusė skirta mums, o kita paversta viešbučiu bei skirta nuomai. Keturis mėnesius remontavome laivą, o tada pradėjome reklamuoti savo plaukiojantį viešbutį kitiems nudistams. Kai svečiai atvyksta, mes viską padarome dėl jų. Plukdome juos į kruizus, gaminame maistą, aš esu masažistė, todėl galiu atlikti masažus, o Maiklas – kvalifikuotas jogos instruktorius, todėl gali vesti treniruotes“, – dalinasi moteris.

123rf.com nuotr./Nudistų paplūdimys
123rf.com nuotr./Nudistų paplūdimys

Nebijojimas išsirengti nuogai ir nudistų gyvenimas netgi pagerino tai, kaip Fiona priima savo kūną. Ji tvirtina, kad dėl to tapo mažiau drovi.

„Kai buvau jaunesnė, iš manęs tyčiojosi dėl to, kaip atrodau. Man trūko pasitikėjimo savo kūnu ir niekada negalėjau įsivaizduoti savęs nuogos kitų žmonių akivaizdoje. Iš pradžių buvo sunku, o kartais vis dar turiu užblokuoti tą balsą savo galvoje, bet tai įmanoma, ir dėl to jaučiuosi daug geriau. Jei nebūčiau pradėjusi tuo užsiimti, vis dar būčiau atsiskyrėlė ir drovuolė“, – sakė moteris.

Pora prideda, kad tai padeda suprasti, kad kūnai nėra tobuli. Visi turime randų ir žymių, kurie pasakoja mūsų gyvenimo istorijas, nesvarbu, ar tai būtų po kūdikių, operacijų, ar nelaimingų atsitikimų.

Fiona ir Michaelas nėra vieninteliai, kurie atrado meilę nuogam kūnui. Viena britė savo atostogų namus Kanarų salose pavertė nudistų kurortu, kuriame svečius pasitinka nuoga. 56 metų Karie Jane teigia, kad ši patirtis „išlaisvina“, bet nėra seksuali „jokiu lygmeniu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius